Επισκέπτης
Πρωτοξαδερφα.Υ.Γ Ο πατέρας και η μητέρα (σκατοπουτάνα δεν τον έπνιγε όταν γεννιόταν...Σκατά στον τάφο της) τι συγγένεια είχαν ακριβως;;;
Πρωτοξαδερφα.Υ.Γ Ο πατέρας και η μητέρα (σκατοπουτάνα δεν τον έπνιγε όταν γεννιόταν...Σκατά στον τάφο της) τι συγγένεια είχαν ακριβως;;;
Άλλος λαός και αυτός. Οι μισές Αγγλίδες έχουν γαμηθεί με όλες τις φυλές του ισραήλ και το παίζουν και "καθαρόαιμοι". Αλλά τι περιμένεις από απογόνουνς Γερμανιού φύλου;;;Πραγματικά είμαι στο τσακ να κοιτάξω παλιά σου ποστ...
108 σειρα λεει ο χαμουρης?KΑΝΟΝΙΣΕ να τον διωξεις,αυτο σου λεω μονο...
οπως τα παληκαρια στο σαουθ αφρικα τυπε?
Μίλησε η επιτομή της αβρότητας τώρα!!!! Εγώ να δείς πόσο χεσμένους τους έχω τους Άγγλους....ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΧΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ Ο ΑΡΑΨ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΗΟ
ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΡΟ
σε ποιον αναφερεσαι?Καλά λόγο αιμομιξίας ήταν και ένα άλλο καθίκι (σκατά στον τάφο του) που αιμοτακύλησε πριν από 70+ χρόνια τον κόσμο (και ήταν και σα γαμώ τον χριστό του μέσα)
108 σειρα λεει ο χαμουρης?
Μιλαμε για σκουρια τωρα,ακου λεει φυλλο πορειας στα Ιμια...
Μίλησε η επιτομή της αβρότητας τώρα!!!! Εγώ να δείς πόσο χεσμένους τους έχω τους Άγγλους....
Σωστός. Και μέχρι τώρα τόσο η ιατρική όσο και η θρησκεία γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το γάμο (και την τεκνοποίηση) μεταξύ πρωτοξάδερφων;;;Πρωτοξαδερφα.
Για λεπτομερειες ας μιλησουν οι γιατροι...εμενα μου φτανει η μουρη των Αψβουργων παντως.Σωστός. Και μέχρι τώρα τόσο η ιατρική όσο και η θρησκεία γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το γάμο (και την τεκνοποίηση) μεταξύ πρωτοξάδερφων;;;
ΕΣΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥ
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΚΑ ΟΧΙ
ΕΔΩ ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΕΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ
Για να καταλάβεις το ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι νομίζεις ότι εργάζομαι στην Αγγλία επειδή το λέει ο τριαντατρίας. Αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα. Βλακένδυτεεεεεεεεεε.ΕΣΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥ
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΚΑ ΟΧΙ
ΕΔΩ ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΕΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ
εισαι υπερβολικος,μπορει να γυμναζεται το αλανι ,να τρωει μονο αναλατα και βρασμενα στον ατμο ,για να ειναι σε φορμα αν χρειαστει ποτε!!!!τον ερωτησες?108 σειρα λεει ο χαμουρης?
Μιλαμε για σκουρια τωρα,ακου λεει φυλλο πορειας στα Ιμια...
στόκε, σε φόρμα σε βλέπω, ξανάχασες το CAPS LOCK?
Για λεπτομερειες ας μιλησουν οι γιατροι...εμενα μου φτανει η μουρη των Αψβουργων παντως.
Για να καταλάβεις το ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι νομίζεις ότι εργάζομαι στην Αγγλία επειδή το λέει ο τριαντατρίας. Αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα. Βλακένδυτεεεεεεεεεε.
Υ.Γ Και ΦΥΣΙΚΑ τους το έχω πει στην μούρη όταν ήρθε η JCB στο πανεπιστήμιο που φοιτούσα για να μου προσφέρει εργασία.
Αυτό που ΕΙΧΑ πει είναι ότι ΣΠΟΥΔΑΣΑ στην ΑΓΓΛΙΑ και ΔΟΥΛΕΨΑ για κάποιο διάστημα εκεί (σε έλληνα εφοπλιστη και όχι σε Άγγλο). ΔΟΥΛΕΨΑ. ΑΟΡΙΣΤΟΣ....αν θυμαμε καλα εσυ μου ειπεσ οτι εχεις καποια χρονια εκει και δουλευεις
αλλα εν πασει περιπτωση η Αλβιονα ειναι καλα και σε χαιρετα και ολη την σκατοδουλεια την εχουν οι σκουροι
Ο Απολυτος ποσταρε λινκ για τους Γλυξβουργους,που μερικοι δεν απεχουνε και πολυ φατσικα απο τους αλλους τους αιμομικτες.για να μη γυρνάω πίσω, στους Αψβούργους πως φτάσαμε?
διεκδικεί ο στόκος βασιλική καταγωγή?
Ο αριμαλακας δοσιλογος και δηλωσιας ξαναγυρνα στον τοπο του εγκληματος