Επισκέπτης
δεν σε λεω απλυτο εσενα ρε τυπε δεν είμαι χαζος...τον πορνοβλαχο μπορει...εμενα δυσκολο το κοβω να το πετυχεις !!!
δεν σε λεω απλυτο εσενα ρε τυπε δεν είμαι χαζος...τον πορνοβλαχο μπορει...εμενα δυσκολο το κοβω να το πετυχεις !!!
δικος σου είναι ρε μαλακα;;;; σας γαμαω παρεα αν θελετε...
σε πειραξα εσενα σαν ΠΠ; αν όχι τραβα γαμησου και ασε τους κλωνους σου να παιξουν μπαλα. Αν το παραδέχεσαι τα πμ μου ειναι ανοιχτα και σας γαμαω πουστρακια αναρχιδα...άρχισες να γαμάς ρε χρυσαβγίδη?
πάρτο αλλιώς, θα βρεις!!!
35/2=17,5...καλή φάση...Και να έχεις και το ΣτΕ να σε θεωρεί"κρατικό πυρήνα".τοτε τι παραπονιεσαι που εφυγα νωρις με διπλα συνταξιμα ??? και αυτο σε πειραζει ??? ο καθεις εκανε τις επιλογες του νομιζω.....
άρχισες να γαμάς ρε χρυσαβγίδη?
πάρτο αλλιώς, θα βρεις!!!
σε πειραξα εσενα σαν ΠΠ; αν όχι τραβα γαμησου και ασε τους κλωνους σου να παιξουν μπαλα. Αν το παραδέχεσαι τα πμ μου ειναι ανοιχτα και σας γαμαω πουστρακια αναρχιδα...
δικος σου είναι ρε μαλακα;;;; σας γαμαω παρεα αν θελετε...
35/2=17,5...καλή φάση...Και να έχεις και το ΣτΕ να σε θεωρεί"κρατικό πυρήνα".
θες επεξηγηση; δικος σου είναι ο teengenerate; αν ναι σας γαμαω και τους δυο...το χεις χάσει?
θες επεξηγηση; δικος σου είναι ο teengenerate; αν ναι σας γαμαω και τους δυο...
θες επεξηγηση; δικος σου είναι ο teengenerate; αν ναι σας γαμαω και τους δυο...
όχι 99% απλα λεω... για να εχω το κεφαλι μου ησυχοκαι αυτον τον εχει φτιαξει ο πορνοβλαχος ??? ποσους εχει δηλαδη ??
Χέσε μας ρε κακομοίρη...Άντε γαμήσου και τουμπεκιάσου που θα βγάλεις και γλώσσα,ταβλαδόρε.συν τεσσερα ετη στην σχολη τα οποια και αυτα τα πληρωσα αναδρομικα για την συνταξη.....αρα 17,5 + 4= 21,5 ....και ειμαστε κρατικος πυρηνας.....γιατι οπου γη και πατρις ...μεταθεσεις ...αποστολες....απληρωτες βαρδειες......απληρωτες υπερωριες...απαγορευση δευτερης εργασιας δια νομου !!!! οποιος αλλος στον δημοσιο τομεα τα εχει αυτα ???
και αυτον τον εχει φτιαξει ο πορνοβλαχος ??? ποσους εχει δηλαδη ??
ναι και γουστάρω να κανω σεφτε... εισαι;άρα δικαίως σου απάντησα ως ΠΠ...
φύτρωσε ψωλίτσα στο μουνάκι σου, νιάνιαρο?
Σε βάτεψε ο μέγας ΤΑΫΓΕΤΗΣ?
Χέσε μας ρε κακομοίρη...Άντε γαμήσου και τουμπεκιάσου που θα βγάλεις και γλώσσα,ταβλαδόρε.
Και εγώ εχω κλείσει 21 χρόνια που πλερώ το ταμείο μου και πρέπει να πλερώ για κανα 30άρι ακόμη για να δω σύνταξη(που δεν θα δω).
τσουλί, μη μπλέκεσαι, θα καείς τελείως...
Ναι,βλέπω...σου έπεσαν τα νεφρά...εσυ καθεσαι και τον παιζεις 21 χρονια διπλα στο σπιτι σου........εγω 21 χρονια ετρεχα μαλακα για να κανεις ελευθερα τις μπιζνες σου !!!!
ναι και γουστάρω να κανω σεφτε... εισαι;
Ρε ουστ πουστρακια που εχετε και θρασος
εσυ καθεσαι και τον παιζεις 21 χρονια διπλα στο σπιτι σου........εγω 21 χρονια ετρεχα μαλακα για να κανεις ελευθερα τις μπιζνες σου !!!!
πορνοπαπε κλασε μου τα αρχιδια και συ και τα ρεστα από την φαρα σουάτσα ρε χρυσαβγίδη... άντε να διαβάσεις τα απάντα του ΤΑΫΓΕΤΗ...
μαλακοπίτουρα!