Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.423
- Πόντοι
- 12.756
Βαλε γραμμη χρεωσεις, να βγαλεις κανα φραγκο...
Σιγουρα θα περιμενει να τον παρει ο Λακης
Βαλε γραμμη χρεωσεις, να βγαλεις κανα φραγκο...
Όπως φαινεται, οι ψαγμενες γουσταρουν Παναγιωταρο.
ρε εισαι στα καλα σου?Πού ειναι τωρα κρυμμενοι ολοι εκεινοι οι συριζαιοι που ονειρευονταν συγκυβερνηση ΝΔ-Χρυσής Αυγής?
Καταπιατε τη γλωσσα σας?
Ε? Ε?
Οταν σας λεγαμε οτι αποκλειεται, γελαγατε...
Τωρα γελαμε εμεις μαζι σας. Και με την αμηχανια των δηλωσεων σας...
Και με το κολοσσιαιο πολιτικο σας αισθητηριο...
Εσύ είσαι πολιτικοποιημένη πόρνη;μα δεν γουσταρω Παναγιωταρο.
Γουσταρω την σκεψη να βρισκεται στην φυλακη.
Ειναι ενας συνδυασμος λυτρωσης/τραγικης ειρωνιας και κ@υλας
βιολετα τον παπαχρονη τον γουσταραν για την υπερφυσικη καραπουτσαρα του....Καλα, υπηρχαν γυναικες που εκοβαν φλεβες και για τον Παπαχρονη, δεν λεει κατι.
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας.
Να στο αναλύσω; ΑΝ δεν μπει η Χ.Α. φυλακή τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα συγκυβερνήσει με κάποιο κόμμα ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;Ξαναδιαβασε το ποσταρισμα μου, και πες μου, ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ, τι σχεση εχει αυτο που μου απαντησες με αυτο που εγραψα.
Ποτέ δεν ημουν καλυτερα.ρε εισαι στα καλα σου?
Κατι σου ειπα για τα ληγμενα το απογευμα.Να στο αναλύσω; ΑΝ δεν μπει η Χ.Α. φυλακή τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα συγκυβερνήσει με κάποιο κόμμα ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;
Από που και ως που θεωρείς την Χ.Α τελειωμένη;;;;;
λογικά οι χριστιανοδημοκράτες για να πάρουν τους πράσινους ή τους σοσιαλδημοκράτες, θα κάνουν πιο κοινωνική την πολιτική τους στην Γερμανία και ψήγματα αυτής της ηπιώτερης στάσης θα φτάσουν και στον νότο. νομίζω ότι για την αποτελεσματικότητα της πολιτικής λιτότητας έχουν για παράδειγμα την λετονία (οι λετονοί είχαν σφυληλατηθεί όμως σε 50 χρόνια σοβιετικής ολιγάρκειας, σε αντίθεση με τους pigs)Καλα, μην βιαζεσαι, κατσε να βρει συνεργατη για την κυβερνηση της πρωτα...
Αυτοι οι χριστιανοδημοκρατες στη Γερμανια πρεπει να διακατεχονται απο απιστευτη ηλιθιοτητα.
Κατ αρχην διελυσαν το νότο για να πλουτισουν, χωρις να αντιλαμβανονται οτι εαν ψοφησει το ευρω και η ευρωπαικη ενωση θα διαλυθουν και εκεινοι.
Κατα δευτερον διελυσαν και τους φιλελευθερους, χωρις να εχουν ελπιδα για αυτοδυναμια, γιατι...ετσι. Επειδη μπορουσαν. Και μεινανε χωρις κυβερνητικο εταιρο. Απλα για να ανεβουν ποσοστα.
Εχει δικιο ο Παγκαλος. Γιγαντας με μυαλο νανου.
Ισοπεδωνει τα παντα επειδη μπορει, χωρις να σκεφτει οτι πρεπει να μεινει και κατι ορθιο για να ζησει κι αυτος.
οι συριζαιοι αν το πας ετσι ειναι παραπανω απο σιγουροι οτι η χα ειναι το δεκανικι της νδ.Ποτέ δεν ημουν καλυτερα.
Τωρα θα απολογηθουν ΟΛΟΙ οι συριζαιοι που ηταν βεβαιοι για συγκυβερνηση με την ΧΑ και καγχαζαν. Και φυσικα ειναι υποχρεωμενοι να παραδεχθουν οτι εγιναν ρομπες ξεκουμπωτες.
o σαμαρας δεν μπορει να οργανωσει να πιασει ουτε τα 5 χρονα που κλεβουν καραμελες απο το περιπτερο της γειτονιας του
απο αλλου ηρθαν οι εντολες κλπ μην γελιομαστε
δεν ειναι τυχαιο που πιασανε οσους μπορουσαν να παρουν θεση αρχηγου
αν πχ ο καιαδας μπορουσε να προφερει 2 λεξεις συνεχομενες θα τον πιαναν και αυτον 100%
κατα πιθανοτητα αναλαμβανει η γυναικα του μιχαλολιακου
στο μελλον μονο στην καλπη θα φανει αν τελειωσε το κομμα της χρυσης αυγης η οπως αλλιως το ονομασουν αν το απαγορεψουν δικαστες κλπ
και φυσικα αν κατεβασει το κομμα σε εκλογες ο μιχαλολιακος και δεν κανει καμια συμφωνια τυπου οκ δεν ξανακατεβαινουμε εκλογες βαλε εκει 2-3 χρονια φυλακης και βλεπουμε
εδω η μιση 17 νοεμβρη εξω ειναι σημερα...
επισης μεχρι τις εκλογες του μαιου δεν βλεπω νεα μετρα κλπ θα το παει η κυβερνηση ερχεται αναπτυξη λεφτα υπαρχουν μετα τις εκλογες θα ερθει το νεο πηδημα
Εφόσον η Χ.Α. δεν τελείωσε γιατί τελείωσε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με την ΝΔ;Κατι σου ειπα για τα ληγμενα το απογευμα.
Δεν ειναι διολου σιγουρο οτι οι σοσιαλδημοκρατες θα συγκυβερνησουν με την Μερκελ.λογικά οι χριστιανοδημοκράτες για να πάρουν τους πράσινους ή τους σοσιαλδημοκράτες, θα κάνουν πιο κοινωνική την πολιτική τους στην Γερμανία και ψήγματα αυτής της ηπιώτερης στάσης θα φτάσουν και στον νότο. νομίζω ότι για την αποτελεσματικότητα της πολιτικής λιτότητας έχουν για παράδειγμα την λετονία (οι λετονοί είχαν σφυληλατηθεί όμως σε 50 χρόνια σοβιετικής ολιγάρκειας, σε αντίθεση με τους pigs)
ειπα και εγω....και πολυ αργησαν να εμφανιστουν οι εβραιοι....Την Δευτέρα το πρωί ο Σαμαράς έχει συνάντηση με τον Δαυίδ Χάρις, πρόεδρο τής Αμερικανοεβραικής Κοινότητας.
Η Χ.Α. δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα,έχουμε βαρεθεί να λέμε τα ίδια.........Απο τοτε που ιδρυθηκε.. ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ