το μονο που αποδεικνυεις ειναι το ποσο αχρηστος εισαι που δεν μπορεις να ψαξεις μερικα ποστς...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ασχολούμαι ούτε με τα υπόθετά σας. Σε καλή μεριά.
το μονο που αποδεικνυεις ειναι το ποσο αχρηστος εισαι που δεν μπορεις να ψαξεις μερικα ποστς...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως το ξέρεις;
υποθεση! τουλαχιστον χαιρομαι για την παραδοχη ολων των υπολοιπων! μια ζωη κομπλεξικα ανθρωπακια! Εχετε μουτρα και μιλατε ακομα! Ξεφτυλισμενοι και διπροσωποι!
σωστο! επρεπε να γραψει πουθεναδες...Έχουμε και μιλάμε; Ξεφτυλισμενοι και διπροσωποι; Ποιοι ρε τύπε;
σωστο! επρεπε να γραψει πουθεναδες...
:-*Εσύ (αν είσαι δίποδο) μάθε για τον γραπτό λόγο και την επικοινωνία.
Οι αριστερουληδες. Μια ζωη κοτες. Οταν ασκειται βια πανω σας απο κανενα φουσκωτο αρχιζετε αμεσως το κλαψομουνιασμα.Κλαψομουνιαζατε μερονυχτα για τον αλλο που εσφαξε ο ηλιθιος και επικαλουσασταν την δικαιοσυνη να αναλαβει δραση και να φτασει στα ακρα...κλαψομουνιαζατε για καποιο κινδυνο που ελοχευει την δημοκρατια οταν η τρομοκρατια ειναι παλια τεχνη κοσκινο της αριστερας αποδεδειγμενα 35 και βαλε χρονια τωρα με μπολικες δολοφονιες για να μην πουμε τα κλασσικα περι βανδαλισμων σε καθε ηλιθια διαδηλωση...Οταν λοιπον ο γνωστος εξασκημενος μηχανισμος αυτος της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας λειτουργησε στην καλυτερη των περιπτωσεων κανατε τις παπιες...οτι δεν τρεχει μια...εκει που ολη μερα μας τα ειχατε κανει τσουρεκια με ποστς και groups κατα του "φασισμου"¨(sic) τωρα σιγη ιχθυος...στην δε χειροτερη κλασσικα κραξατε τους νεκρους και δηλωσατε την χαρα σας. Εχω να πω λοιπον οτι οτι και να σας συμβει απο δω και περα ειστε αξιοι της τυχης σας...Μηδεν αξιοπρεπεια ειχατε παντα μια ζωη εξαλου...γιατι αν ειχατε εστω και λιγη τσιπα θα παραμενατε στα σοβιετ ακομα και μετα την αποκατασταση του ΚΚΕ μετα την μεταπολιτευση.Έχουμε και μιλάμε; Ξεφτυλισμενοι και διπροσωποι; Ποιοι ρε τύπε;
ΣΤΟΧΟΣ!! αυτό τα λέει όλα..![]()
Οι αριστερουληδες. Μια ζωη κοτες. Οταν ασκειται βια πανω σας απο κανενα φουσκωτο αρχιζετε αμεσως το κλαψομουνιασμα.Κλαψομουνιαζατε μερονυχτα για τον αλλο που εσφαξε ο ηλιθιος και επικαλουσασταν την δικαιοσυνη να αναλαβει δραση και να φτασει στα ακρα...κλαψομουνιαζατε για καποιο κινδυνο που ελοχευει την δημοκρατια οταν η τρομοκρατια ειναι παλια τεχνη κοσκινο της αριστερας αποδεδειγμενα 35 και βαλε χρονια τωρα με μπολικες δολοφονιες για να μην πουμε τα κλασσικα περι βανδαλισμων σε καθε ηλιθια διαδηλωση...Οταν λοιπον ο γνωστος εξασκημενος μηχανισμος αυτος της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας λειτουργησε στην καλυτερη των περιπτωσεων κανατε τις παπιες...οτι δεν τρεχει μια...εκει που ολη μερα μας τα ειχατε κανει τσουρεκια με ποστς και groups κατα του "φασισμου"¨(sic) τωρα σιγη ιχθυος...στην δε χειροτερη κλασσικα κραξατε τους νεκρους και δηλωσατε την χαρα σας. Εχω να πω λοιπον οτι οτι και να σας συμβει απο δω και περα ειστε αξιοι της τυχης σας...Μηδεν αξιοπρεπεια ειχατε παντα μια ζωη εξαλου...γιατι αν ειχατε εστω και λιγη τσιπα θα παραμενατε στα σοβιετ ακομα και μετα την αποκατασταση του ΚΚΕ μετα την μεταπολιτευση.
Εφαγαν πολλα σουτια απ τα παοκια του κιλκις τα φασιστακια της περιοχης, πριν απο δυο μηνες περιπου.ΣΤΟΧΟΣ!! αυτό τα λέει όλα..![]()
θες να συνεχισεις να εκτειθεσαι;;;
Οκ οπως θες παιξε μπαλα...
Ρε ξυδη αν ηφωτο δεν ειχε τον Ρουπακια θα την εβαζες; Οχι. Αρα τι θες να μας πεις οτι ο Ρουπακιας ειναι χρυσαυγιτης...
Για τα αλλα που λες σου εχω αποδειξει οτι υπηρχαν αλλα κινητρα...
Εχω να πω λοιπον οτι οτι και να σας συμβει απο δω και περα ειστε αξιοι της τυχης σας...
Μπραβο θες να σου βγαλω και μια φωτο απο τον συνδεσμο του Ολυμπιακου και μια απο πορεια του συριζα;;;Η φωτογραφία είναι από τον πυρήνα Νίκαιας και από τους δέκα που φαίνονται, ο ένας έσφαξε και ο άλλος έχει συλληφθεί για ρατσιστικές επιθέσεις (και ομολόγησε την ύπαρξη ταγμάτων εφόδου). Τώρα αν στη φωτογραφία φαίνονται και άλλοι, δεν υποβιβάζει το γεγονός ότι ο πυρήνας Νίκαιας υπήρξε αποδεδειγμένα άνδρο τραμπούκων που εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες και (τουλάχιστον ο ένας) και σε δολοφονία.
Το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω ποιο είναι.
Μπραβο θες να σου βγαλω και μια φωτο απο τον συνδεσμο του Ολυμπιακου και μια απο πορεια του συριζα;;;
τυπε δεν εχεις ακουσει τιποτα για τις σχεση Συριζα- τρομοκρατια; για τα κνατ; για τις μαχαιριες στα γηπεδα;;ΑΝ έχεις φώτο που φαίνονται φονιάδες, ναι να το κάνεις. Και να πας και στον εισαγγελέα. Έχεις;
τυπε δεν εχεις ακουσει τιποτα για τις σχεση Συριζα- τρομοκρατια; για τα κνατ; για τις μαχαιριες στα γηπεδα;;
Λες ο εισαγγελεας να μην εχει ακουσει κατι;;; Απλα περιμενει εντολη...
Είμαι αριστερός και το ξέρεις εσύ αλλά δεν το ξέρω εγώ; Ρε, τι σκατά σας δίνουν οι νεοναζί;