Το 2009 που ψηφισα ΝΔ, φυσαγε ο ανεμος δεξια?
γιατι οταν ψηφισες συνασπισμο...φυσουσε αριστερα ???
Το 2009 που ψηφισα ΝΔ, φυσαγε ο ανεμος δεξια?
Να φανταστώ πως και τον κάφε σου μέτριο τον πίνεις;![]()
Νεο ερωτημα.
Στις ευρωεκλογες του 2014 και εφοσον επιτραπεί η συμμετοχη της ΧΑ στις εκλογες, ποιο ποσοστο θα θεωρησεις ηττα?
Θες να με λες περιστασιακό; Δεν μου καίγεται καρφάκι τι θεωρεί κάποιος άγνωστος στο ιντερνετ. Ο εθνικιστικός πυρήνας είναι πλεον με τιτάνιους αγώνες μας χρόνων στιβαρός και δεν μπορεί να διαλυθεί επειδή εσύ έτσι νομίζεις. Εδώ θα είσαι κ θα είμαι και να δω τι θα λες και εσύ σε κανα 7μηνο που θα διαψευθείς. Μόνο να τιμήσεις τα παντελόνια σου και να παραδεχτείς ότι έπεσες έξω θα είχε ίσως κάποιο ενδιαφέρον. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες αναπόδεικτες αν δεν είναι ευσεβείς πόθοι απλά.
Έγινες πασόκ και λαγός μωρή παλιό λινάτσα;Ναι. Και πάντα με [size=20pt]πράσινο [/size]καλαμάκι
Εγώ ήδη έχω αρχίσει να δικαιώνομαι απο τώρα γιατί σας κόψαν απ'τα κανάλια και δεν παίζουν ούτε τις ανακοινώσεις σας πλέον!Ενω επαναφέρουν και τον Καρατζαφέρη... Αν πιστεύεις εσύ ότι μπορεί να σταθεί στην Ελλάδα κόμμα που δεν παίζεται σε κανάλια και πάλι σου λέω ότι δεν έχεις ιδέα πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι στην Ελλάδα...
Εν μέρει συμφωνώ.Σαν άνθρωπος όμως είμαι πολύ δύσπιστος και επιφυλακτικός και κρατάω τις αποστάσεις μου από αυτό το σενάριο. Κυρίως γιατί ξέρω πόσο βαθύτατα αριστερή είναι η κοινωνία μας. Απόδειξη για αυτό είναι ότι ακόμη και οι δήθεν Δεξιοί ψηφίζουν Αριστερά.
Aρα συμφωνεις. Ευχαριστω.γιατι οταν ψηφισες συνασπισμο...φυσουσε αριστερα ???
Ωραία ευκαιρία να μας κάνεις την χάρη να μας αφήσεις να λέμε μαλακίες ανεμπόδιστα λοιπόν.
Αμα δεν νογάς όταν σου λεω ότι ο άλλος δηλώνει Δεξιός και ψηφίζει Συνασπισμό και Πασοκ ότι ο άνθρωπος μόνο κατ όνομα είναι Δεξιός αλλά ουδεμία Δεξιά συνείδηση έχει ούτε ντροπή νοιώθει τι να λεμε τώρα. Εγώ είμαι εξωγήινος και λοιπόν κ εσύ ντόπιος. Τίποτα άλλο έχεις να μας πεις ουσιώδες;
Αλλο ενα αναπαντητο ερωτημα...Εσύ ποιο θα θεωρήσεις ήττα? Πριν δέκα λεπτά μας έλεγες ότι σε αφήνουν αδιάφορες οι ευρωεκλογές. Τώρα ξαφνικά σε έπιασε ο πόνος;
Αλλο ενα αναπαντητο ερωτημα...
Μαζευονται. Και το γλεντι συνεχιζεται.
Άσε μας ρε τύπε βραδυάτικα.Μας δουλεύεις ?? Τι έπαιρναν μαζί ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ πριν την κρίση ? Ούτε 10%...Και επειδή μετακόμησαν κάποιοι πρώην βρωμοπασόκοιδιαπλεκόμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ και πήγε δεύτερος,σημαίνει ότι οι Έλληνες είναι αριστεροί.Σε παρακαλώ τώρα...
Τι ποσοστό θα θεωρησεις ήττα?Γλεντα βρε ελεύθερα.
Τα ξαναπαμε άλλωστε. Countdown έχουμε 7μηνο.
Μετά θα κοπεί ο βήχας για τα καλά.
οχι θα την βγαλει την αλλη βδομαδα τυπεΣήμερα δεν θα έβγαινε η επαλήθευση της πρώτης δημοσκόπησης του Μάκη; Βγήκε,τί έδειξε;![]()
Τι ποσοστό θα θεωρησεις ήττα?
Παρακάλα όσο θες. Ακούω στοιχηματάκι για ποσοστά Χ.Α ευρωεκλογών.
ΑΝ έχεις άντερα.
Προβοκατόρικη ήταν η ερώτησηΔεν εχεις γκουγκλ?
Δεν εχεις γκουγκλ?Σήμερα δεν θα έβγαινε η επαλήθευση της πρώτης δημοσκόπησης του Μάκη; Βγήκε,τί έδειξε;![]()