sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το αποτελεσμα του Μαιου 2012 δεν μπορουσε να το προβλεψει κανενας.
Εννοείται. Εδώ δεν μπόρεσες να τα προβλέψεις εσύ. Τι να λέμε τώρα.
Το αποτελεσμα του Μαιου 2012 δεν μπορουσε να το προβλεψει κανενας.
Το αποτελεσμα του Μαιου 2012 δεν μπορουσε να το προβλεψει κανενας.Για αυτό δίνεις πόνο, καλά τα λέω.
Είχες προβλέψει όχι την επόμενη αλλά την μεθεπόμενη εκλογικη αναμέτρηση.
Ποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει αυτό αν όχι εσύ;
Εννοείται. Εδώ δεν μπόρεσες να τα προβλέψεις εσύ. Τι να λέμε τώρα.
Γιατι να εχει απορια? Μονος μου το εχω πει τι εχω ψηφισει στο παρελθον.Απλά λύσαμε την απορία του φίλου που ρώτησε αν πράγματι έχεις ψηφίσει Πασοκ κ Συνασπισμό.
Εντάξει, άλλωστε όλοι οι Δεξιοί που σέβονται τον εαυτό τους έχουν ψηφίσει και τα δυο αυτά κόμματα στο παρελθόν.
Συμφωνουμε. Αφου δεν μπορουσα εγω, δεν μπορουσε κανενας.Εννοείται. Εδώ δεν μπόρεσες να τα προβλέψεις εσύ. Τι να λέμε τώρα.
Εσύ πριν τη Χρυσαυγή τι ψήφιζες ρε μάγκα,για πες μας....
Σε ρωταω για λαθη της διακυβερνησης και μου απαντας για το Ζαππειο?
Συμφωνουμε. Αφου δεν μπορουσα εγω, δεν μπορουσε κανενας.
Εσύ πριν τη Χρυσαυγή τι ψήφιζες ρε μάγκα,για πες μας....
Τρίτη φορα δεν θα ρωτησω. Εκλαβανω ως απαντηση το οτι "δεν υπαρχουν λαθη".γιατι τσουζει ακομη το ζαππειο ?? δηλαδη μας λες να πουμε την αποψη μας εαν ο σαμαρας τα ρουφαει ολα απο την μερκελ ή οχι ?? ναι,τα ρουφαει ολα μεχρι τελευταια σταγονας.....και κατα δευτερον εχει παραδωσει κλειδια της χωρας για τον χαβαλε ,σε ξενους.....μεχρι και τα 10 ευρω απο μια συνταξη του λενε να κοψει και τρεχει να το κανει νομο του κρατους...ναι σε ολα λεει....αυτα δεν ειναι λαθη της διακυβερνησης ??
Ή θες να μιλαμε για για το εαν υπογραφει νυχτα τα παρανομα νομοσχεδια ή ποσο γρηγορα ρουφαει τις εντολες της τροικας ??? εαν εννοεις αυτα...τοτε ναι, ειναι ο καλυτερος προδοτης κρατους που ειχαν για συνεργατη ποτε το ΔΝΤ και η ΕΚΤ.
γιατι τσουζει ακομη το ζαππειο ?? δηλαδη μας λες να πουμε την αποψη μας εαν ο σαμαρας τα ρουφαει ολα απο την μερκελ ή οχι ?? ναι,τα ρουφαει ολα μεχρι τελευταια σταγονας.....και κατα δευτερον εχει παραδωσει κλειδια της χωρας για τον χαβαλε ,σε ξενους.....μεχρι και τα 10 ευρω απο μια συνταξη του λενε να κοψει και τρεχει να το κανει νομο του κρατους...ναι σε ολα λεει....αυτα δεν ειναι λαθη της διακυβερνησης ??
Ή θες να μιλαμε για για το εαν υπογραφει νυχτα τα παρανομα νομοσχεδια ή ποσο γρηγορα ρουφαει τις εντολες της τροικας ??? εαν εννοεις αυτα...τοτε ναι, ειναι ο καλυτερος προδοτης κρατους που ειχαν για συνεργατη ποτε το ΔΝΤ και η ΕΚΤ.
Γενικως οι χρυσαυγιτες εχουν μια "δυσκολια" οταν τους ρωτας τι ψηφιζαν πριν.Εσύ πριν τη Χρυσαυγή τι ψήφιζες ρε μάγκα,για πες μας....
Συγκεκριμενα κατ' έτος εκλογων αν γινεται?Ότι μεγαλύτερο ακροδεξιό υπήρχε. Και μετά την Χ.Α το ίδιο θα κάνω. Και μετά από αυτό το άλλο και πάει λέγοντας. Λέγεται ιδεολογική συνέπεια αυτό το πράγμα.
Πράγμα άγνωστο στους Δεξιούς που ψηφίζαν κάποτε τα κόμματα των Τσουκάτου και Στρατούλη.
Οπότε στην επόμενη αδυναμία πρόβλεψης να πέσει σύρμα να αποσυρθούν όλες οι άλλες προβλέψεις ως τουλάχιστον αφερέγγυες.
Ότι μεγαλύτερο ακροδεξιό υπήρχε. Και μετά την Χ.Α το ίδιο θα κάνω. Και μετά από αυτό το άλλο και πάει λέγοντας. Λέγεται ιδεολογική συνέπεια αυτό το πράγμα.
Πράγμα άγνωστο στους Δεξιούς που ψηφίζαν κάποτε τα κόμματα των Τσουκάτου και Στρατούλη.
Δηλαδή τι ? Καρατζαφέρη ??
οχι και καρατζαφερη ρε τυπε :-Προφανώς και αυτόν. Με αυτόν σπείραμε. Και τώρα σε λίγα χρονάκια θα θερίσουμε.
οχι και καρατζαφερη ρε τυπε :-
Προφανώς και αυτόν. Με αυτόν σπείραμε. Και τώρα σε λίγα χρονάκια θα θερίσουμε.
Τρίτη φορα δεν θα ρωτησω. Εκλαβανω ως απαντηση το οτι "δεν υπαρχουν λαθη".