Δεν εχω αναγκη να γνωρισω ανθρωπους που φερουν ταμπελες και ειναι κολημενοι σε καποια πιστευω, αλλα ανθρωπους με ανοιχτα μυαλα που δεχονται το διαφορετικο και το συζητουν. Κι ευτυχως για μενα το 2010 γνωρισα εναν ανθρωπο που μου αλλαξε τις ιδεες και τις λαθος αποψεις που ειχα. Ως τοτε ημουν της αποψης οτι τα ορια δεξιας - αριστερας ηταν ευδιακριτα. Υπερεθνικιστης και ταυτοχρονα φανατικος κομμουνιστης μου ανοιξε τα ματια. Καταλαβα ποιοι ειναι οι πραγματικοι πατριωτες και ποιοι οι προδοτες, καταλαβα οσο μπορουσα γιατι δεν ειμαι κανας μορφωμενος, το ρολο των σιωνιστων και των καπιταλιστων στην εξαθλιωση των λαων, τους σκοπους της λαθρομεταναστευσης, το ρολο της θρησκειας και αλλα πολλα που βαριεμαι και δεν υπαρχει λογος να γραψω.
Το θεμα ομως ειναι να καταλαβετε κι εσεις η δηθεν εθνικιστες οτι ο Μιχαλολιακος και η παρεα τους σας πουλανε παραμυθι. Οτι εχθρος της πατριδας δεν ηταν οι κομμουνιστες, οι οποιοι εκαναν λαθη, αλλα οι καπιταλιστες που ηθελαν παντα το λαο διαιρεμενο για να μπορουν να τον κουμανταρουν ευκολοτερα. και θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Το 2010 στις πορειες στο Συνταγμα οταν χιλαδες κοσμου ηταν στους δρομους παλευοντας εναντια στην εξαθλιωση του, στηθηκε εντεχνα η κοντρα πανω πλατεια με κατω πλατεια. Οπου κατω ηταν οι αντιφασιστες και πανω οι ακροδεξιοι. Πλακωνοντουσαν μεταξυ τους και οι μεσα περναγαν τα μνημονια. Η ιστορια επαναληφθηκε με την κοντρα και το ξυλο "αναρχικων" και ΚΚΕδων λιγους μηνες αργοτερα.
Ταμπελες για μενα δεν υπαρχουν πλεον, ο εχθρος ειναι ο καπιταλισμος ο οποιος κατα καιρους αλλαζει προσωπα, ελισσεται για να μπορει να καταπιεζει τους λαους. Η μονη ταμπελα που αποδεχομε ειναι