Επισκέπτης
ρε εγω δεν εχω πει πρωτος για τη Νικαια και τις ευθυνες Λαγου- Πατελη;; Εγω δεν ζητουσα τις παραιτησεις τους και το κλεισιμο της τοπικης;; εγω δεν εφιγα απο την χα γιατι δεν εγιναν ολα αυτα;;;Ρε σοβαρά τώρα έχεις θέμα. Αρνείσαι επίμονα να παραδεχτείς την πραγματικότητα των ρατσιστικών επιθέσεων ή της σφηκοφωλιάς στον πυρήνα Νίκαιας και γενικά οτιδήποτε δεν σε βολεύει. Στη προσπάθεια σου αυτή θα αρνηθείς και θα αμφισβητήσεις τα πάντα, από ανακοινώσεις αστυνομίας μέχρι ομολογίες κατηγορούμενων.
Η πλάκα είναι ότι ο συγκεκριμένος που συνελήφθη γι ρατσιστική επίθεση και ομολόγησε για τα τάγματα εφόδου στην αρχή έβγαινε και έλεγε ότι είναι αγανακτισμένος κάτοικος, το ίδιο και η ΧΑ που δήλωνε (για άλλη μια φορά) ότι δεν έχει σχέση με τον συλληφθέντα. Όλως τυχαίως ήταν στον ίδιο πυρήνα με τον Ρουπακιά... Δύσκολο να παραδεχθείς τα γεγονότα στη συγκεκριμένη υπόθεση όταν αρνείσαι επίμονα τον λόγο για τον οποίο συνελήφθη ο κατηγορούμενος. Για σένα, δεν έχει γίνει ούτε μια μία ρατσιστική επίθεση στην Ελλάδα. Μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά.
Και βάλε μας όσες φωτογραφίες συνδέσμων θέλεις. Εγώ θα εντοπίζω γυναίκες, γέρους και 'μη μάχιμους' για να συνεχίσω το ψυχεδελικό θέατρο του παραλόγου που έχεις ξεκινήσει.
Τι μου λες τωρα;;;
Απο αυτο το σημειο μεχρι να ποσταρεις φωτο με γερους και κοριτσακια για να αποδειξεις τηνη υπαρξη ταγματων εφοδου υπαρχει αποσταση ρε τυπε... πως θα το κανουμε;;;;
Οσο για τις ρατσιστικες επιθεσεις εχω πει τη γνωμη μου ακομα και αν ειναι "ακροδεξιοι" δηλαδη αν ενας ακροδεξιος πρεζεμπορας σκοτωσει ενα μαυρο βαπορακι δεν ειναι ρατσιστικο εγκλημα οπως και να το δεις.