apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι ρε τυπεΝομιζω επαιζε και Ενωση Κεντρωων τύπε.
Ή αυτος ηταν ο Μπόλντης?
αναμεσα σε αυτα τα 4 ηταν
οχι ρε τυπεΝομιζω επαιζε και Ενωση Κεντρωων τύπε.
Ή αυτος ηταν ο Μπόλντης?
Ας μας ψηφιζατε να εχουμε 45% να ειμαστε αυτοδυναμοι.Όποιος μπλέκετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κούτες. Σε συγκυβέρνηση με Ρεπούση Δεξιοί δεν συμπράττουν. Έχει και η ξεφτίλα τα όρια της. Λίγο δύσκολο βέβαια να το κατανοήσουν πλήρως αυτό οι αστοί. Για αυτό και είναι αστείοι.
Ας μας ψηφιζατε να εχουμε 45% να ειμαστε αυτοδυναμοι.
Νεο ερωτημα. Τι ειναι αστος?
Δηλαδή ο Καρατζαφέρης μπροστά σου είναι δημοκράτης![]()
Να είσαι καλά...μ'έκανες και γέλασα ρε φίλε
Ενώ που ήταν στη παλιά Ν.Δ. δεν σε πείραζε και τον ψήφιζες,ε ? Και όταν ο όχλος τον εκατέλειψε το έκανες κι'εσύ ~ Έχεις αναρωτηθεί μήπως είσαι ένα ακόμα "πρόβατο" που κατευθύνεται απο διαπλεκόμενα και δημοσκοπήσεις ή περνιέσαι για επαναστάτης ??
Ερωτημα.
Προτιμας κυβερνηση ΝΔ ή Συριζα?
Η Χ.Α θα είναι
Μετά όμως ο Καραμανλής έγινε καλός το 04 ε;Βεβαιως, το εχω εξηγησει ξανα εξαλλου.
Θεωρούσα τον μακαριτη τον Εβερτ το 1996 ανικανο, αμορφωτο και ανεπαρκη.
Το 2000 θεωρούσα οτι ο Καραμανλης ΔΕΝ ειναι καλυτερος του Σημιτη για πρωθυπουργος και προτιμησα τον δευτερο.
Αλλη απορια?
Λακη welcome back.Τύπε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό.
η Χ.Α δεν θα είναι δεύτερο κόμμα άλλα πρώτο.
Με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται άνω του 20% και συγκεκριμένα (σύμφωνα με σταθμισμένο δείγμα)
βρίσκεται γύρω στο 23 - 25 % ο Σύριζα θα έρθει δεύτερος.
Σου το λέω και με δεδομένο επίσης ότι ο κόσμος έχει απόλυτα κατανοήσει ότι ο Σύριζα δεν είναι το αντισυστημικό κόμμα που ψάχνει
αλλά ένα κόμμα προσκυνημένο στο σύστημα, έχει γόρδιους δεσμούς με τους διεθνείς τοκογλύφους (brookings) και τέλος έχει μαζέψει τα
περισσότερα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ.
ο Σύριζα λοιπόν θα πέσει κάτω από 20%, και η ΝΔ (επιεικώς) κάτω του 13% πιθανώς και σε μονοψήφιο αν συνεχίσει το θεάρεστο έργο της.
Το πασόκ και η Δημάρ θα εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν πιστεύω ότι η Χ.Α θα έρθει πρώτο κόμμα. Αν διαψευστώ (που δεν νομίζω) θα έρθει δεύτερο.
Τύπε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό.
Με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται άνω του 20% και συγκεκριμένα (σύμφωνα με σταθμισμένο δείγμα)
Σου το λέω και με δεδομένο επίσης ότι ο κόσμος έχει απόλυτα κατανοήσει ότι ο Σύριζα δεν είναι το αντισυστημικό κόμμα που ψάχνει
αλλά ένα κόμμα προσκυνημένο στο σύστημα, έχει γόρδιους δεσμούς με τους διεθνείς τοκογλύφους (brookings) και τέλος έχει μαζέψει τα
ο Σύριζα λοιπόν θα πέσει κάτω από 20%, και η ΝΔ (επιεικώς) κάτω του 13% πιθανώς και σε μονοψήφιο αν συνεχίσει το θεάρεστο έργο της.
Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν πιστεύω ότι η Χ.Α θα έρθει πρώτο κόμμα. Αν διαψευστώ (που δεν νομίζω) θα έρθει δεύτερο.
απτον καρατζαφερη καλυτερα να ψηφισεις τον τζι που ειναι και τυπος![]()
που τον καταλαβες τυπε?Λακη welcome back.
Συνοψιζουμε τα ερωτηματα για να μην χαθουμε.
Ουδέν ακομη απαντηθηκε.
1) Τι λαθη εχει κανει ο Σαμαρας
2) Αν προτιμουν οι ακροδεξιοι κυβερνηση ΝΔ ή Συριζα
3) Τι σημαινει "αστος" και
4) Αν ο Βοριδης ειναι αρκετα δεξιος.
μεχρι και την βαμπιρελλα για υποψηφια κατεβασε ρε τυπεΆμα ολοκληρώσει το θέαρεστο έργο να απαλείψει την κοινωνία από τα αριστερά σκουπίδια η Χ.Α τότε η επόμενη επιλογή μπορεί να είναι κάποις σαν τον Τζήμερο.
Προς το παρόν με τόση αριστερή υποκουλτούρα που κυκλοφορεί αυτή είναι η προτεραιότητα.
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ Ν.Δ και ούτε πρόκειται να το κάνω.
Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα είναι τόσο έγκυρα όσο οι βάσιμες πεποιθήσεις του Αλεξ πχ.
Τύπε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό.
μεχρι και την βαμπιρελλα για υποψηφια κατεβασε ρε τυπε![]()
αφου δεν εχει χεσιμο σε ταφους σε τοσες σειρες δεν θαναι αυτος τυπεΕνστικτο.