pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Το παράξενο θα'ταν να μην συνέβαινε....το μεγαλύτερο κακό με τους κλώνους είναι ότι εξαφανίζονται ταυτόχρονα....
Το παράξενο θα'ταν να μην συνέβαινε....το μεγαλύτερο κακό με τους κλώνους είναι ότι εξαφανίζονται ταυτόχρονα....
Πω ρε πουστη,εχεις δικιο!Να πω πως ο Χαλκον δεν έχει γράψει (τουλάχιστον δε βρήκα εγώ) για φύλλα πορείας για τ Ίμια. Ο Τεμαχιστής έχει γράψει.
αμα να ειναι για ματι το συζηταμεΔηλαδή Τσίπρα δεν ψηφίζεις ούτε για μια καλή παρτουζίτσα στας εξοχάς;;;
τυπε θα μιλησουν τα σιδερα μου φαινεταιΗ Χρυσή Αυγή αφήνει υπαινιγμους για πιθανή νοθεία το βράδυ των εκλογών
Σε «πειστικές» ενέργειες δηλώνει ότι θα προβεί η Χρυσή Αυγή εάν διαπιστώσει απόπειρες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος. Σε κείμενο που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα της Χρυσής Αυγής αφού γίνεται λόγος για πληροφορίες και φήμες για νοθεία στις….
επικείμενες εκλογές αναφέρεται ότι: «Εξηγούμεθα: είναι πολύ δύσκολο να επιχειρήσουν απόκρυψη ψηφοδελτίων. Διότι, εκτός του ότι αυτή τη φορά θα υπάρχουν αρκετοί εκλογικοί αντιπρόσωποι του κινήματος, οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα στο πόδι και θα ελέγχουν συνεχώς και με μεγάλη συχνότητα τα εκλογικά κέντρα και όπου παρατηρούνται «παρατράγουδα» θα είναι αμείλικτοι…»
«Τέλος, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων, θα είναι παρών νόμιμος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος θα παρακολουθεί την κατάσταση και αν κριθεί σκόπιμο θα κάνει τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα απ’ αυτές τις ενέργειές του, θα αναλάβουν κάποιοι άλλοι να προβούν σε άλλες, πιο «πειστικές» ενέργειες» καταλήγει το κείμενο της Χρυσής Αυγής.
όντως γράφτηκε αυτό?
Το παράξενο θα'ταν να μην συνέβαινε....
Εννοείται για μάτι ρε συ...σιγά μην σε βάλουνε να κάνεις την ανωμαλία να συμμετέχεις.αμα να ειναι για ματι το συζηταμε
Απο Κυριακη βραδυ,οταν βγουν τα ποσοστα της ΧΑ ας πουμε?το μεγαλύτερο κακό με τους κλώνους είναι ότι εξαφανίζονται ταυτόχρονα....
ελα ρε δικε μου που εισαι;τυπε θα μιλησουν τα σιδερα μου φαινεται
οκ...αλλα δεν βαζω σταυρο,σκετο θα το ριξωΕννοείται για μάτι ρε συ...σιγά μην σε βάλουνε να κάνεις την ανωμαλία να συμμετέχεις.
και να μη βαλεις εσυ, καποιος θα βαλει μεταοκ...αλλα δεν βαζω σταυρο,σκετο θα το ριξω
Aνατριχιαστικό σενάριο...θα έπρεπε να το ψάξει ο Χαρδαβέλας μετά,κάτι παράξενο θα γινόταν,κάτι μεταφυσικό..... :Sφαντάζεσαι? να αυτονομηθούν οι κλώνοι????
βλεπεις νοθεια και εσυ ε;και να μη βαλεις εσυ, καποιος θα βαλει μετα
Η Χρυσή Αυγή αφήνει υπαινιγμους για πιθανή νοθεία το βράδυ των εκλογών
μιλουσα με την μαρι στο σκαιπ τυπεελα ρε δικε μου που εισαι;
Οποιος εχει ανοιχτα τα ματια του βλεπειβλεπεις νοθεια και εσυ ε;
Πω ρε πουστη,εχεις δικιο!
Και εψαχνες και 400 σελιδες πισω!
Σορρυ!
ο μορτης ελεγε για νοθειες τυπεβλεπεις νοθεια και εσυ ε;
μιλουσα με την μαρι στο σκαιπ τυπε
Ουδεις ασφαλτος!μάους καθαιρείσαι από τεφτεριτζής!