apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τις επαναστασεις τις ξεκινουν λιγοιΕδώ η Χ.Α δεν έχει ούτε 300 ενεργά μέλη
τυπε τις επαναστασεις τις ξεκινουν λιγοιΕδώ η Χ.Α δεν έχει ούτε 300 ενεργά μέλη
1ον Ο τρίκαρδος δεν είναι φίλος μουΤΙ ΖΟΡΙΖΕΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...... ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΡΙΚΑΡΔΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 72-73 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ
Αλλη μια ΜΑΛΑΚΙΑ του μεγιστου Στοκου!ΤΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑ ΜΟΥ
τυπε τις επαναστασεις τις ξεκινουν λιγοι
ΔΕΝ επεφτε μεσα η καραφλομπα....o αλλος βγηκε φωτογραφια με τον φουρνο ρε...
Ωπα,δεν το 'πιασα.ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΟΥΣ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΚΥΡΙΩΣ στόχος της Χ.Α είναι να μείνει η Ελληνική φυλή αμόλιντος. Όταν 1/4 γάμους στην Ελλάδα είναι μεταξύ ελλήνων και κατοίκων της πρώην ΕΣΣΔ σημαίνει ότι το 1/4 των παιδιών δεν είναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. Βρωμίζει το αίμα με σλάβες. Και εσύ θα ασχοληθείς με τους σκούρους (που έτσι και αλλιώς δε γίνονται και μίξεις)...Να αναθεωρήσεις τις προταιραιότητές. Γιατί μέχρι να τελιώσεις με τους σκουρόχρωμούς οι μισοί Έλληνες νέας γενιάς θα λέγονται Ιβαν, θα έχουν μπλε μάτι, ξανθο ξεβαμένο μαλλί και θα είναι και στρογγυλοπρόσωποι....ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΟΥΣ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Έτσι ντε. Θέτε και εσείς να τα φάτε....Απλά είστε τσαντισμένοι που τόσα χρόνια τα τρώνε άλλοιΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
ΔΙΝΕΙΣ 5.000.000-6.000.000 $ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.
Η ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
1ον Ο τρίκαρδος δεν είναι φίλος μου
2ον Θα μας τρελλάνεις; Ήσουν στην Ιταλία το 72-73; Και ήθελες να καταταγείς το 96 για να πας στα Ίμια; Και πήγες φαντάρος στα μέσα του 80 (αν θυμάμαι καλά ότι είχες γράψει)...Ποιος είσαι ρε; Ο Ντανκαν Μακλάουντ οφ δε Μακλάουντ κλαν;;;;
3ον Εσυ είπες πως έχεις ζήσει το "πούτσα και ξύλο" αλλά από την ανάποδη. ΔΗΛΑΔΗ πρώτα σ έδειραν και μετά σε γάμησαν. Ξύλο και πούτσα δηλαδή.
Από τον πανικό σου έχεις ξεχάσει λέξεις. Η πρόταση είναι χαρακτηριστική ανθρώπων του είδους σου....Δε μπορείτε ούτε να αθρώσετε αλλά ούτε να γράψετε προτάσεις στ ελληνικά που να βγάζουν νόημα.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ
ΒΡΩΜΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Καλά λόγο αιμομιξίας ήταν και ένα άλλο καθίκι (σκατά στον τάφο του) που αιμοτακύλησε πριν από 70+ χρόνια τον κόσμο (και ήταν και σα γαμώ τον χριστό του μέσα)
Αλλη μια ΜΑΛΑΚΙΑ του μεγιστου Στοκου!
Για κατσε ρε μαγκα,αφου ησουν στην 10η ΕΜΑ στα 70's με τι σκατα χαρτι πηγες το '96 και ζητησες φυλλο πορειας,50τοσο χρονων ανθρωπος?ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΙΜΙΑ ΠΟΤΕ
Η ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 80
ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 70 10η ΕΜΑ
Με λευκό από πότε έχεις να μιλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο ;;;
Σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς λευκός εκεί ;;;
Εκτός από Πάκια & Ινδά εννοώ ...
Εσύ δεν έλεγες πως το 96 έψαχνες να βρεις το χαρτί του στρατού για να πας να "γαμήσεις τουρκικούς κώλους"ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΙΜΙΑ ΠΟΤΕ
Η ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 80
ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 70 10η ΕΜΑ
ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΣΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ
ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ
Έχεις κάτι ψωλόχυμα στο θρεντ που άνοιξες. Πήγαινε είναι ακόμα φρέσκα.Με λευκό από πότε έχεις να μιλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο ;;;
Σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς λευκός εκεί ;;;
Εκτός από Πάκια & Ινδά εννοώ ...
Για κατσε ρε μαγκα,αφου ησουν στην 10η ΕΜΑ στα 70's με τι σκατα χαρτι πηγες το '96 και ζητησες φυλλο πορειας,50τοσο χρονων ανθρωπος?
Ρε παπαρα,εγω ημουνα με τη ροζαλια στα χερια το '96,εσυ πως πηγες να ζητησεις φυλλο πορειας?108 ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ
ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ
Εσύ δεν έλεγες πως το 96 έψαχνες να βρεις το χαρτί του στρατού για να πας να "γαμήσεις τουρκικούς κώλους"Έχεις κάτι ψωλόχυμα στο θρεντ που άνοιξες. Πήγαινε είναι ακόμα φρέσκα.
Υ.Γ Ο πατέρας και η μητέρα (σκατοπουτάνα δεν τον έπνιγε όταν γεννιόταν...Σκατά στον τάφο της) τι συγγένεια είχαν ακριβως;;;
KΑΝΟΝΙΣΕ να τον διωξεις,αυτο σου λεω μονο...Για κατσε ρε μαγκα,αφου ησουν στην 10η ΕΜΑ στα 70's με τι σκατα χαρτι πηγες το '96 και ζητησες φυλλο πορειας,50τοσο χρονων ανθρωπος?
Άλλος λαός και αυτός. Οι μισές Αγγλίδες έχουν γαμηθεί με όλες τις φυλές του ισραήλ και το παίζουν και "καθαρόαιμοι". Αλλά τι περιμένεις από απογόνουνς Γερμανιού φύλου;;;ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ
Πραγματικά είμαι στο τσακ να κοιτάξω παλιά σου ποστ...108 ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ
ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ
οπως τα παληκαρια στο σαουθ αφρικα τυπε?ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
ΔΙΝΕΙΣ 5.000.000-6.000.000 $ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.
Η ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.