Επισκέπτης
και μεσα σε ενα χρονο εγινε ο γαμαω της Νικαιας...θα ήταν στα ξεκινήματα. ντελιβεράς και αλληλογραφία.
και μεσα σε ενα χρονο εγινε ο γαμαω της Νικαιας...θα ήταν στα ξεκινήματα. ντελιβεράς και αλληλογραφία.
και μεσα σε ενα χρονο εγινε ο γαμαω της Νικαιας...
αυτο ειναι το ευκολο τυπε...Ο σφάζω και σκοτώνω έγινε.
Ενα ζωο εγινε, ουτε καν ανθρωπος ...τωρα ας σαπισει στην φυλακη.Ο σφάζω και σκοτώνω έγινε.
αυτο ειναι το ευκολο τυπε...
Ενα ζωο εγινε, ουτε καν ανθρωπος ...τωρα ας σαπισει στην φυλακη.![]()
αληθεια ο Ρουπακιας (το δεξι χερι του πυρηναρχη) γιατι ειναι πισω δεξια και χωρις σημαια;![]()
για το ξεκάρφωμα.
πάντως δεν φαίνονται καν τα χέρια του, πρέπει να έχεις μαντικές ικανότητες που είδες ότι δεν κρατάει και σημαία.
Σοβαρά τώρα η φωτογραφία είναι του Πυρήνα της Νίκαιας. Δύο απ αυτούς που φαίνονται στη φωτογραφία κατηγορούνται, ο ένας για δολοφονία, ο άλλος για ρατσιστικές επιθέσεις και εμπρησμό. Τώρα αν κυκλώνοντας την σαγιονάρα νομίζεις ότι καταφέρνεις και τίποτα, τι να σου πω.
Αφού δεν είναι μέλος ο Ρουπακιάς! Περαστικός ήταν! Το λέει ο ηλίας μας ακόμα και τώρα. Η φωτογραφία είναι μοντάζ.
Και ο Ηλίας δεν λέει ποτέ ψέματα. Είναι άνδρας με αρχίδια και τιμή.![]()
![]()
κυκλωσα εναν παπου και 4 γκομενες τυπε...για το ξεκάρφωμα.
πάντως δεν φαίνονται καν τα χέρια του, πρέπει να έχεις μαντικές ικανότητες που είδες ότι δεν κρατάει και σημαία.
Σοβαρά τώρα η φωτογραφία είναι του Πυρήνα της Νίκαιας. Δύο απ αυτούς που φαίνονται στη φωτογραφία κατηγορούνται, ο ένας για δολοφονία, ο άλλος για ρατσιστικές επιθέσεις και εμπρησμό. Τώρα αν κυκλώνοντας την σαγιονάρα νομίζεις ότι καταφέρνεις και τίποτα, τι να σου πω.
Και με τατουάζ τον μαίανδρο στο μπράτσο. Αλλά τα τσοντοκάναλα λένε ψέμματα ότι είναι η σβάστικα.
κυκλωσα εναν παπου και 4 γκομενες τυπε...
εδώ λένε ότι οι πασοκονουδού δουλεύουν για το καλό μας και ότι οι της τρόικας είναι φίλοι μας, εκεί θα κολλήσουν ;)
μα ειναι δυνατον να μου μιλας για ταγματα εφοδου και να μου δειχνεις γκομενες και παππουδια;;;;Ναι και; Και ο Ρουπακιάς ένας χαζούλης ανθρωπάκος φαινόταν στις φωτός.
Ναι και; Και ο Ρουπακιάς ένας χαζούλης ανθρωπάκος φαινόταν στις φωτός.
Οσο για τον Ρουπακια αυτο που θελω να μαθω αν πηρε εντολη η οχι τα αλλα ειναι τριχες...
Ενταξει για να μπεις σε ενα ταγμα εφοδου της χ.α, πρεπει να εχεις βγαλει τουλαχιστον τα ουκμα ειναι δυνατον να μου μιλας για ταγματα εφοδου και να μου δειχνεις γκομενες και παππουδια;;;;
Οσο για τον Ρουπακια αυτο που θελω να μαθω αν πηρε εντολη η οχι τα αλλα ειναι τριχες...
ρε αρχιμαλακα με εχεις δει εμενα να λεω οτι δεν ειναι χρυσαυγιτης ο Ρουπακιας;; Λιγο με νοιαζει αν ειναι μελος, αλλα πολυ αν πηρε εντολη να σκοτωσειΤον ρουπακιά δεν θα μπορούσε να τον "κυκλώσει" τύπε, εκκρεμεί η δίκη. Μην διαψεύσουμε και το ηλία.
οχι βγαζουν τις γκομενες για πετροπολεμο με τα αναρχια...Ενταξει για να μπεις σε ενα ταγμα εφοδου της χ.α, πρεπει να εχεις βγαλει τουλαχιστον τα ουκασε μας ρε φιλε.