με τα κεφαλαία σε αναγνωρίζω καλύτερα!!!
νομίζεις ότι φωνάζεις έτσι?
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
με τα κεφαλαία σε αναγνωρίζω καλύτερα!!!
νομίζεις ότι φωνάζεις έτσι?
Γιατί το λες αυτό; Δες το σπινθιροβόλο γεμάτο όρεξη για ζωή (και δουλεία) βλέμμα του;
10 χρόνια; Τόσες φυλακές ρε τύπε;;;;
Υ.Γ Βαριέμαι να ψάχνω για το χαρτί για τα Ίμια. Έφαγα τα μάτια μου και πήγα και 400 σελίδες πίσω. Πάντως για στρατό στα 80ς έχεις πει (για να μη λες πως λέμε μαλακίες)
Κρύβε λόγια κρύβε λόγια...Μη τους λες ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να είναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ απόγονος εβραίου επειδή τη γιαγιά του τη πήδηξε ΕΒΡΑΙΟΣ λεφτάς γιατί βαριόταν να τραβήξει μαλακία και αποφάσισε να ρίξει το σπέρμα του στο σπερματοδοχείο που ήταν το μουνί της γιαγιάς του....σε τι έγκειται το πρόβλημα.. ?? στην πιθανότητα να ρέει εβραικό αίμα στις φλέβες του?? από ότι φαίνεται από τας γραφάς η μανα του ήταν τρίτη του ξαδέλφη από την πλευρα του αμφισβητούμενου πατέρα του ....
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
φυλακη με λαπτοπ εισαι ρε 35?τοσο καβλαντα?για να βρεις του στοκου τις παπατζες.....ισοβια ?Γιατί το λες αυτό; Δες το σπινθιροβόλο γεμάτο όρεξη για ζωή (και δουλεία) βλέμμα του;
10 χρόνια; Τόσες φυλακές ρε τύπε;;;;
Υ.Γ Βαριέμαι να ψάχνω για το χαρτί για τα Ίμια. Έφαγα τα μάτια μου και πήγα και 400 σελίδες πίσω. Πάντως για στρατό στα 80ς έχεις πει (για να μη λες πως λέμε μαλακίες)
ασε τωρα τις μαλακιες δικε μου και πες αν εχουμε κανενα νεο με την ταβερνιαρα,εκανες κανενα κονε;Ετσι ειμαστε εμεις τα κομμουνια. Υπερ της κοινοκτημοσυνης.
Κρύβε λόγια κρύβε λόγια...Μη τους λες ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να είναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ απόγονος εβραίου επειδή τη γιαγιά του τη πήδηξε ΕΒΡΑΙΟΣ λεφτάς γιατί βαριόταν να τραβήξει μαλακία και αποφάσισε να ρίξει το σπέρμα του στο σπερματοδοχείο που ήταν το μουνί της γιαγιάς του....
ασε τωρα τις μαλακιες δικε μου και πες αν εχουμε κανενα νεο με την ταβερνιαρα,εκανες κανενα κονε;
Άντε τράβα να ψωνιστείς με κανά τράβελο.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ
Η ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ
Πριν κάνεις ΕΝΤΙΤ το ποστ που έλεγες για τη 10ετία 75-85 άφηνες να εννοηθεί ότι έκανες 10 χρόνια φαντάρος. Εγώ σου φταίω που δε μπορείς να γράψεις προτάσεις με νόημα και άλλα εννοείς και άλλα γράφεις;;;ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ
114 ΣΕΙΡΑ 1975 ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΜΟΝΑΔΑ
ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 75-85
26 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ
Ούτε εγώ. Απλά το βρίσκω τρομερά γελοίο να υπάρχουν κάποιοι που λατρεύουν αυτόν και να μισουν θανάσιμα τους Εβραίους.....Καλά υπάρχει και το πιο τραγικό. Να μισούν θανάσιμα τους Εβραίους και να έχουν για θεό έναν Εβραίο (αν και οι πρώτοι αυτόν τον κάποιον τον λατρεύουν σα θεό...Μύλος)το ότι ο πατήρ του είναι νόθος είναι γεγονός... το ποιός είναι ο παπούς δεν είναι γνωστό και τεκμαίρεται μόνο από δηλωσεις των τριών μαρτύρων που υπέγραψαν την αλλαγή του πιστοποιητικού βάφτισης..
πάντως δεν βρίσκω τίποτε κακό στο να κυλά εβραικό αίμα στις φλέβες κάποιου ...
Για σας τους ομορφους ειναι η ζωη....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ
Η ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ
μου αρεσεις.... ετοιμος ειμαι να ψηφισω αριστερα λεμεΟχι ακομα ρε, αλλα αμα γινει φαση θα σου στειλω π.μ. να συμετεχεις. Εμεις τα κομμουνια δεν ειμαστε μοναχοφαιδες.
Ούτε εγώ. Απλά το βρίσκω τρομερά γελοίο να υπάρχουν κάποιοι που λατρεύουν αυτόν και να μισουν θανάσιμα τους Εβραίους.....Καλά υπάρχει και το πιο τραγικό. Να μισούν θανάσιμα τους Εβραίους και να έχουν για θεό έναν Εβραίο (αν και οι πρώτοι αυτόν τον κάποιον τον λατρεύουν σα θεό...Μύλος)
ποσταρε κανα σετ βυζια με μια πρασινη στη μεση και θα καταλαβουμε,μη θιχτουνε προσωπα!!!!Οχι ακομα ρε, αλλα αμα γινει φαση θα σου στειλω π.μ. να συμετεχεις. Εμεις τα κομμουνια δεν ειμαστε μοναχοφαιδες.
Κοντά έπεσες. Κίνα. Αλλά σε 2 μήνες "αποφυλακίζομαι" και επιστρέφω Ελλάδα.φυλακη με λαπτοπ εισαι ρε 35?τοσο καβλαντα?για να βρεις του στοκου τις παπατζες.....ισοβια ?
μου αρεσεις.... ετοιμος ειμαι να ψηφισω αριστερα λεμε
δικε μου ετσι κανουν οι κομμουνιστεςρε καθήκια αριστεράντζες εξαγοράζετε ψήφους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΑΣΕ τις αβυσσους για κανα ντεκολτε εσυ, με τα εισαγωμενα μεσιε καμια αλκοολικη αγγλιδα μιλφ κονομησες?ΕΚΑΝΕ τιποτα στην αλβιωνα ο νεος?αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... και βαθυτέρα άβυσσος (στο θέμα αυτό τουλάχιστον) η ψυχή και το μυαλό του Ελληνα...
δυστυχώς προτιμά τα εισαγόμενα....
μου αρεσεις.... ετοιμος ειμαι να ψηφισω αριστερα λεμε