teengenerate
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μόνο απ'έξω έχω περάσει.δεν τις πηραν ομως !!! Ωραια η ΛΑΕΔ....εχεις παει ???
Εντάξει όμως,δεν πήγε και τζάμπα το όλο σκηνικό...πόσο ήταν το εισιτήριο,20 η 25 ευρώ?
Μόνο απ'έξω έχω περάσει.δεν τις πηραν ομως !!! Ωραια η ΛΑΕΔ....εχεις παει ???
οι Ενστολοι ειναι Κυριοι μεταξυ τους.....μπινελικια δεν υπαρχουν !!! ειδικα οταν εισαι σε επιπεδα Ανωτερων..... ;)
βγάζει το κόμπλεξ από τα μπινελίκια που του σέρνανε οι ανώτεροι..
κάτσε να δούμε.. τώρα που θα πάρετε τα αναδρομικούλια που σας έβγαλε το ΣτΕ θα αλλάξετε ομαδικά γνώμη...
ποιος σου ειπε οτι θα πεσουν τα αναδρομικα ???
αν ειναι εα ειναι συναδελφος μου ..
και μενα μου σερναν αλλα το ξεπερασα ...
εεε γιαυτό λέω για τα μπινελίκια που άκουγες...
αν ειναι εα ειναι συναδελφος μου ..
και μενα μου σερναν αλλα το ξεπερασα ...
το ΣτΕ....
ποιος σου ειπε οτι θα πεσουν τα αναδρομικα ???
εριχνα και εγω "μπινελικια" ...... ;)
ε.α. με ε.α. έχει διαφορά.. διαφέρει το ε(ν) α(ποστρατεία) που είσαι εσύ με το ε(ν) α(χρηστία) που είναι αυτός ;)
Μαγκια σου. Ανεβηκες στην εκτιμηση μου με αυτο που ειπες παντως. ;)εριχνα και εγω "μπινελικια" ...... ;)
ελπιζεις ακομη ,μπας και παρει η ΝΔ κανα ψηφο πισω ??? οι ενωσεις αλλα λενε ομως......απο προεκλογικα χορτασαμε !!!
ολο και κατι θα τσιμπησουμε .. εθνικες εκλογες ερχονται ...
ελπιζεις ακομη ,μπας και παρει η ΝΔ κανα ψηφο πισω ??? οι ενωσεις αλλα λενε ομως......απο προεκλογικα χορτασαμε !!!
Μην ξεχνάτε και τις άγαμες θυγατέρες...το άτιμο το κράτος τι σας έκανε κι έτσι...ελπιζεις ακομη ,μπας και παρει η ΝΔ κανα ψηφο πισω ??? οι ενωσεις αλλα λενε ομως......απο προεκλογικα χορτασαμε !!!
σε κανένα φαντάρο που εφτυνε στον καφέ που σου έφερνε από το ΚΨΜ ... και αν ήταν αγγαρεία στην λέσχη κατουρούσε το κρέας πριν το βάλει στο καζάνι...
Να τον φερουμε σε επικοινωνια με τον Παικτουρα τοτε, θα εχουν πολλα να πουνε.ε.α. με ε.α. έχει διαφορά.. διαφέρει το ε(ν) α(ποστρατεία) που είσαι εσύ με το ε(ν) α(χρηστία) που είναι αυτός ;)