alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ενστικτο.που τον καταλαβες τυπε?![]()
Ενστικτο.που τον καταλαβες τυπε?![]()
Εν μέρει συμφωνό.Σαν άνθρωπος όμως είμαι πολύ δύσπιστος και επιφυλακτικός και κρατάω τις αποστάσεις μου από αυτό το σενάριο. Κυρίως γιατί ξέρω πόσο βαθύτατα αριστερή είναι η κοινωνία μας. Απόδειξη για αυτό είναι ότι ακόμη και οι δήθεν Δεξιοί ψηφίζουν Αριστερά.
γουσταρεις δρακουλιαρες τυπε?To γαμουσα![]()
![]()
Eννοώ ότι δεν ήσουν απο την αρχή Χρυσαυγίτης και απλά ακολούθησες τον όχλο.Όπως και σε λίγο καιρό θα φύγεις και απο εκεί και θα βρεις κάτι άλλο και παέι λέγοντας...Αυτό δεν το λες και σταθερότητα...
Συνοψιζουμε τα ερωτηματα για να μην χαθουμε.
Ουδέν ακομη απαντηθηκε.
1) Τι λαθη εχει κανει ο Σαμαρας
2) Αν προτιμουν οι ακροδεξιοι κυβερνηση ΝΔ ή Συριζα
3) Τι σημαινει "αστος" και
4) Αν ο Βοριδης ειναι αρκετα δεξιος.
Τύπε μου, φανταζομαι καταλαβαινεις οτι με ενδιαφερει η αποψη των ακροδεξιων.Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει ουσιώδης διαφορά. Κάτι gay pride, σύμφωνα συμβίωσης κτλ. για να πουλήσουμε "προοδευτικίλα" και τέλος. Κωλοτούμπα θα κάνει και ο Τσίπρας και θα εφαρμόσει μνημόνιο κατά γράμμα.
που τον καταλαβες τυπε?![]()
Εν μέρει συμφωνό.Σαν άνθρωπος όμως είμαι πολύ δύσπιστος και επιφυλακτικός και κρατάω τις αποστάσεις μου από αυτό το σενάριο. Κυρίως γιατί ξέρω πόσο βαθύτατα αριστερή είναι η κοινωνία μας. Απόδειξη για αυτό είναι ότι ακόμη και οι δήθεν Δεξιοί ψηφίζουν Αριστερά.
Τον αντιπαλο του τον θυμασαι?Μετά όμως ο Καραμανλής έγινε καλός το 04 ε;![]()
Τον αντιπαλο του τον θυμασαι?
Ανακριβες.Εν μέρει συμφωνώ.Σαν άνθρωπος όμως είμαι πολύ δύσπιστος και επιφυλακτικός και κρατάω τις αποστάσεις μου από αυτό το σενάριο. Κυρίως γιατί ξέρω πόσο βαθύτατα αριστερή είναι η κοινωνία μας. Απόδειξη για αυτό είναι ότι ακόμη και οι δήθεν Δεξιοί ψηφίζουν Αριστερά.
γουσταρεις δρακουλιαρες τυπε?
ο οργασμο νερος ξερει κατι τετοιες![]()
Τον αντιπαλο του τον θυμασαι?
Ανακριβες.
Η κοινωνια μας ειναι βαθυτατα συντηρητικη, δεξια και θρησκευομενη.
Αποδειξη περιτρανη, οτι δε εποχη βαθιάς κρισης του καπιταλισμου, πρωθυπουργος ειναι ο...αρχηγος της Δεξιας και πρωτο κομμα η Δεξια.
Και μετά έριξε το κόμμα του στο 13%αυτον που σας εριξε στο 33 %;
Αν εσύ δεν λες σταθερότητα την ιδεολογική συνέπεια του να στηρίζεις ότι είναι πιο κοντά στα πιστεύω σου και τα προωθεί επαρκώς, τότε ναι είμαι πολιτικά ασταθής για σένα πάντα.
Βαρετο τρολαρισμα.Τί θες να πεις με αυτό; Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά.....![]()
![]()
![]()
![]()
Ανακριβες.
Η κοινωνια μας ειναι βαθυτατα συντηρητικη, δεξια και θρησκευομενη.
Αποδειξη περιτρανη, οτι δε εποχη βαθιάς κρισης του καπιταλισμου, πρωθυπουργος ειναι ο...αρχηγος της Δεξιας και πρωτο κομμα η Δεξια.
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό;Δε σημαίνει απαραίτητα αυτό, μπορεί να σημαίνει ότι τα κόμματα της αριστεράς είναι "λίγα"
Ναι. Αυτον που μας ξαναεκανε κυβερνηση σε δύο χρονια και εξαφανισε το κομμα του.αυτον που σας εριξε στο 33 %;