Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.470
Πόντοι
8.006
οι συριζαιοι αν το πας ετσι ειναι παραπανω απο σιγουροι οτι η χα ειναι το δεκανικι της νδ.
και γινανε ολοι οι νεοδημοκρατες ρομπες
Μα συμφωνουμε. Ειναι τοσο ανυπαρκτο το πολιτικο αισθητηριο του συριζα, ωστε θεωρουν μετα βεβαιοτητας οτι η ΧΑ ειναι δεκανικι μας.
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.505
Like
21.865
Πόντοι
5.006
παντως τωρα στη φυλακα που τα χρυσα αυγα θα παιζουν εκτος εδρας,εκει να τους δω μαγκιες με τα πακια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκτος και αν παρακαλεσουν γονατιστοι και στα τεσσερα να τους εχουν καπου απομονωμενους...
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.703
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
Δεν ειναι διολου σιγουρο οτι οι σοσιαλδημοκρατες θα συγκυβερνησουν με την Μερκελ.
Το πηραν ηδη μια φορα το μαθημα τους.
Οι πρασινοι ουτε μια στο εκατομμυριο.
Πιο πιθανη ειναι η συγκυβερνηση Σοσιαλδημοκρατων-Πρασινων-Linke.
Αλλιώς, εκλογες. Οπως πανε και οι Ιταλοι σε εκλογες οπως φαινεται.
Μονο που τωρα η πανηλιθια Μερκελ και ο πανυβλακας ο Σόιμπλε, που εβαλαν στοχο να αφησουν...εκτος βουλης τον Ρεσλερ (για λογο που μονο το χαζο τους μυαλο ξερει), θα πρεπει να φροντισουν να μπει στη βουλη και κανενα κομμα που να θελει να συνεργασθει μαζι τους.

Συνεργασία .... Τρε μπαναλ ....διόλου σικ.... Τσκ τσκ τσκ... Κι εγω Ν.Δ είμαι, αλλά δε μου καίγεται κοχιμπα....
 

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Μηνύματα
2.783
Like
72
Πόντοι
16
ειπα και εγω....και πολυ αργησαν να εμφανιστουν οι εβραιοι.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν άργησαν.Ενημερώσου για τις συναντήσεις τών ελληνόφωνων πολιτικών με το Παγκόσμιο Εβραικό Συμβούλιο και μετά πούλα χιουμοράκι.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.470
Πόντοι
8.006
Πατριωτικό,εθνικιστικό

και εσύ ένας ακόμα συκοφάντης,λασπολόγος μας :birdman:
Εγω ειμαι οπαδος της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας και ψηφοφορος κομματος του δημοκρατικου τόξου, ενω εσυ οπαδος της δικτατοριας και ψηφοφορος εγκληματικης οργανωσης.
 

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Μηνύματα
7.421
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αυτό είναι το σχέδιο:

Κυβέρνηση: “Απολύστε ελεύθερα, εμείς θα εξαρθρώνουμε την αντισυστημική Χρυσή Αυγή”

"Ούτε μύτη" δεν έχει ανοίξει από την ανακοίνωση της άρσης κάθε ορίου στις απολύσεις των επιχειρήσεων που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Όλοι παρακολουθούν την απίστευτη υπόθεση με τις συλλήψεις ων Εθνικιστών πολιτικών και την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε ότι έως το τέλος του χρόνου, ο υπουργός Εργασίας θα φέρει στη Βουλή νέο θεσμικό πλαίσιο για τις ομαδικές απολύσεις ώστε να αρθεί κάθε «τυπικό» εμπόδιο που θέτει ο νόμος, όπως είναι η υπογραφή του εκάστοτε υπουργού Εργασίας για την έγκριση των απομακρύνσεων πέραν του επιτρεπόμενου ορίου!
Μια τρομακτική διαφοροποίηση στις εργασιακές σχέσεις που ανοίγει το δρόμο για νέες στρατιές ανέργων (δεκάδες είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις που περιμένουν να προχωρήσουν σε μαζικές απολύσεις αφού "δεν βγαίνουν" όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους).
Πρόκειται για κλασικό πολιτικό αντιπερισπασμό που φυσικά έχει πιάσει και την Αριστερά να κοιμάται, ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρίβουν τα χέρια τους.
Όπως επεσήμαναν οι αξιωματούχοι της τρόικα το νέο πλαίσιο θα διευκολύνει τις ομαδικές απολύσεις όπως συνέβη αυτές τις ημέρες στα Τσιμέντα Χαλκίδας – καθώς και τις συγχωνεύσεις επιχειρήσεων και τραπεζών.
Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων Τσοχατζόπουλου, Μαντέλη, Τσουκάτου και τόσων άλλων θριαμβολογεί γιατί "εξαρθρώθηκε η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής". Νομίζουν ότι το "ποτάμι" των ανέργων και των εξαθλιωμένων δεν θα τους πνίξει στις εκλογές...


 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.703
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
Η Χ.Α. δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα,έχουμε βαρεθεί να λέμε τα ίδια.........

Συγκεκριμενα , πλεον δεν θεωρειται κομμα... Σταρχιδια μας , ας ειναι κ παλαιοναζιστικο... Κόμμα δεν είναι...
Ειναι τρομοκρατικη οργανωση, οπως 17Ν, οπως Αμερική...
 

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Μηνύματα
2.783
Like
72
Πόντοι
16
Εγω ειμαι οπαδος της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας και ψηφοφορος κομματος του δημοκρατικου τόξου, ενω εσυ οπαδος της δικτατοριας και ψηφοφορος εγκληματικης οργανωσης.

Εσύ κι ο Πουλικόγιαννης κι οι άλλοι "δημοκράτες"!
 

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Μηνύματα
2.783
Like
72
Πόντοι
16
Εγω ειμαι οπαδος της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας και ψηφοφορος κομματος του δημοκρατικου τόξου, ενω εσυ οπαδος της δικτατοριας και ψηφοφορος εγκληματικης οργανωσης.

Εκεί πού έχεσε η δημοκρατία, φύτρωσες εσύ.
 

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Μηνύματα
2.455
Like
1
Πόντοι
16
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - Το πουλέν για όλες τις δουλειές
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Για όσους έχουν ζήσει από πρώτο χέρι τις βιαιότητες και τις αιματηρές επιθέσεις της Χ.Α., πολλά χρόνια πριν η άγνοια και η αμάθεια ορισμένων της φορέσουν το φωτοστέφανο του «πατριωτικού κινήματος», γνωρίζουν πολύ καλά τον φέρελπι νέο Ηλία Κασιδιάρη.

Αν και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση έγινε τον Φλεβάρη του 2008 σε τηλεπαράθυρο του Mega, όπου δικαιολογούσε την αιματηρή επίθεση χρυαυγιτών σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην οδό Σταδίου, οι δράσεις του Κασιδιάρη είναι γνωστές ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια στη Γεωπονική.

Μακρινός συγγενής του Μιχαλολιάκου, γνωστός και ως «πουλέν ή δεξί χέρι του αρχηγού», τοποθετήθηκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Υπολοίπου Αττικής. Ενδεικτικό της επιθυμίας του φυρερίσκου να έχει μαζί του στον …κοινοβουλευτικό αγώνα το πρωτοπαλίκαρό του, είναι ότι, για να φαντάζει πρώτος στο ψηφοδέλτιο Υπολοίπου Αττικής,  απέκλεισε από τη λίστα κάθε άλλο υποψήφιο που το επώνυμό του άρχιζε από "Α" έως "Κ".

Ο Κασιδιάρης σε συνέντευξη τύπου με φόντο μια χειροβομβίδα του ναζιστικού στρατού (φωτο)

Model 24 Stielhandgranate. []


Ήταν μια ελάχιστη ανταμοιβή στο πρόσωπο του υποψήφιου βουλευτή, που για πάνω από δέκα χρόνια προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στο «κίνημα». Τραμπουκισμοί, δράσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που κατέληγαν σε βανδαλισμούς και μαχαιρώματα, τυφλές επιθέσεις σε ιδεολογικούς αντιπάλους, πογκρόμ και πολλά άλλα, είναι μερικά από αυτά που έχουν χρεωθεί κατά καιρούς στον Κασιδιάρη και που ο Μιχαλολιάκος αρέσκεται να αποκαλεί «μάχες για την κυριαρχία του πεζοδρομίου».


Τελευταίο (;) περιστατικό της πολυετούς δράσης του, η συνδρομή που παρείχε σε 5 δράστες οι οποίοι στις 24 Οκτωβρίου του 2007 ξυλοκόπησαν, λήστεψαν και μαχαίρωσαν καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών στο χώρο στάθμευσης της πανεπιστημιούπολης στο Ζωγράφο.

Αφού οι 5 πλησίασαν το θύμα τον χτύπησαν με γκλομπς και τον μαχαίρωσαν στον μηρό, στη συνέχεια του αφαίρεσαν την ταυτότητα και έφυγαν με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη.

Δυστυχώς γι αυτόν αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν την πινακίδα του αυτοκινήτου του και έτσι εντοπίστηκε από τις αρχές.

Μάθαμε ότι, στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, ισχυρίστηκε ότι εκείνη την ώρα το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ στο Φλοίσβο, αλλά την απόδειξη δεν την προσκόμισε ποτέ, λέγοντας πως την έχασε. Όμως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που ανήκει το συγκεκριμένο πάρκινγκ, είπε ότι ο χώρος πάρκινγκ είναι δωρεάν και άρα είναι αδύνατον να έχει εκδοθεί απόδειξη για στάθμευση εκεί.



Εκτός από “street fighter”, ο υποψήφιος βουλευτής Κασιδιάρης είναι επίσης και ανερχόμενο λογοτεχνικό ταλέντο! Στις 6 Ιουνίου 2010, λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, ο νεαρός ευνοούμενος του Μιχαλολιάκου παρουσίασε το βιβλίο του με τον τίτλο «Τομέας Χ». Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι όταν αποκαλύπτει την έμπνευση του τίτλου, ο οποίος προέρχεται από την οργάνωση «Χ».


Η «Χ» δεν είναι άλλη από τους γνωστούς Χίτες που στη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής προμηθεύτηκαν οπλισμό από τα SS για να καταστείλουν την αντίσταση του ελληνικού λαού προς όφελος της ναζιστικής Γερμανίας. Όπως παρουσιάσαμε στον «Φάκελο: Χρυσή Αυγή», οι ένοπλοι δωσιλογικοί σχηματισμοί της «Χ» και των Ταγμάτων Ασφαλείας ασκούν μια πρωτοφανή έλξη στους γερμανόψυχους χρυσαυγίτες, που έχουν το θράσος να κατηγορούν όλους τους άλλους σαν «εθνοπροδότες».



Προσέξτε στο τέλος της ομιλίας του, όταν ο «λογοτέχνης» αναφέρεται στις «σκηνές που ζήσαμε όλοι και απολαύσαμε στις 2 Φεβρουαρίου του 2008». Με ένα χαμόγελο που αποτελεί ταυτόχρονα και «κλείσιμο ματιού» στους παρευρισκόμενους, υπονοεί την επίθεση των χρυσαυγιτών σε ανθρώπους που διαμαρτύρονταν για τη φασιστική συγκέντρωση που σκόπευαν να κάνουν οι πρώτοι στην πλατεία Κολοκοτρώνη.


Η επίθεση αυτή ήταν το αποκορύφωμα της τζάμπα μαγκιάς των θρασύδειλων νεοναζί που αυτοπροβάλλονται ως ατρόμητοι πολεμιστές, ενώ πραγματοποίησαν την έφοδό τους μέσα από τις τάξεις των ΜΑΤ, τα οποία τους κάλυψαν μέχρι την επιστροφή τους. Η επίθεση αυτή ενάντια σε άοπλους αντιφασίστες διαδηλωτές υπήρξε άλλο ένα αποτέλεσμα της άψογης διαχρονικής συνεργασίας των νεοφασιστών με το κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του.


Εκτός από “street fighter”, «λογοτέχνης» και «ιστοριοδίφης», ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει επίσης διατελέσει και μοντέλο για διαφημίσεις! Σε προηγούμενο post («Ο σιωνιστικός χαιρετισμός του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη») δημοσιεύσαμε ένα έξοχο διαφημιστικό που παρουσιάζει τον Κασιδιάρη να προωθεί την τελευταία λέξη της νεοναζιστικής μόδας με ιδεολογικά μπλουζάκια της αμερικανικής φίρμας “Resistance”.



 

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Μηνύματα
7.421
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - Το πουλέν για όλες τις δουλειές
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Για όσους έχουν ζήσει από πρώτο χέρι τις βιαιότητες και τις αιματηρές επιθέσεις της Χ.Α., πολλά χρόνια πριν η άγνοια και η αμάθεια ορισμένων της φορέσουν το φωτοστέφανο του «πατριωτικού κινήματος», γνωρίζουν πολύ καλά τον φέρελπι νέο Ηλία Κασιδιάρη.

Αν και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση έγινε τον Φλεβάρη του 2008 σε τηλεπαράθυρο του Mega, όπου δικαιολογούσε την αιματηρή επίθεση χρυαυγιτών σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην οδό Σταδίου, οι δράσεις του Κασιδιάρη είναι γνωστές ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια στη Γεωπονική.

Μακρινός συγγενής του Μιχαλολιάκου, γνωστός και ως «πουλέν ή δεξί χέρι του αρχηγού», τοποθετήθηκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Υπολοίπου Αττικής. Ενδεικτικό της επιθυμίας του φυρερίσκου να έχει μαζί του στον …κοινοβουλευτικό αγώνα το πρωτοπαλίκαρό του, είναι ότι, για να φαντάζει πρώτος στο ψηφοδέλτιο Υπολοίπου Αττικής,  απέκλεισε από τη λίστα κάθε άλλο υποψήφιο που το επώνυμό του άρχιζε από "Α" έως "Κ".

Ο Κασιδιάρης σε συνέντευξη τύπου με φόντο μια χειροβομβίδα του ναζιστικού στρατού (φωτο)

Model 24 Stielhandgranate. []


Ήταν μια ελάχιστη ανταμοιβή στο πρόσωπο του υποψήφιου βουλευτή, που για πάνω από δέκα χρόνια προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στο «κίνημα». Τραμπουκισμοί, δράσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που κατέληγαν σε βανδαλισμούς και μαχαιρώματα, τυφλές επιθέσεις σε ιδεολογικούς αντιπάλους, πογκρόμ και πολλά άλλα, είναι μερικά από αυτά που έχουν χρεωθεί κατά καιρούς στον Κασιδιάρη και που ο Μιχαλολιάκος αρέσκεται να αποκαλεί «μάχες για την κυριαρχία του πεζοδρομίου».


Τελευταίο (;) περιστατικό της πολυετούς δράσης του, η συνδρομή που παρείχε σε 5 δράστες οι οποίοι στις 24 Οκτωβρίου του 2007 ξυλοκόπησαν, λήστεψαν και μαχαίρωσαν καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών στο χώρο στάθμευσης της πανεπιστημιούπολης στο Ζωγράφο.

Αφού οι 5 πλησίασαν το θύμα τον χτύπησαν με γκλομπς και τον μαχαίρωσαν στον μηρό, στη συνέχεια του αφαίρεσαν την ταυτότητα και έφυγαν με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη.

Δυστυχώς γι αυτόν αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν την πινακίδα του αυτοκινήτου του και έτσι εντοπίστηκε από τις αρχές.

Μάθαμε ότι, στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, ισχυρίστηκε ότι εκείνη την ώρα το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ στο Φλοίσβο, αλλά την απόδειξη δεν την προσκόμισε ποτέ, λέγοντας πως την έχασε. Όμως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που ανήκει το συγκεκριμένο πάρκινγκ, είπε ότι ο χώρος πάρκινγκ είναι δωρεάν και άρα είναι αδύνατον να έχει εκδοθεί απόδειξη για στάθμευση εκεί.



Εκτός από “street fighter”, ο υποψήφιος βουλευτής Κασιδιάρης είναι επίσης και ανερχόμενο λογοτεχνικό ταλέντο! Στις 6 Ιουνίου 2010, λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, ο νεαρός ευνοούμενος του Μιχαλολιάκου παρουσίασε το βιβλίο του με τον τίτλο «Τομέας Χ». Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι όταν αποκαλύπτει την έμπνευση του τίτλου, ο οποίος προέρχεται από την οργάνωση «Χ».


Η «Χ» δεν είναι άλλη από τους γνωστούς Χίτες που στη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής προμηθεύτηκαν οπλισμό από τα SS για να καταστείλουν την αντίσταση του ελληνικού λαού προς όφελος της ναζιστικής Γερμανίας. Όπως παρουσιάσαμε στον «Φάκελο: Χρυσή Αυγή», οι ένοπλοι δωσιλογικοί σχηματισμοί της «Χ» και των Ταγμάτων Ασφαλείας ασκούν μια πρωτοφανή έλξη στους γερμανόψυχους χρυσαυγίτες, που έχουν το θράσος να κατηγορούν όλους τους άλλους σαν «εθνοπροδότες».



Προσέξτε στο τέλος της ομιλίας του, όταν ο «λογοτέχνης» αναφέρεται στις «σκηνές που ζήσαμε όλοι και απολαύσαμε στις 2 Φεβρουαρίου του 2008». Με ένα χαμόγελο που αποτελεί ταυτόχρονα και «κλείσιμο ματιού» στους παρευρισκόμενους, υπονοεί την επίθεση των χρυσαυγιτών σε ανθρώπους που διαμαρτύρονταν για τη φασιστική συγκέντρωση που σκόπευαν να κάνουν οι πρώτοι στην πλατεία Κολοκοτρώνη.


Η επίθεση αυτή ήταν το αποκορύφωμα της τζάμπα μαγκιάς των θρασύδειλων νεοναζί που αυτοπροβάλλονται ως ατρόμητοι πολεμιστές, ενώ πραγματοποίησαν την έφοδό τους μέσα από τις τάξεις των ΜΑΤ, τα οποία τους κάλυψαν μέχρι την επιστροφή τους. Η επίθεση αυτή ενάντια σε άοπλους αντιφασίστες διαδηλωτές υπήρξε άλλο ένα αποτέλεσμα της άψογης διαχρονικής συνεργασίας των νεοφασιστών με το κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του.


Εκτός από “street fighter”, «λογοτέχνης» και «ιστοριοδίφης», ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει επίσης διατελέσει και μοντέλο για διαφημίσεις! Σε προηγούμενο post («Ο σιωνιστικός χαιρετισμός του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη») δημοσιεύσαμε ένα έξοχο διαφημιστικό που παρουσιάζει τον Κασιδιάρη να προωθεί την τελευταία λέξη της νεοναζιστικής μόδας με ιδεολογικά μπλουζάκια της αμερικανικής φίρμας “Resistance”.



Aριστερούλα είσαι τσουλί;;;;;
 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.938
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Εγω ειμαι οπαδος της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας και ψηφοφορος κομματος του δημοκρατικου τόξου, ενω εσυ οπαδος της δικτατοριας και ψηφοφορος εγκληματικης οργανωσης.

Έτσι! Μ' αυτό που έγραψες, συμπύκνωσες με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα έπρεπε να γραφτούν για το θέμα!
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.470
Πόντοι
8.006
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - Το πουλέν για όλες τις δουλειές
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Για όσους έχουν ζήσει από πρώτο χέρι τις βιαιότητες και τις αιματηρές επιθέσεις της Χ.Α., πολλά χρόνια πριν η άγνοια και η αμάθεια ορισμένων της φορέσουν το φωτοστέφανο του «πατριωτικού κινήματος», γνωρίζουν πολύ καλά τον φέρελπι νέο Ηλία Κασιδιάρη.

Αν και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση έγινε τον Φλεβάρη του 2008 σε τηλεπαράθυρο του Mega, όπου δικαιολογούσε την αιματηρή επίθεση χρυαυγιτών σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην οδό Σταδίου, οι δράσεις του Κασιδιάρη είναι γνωστές ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια στη Γεωπονική.

Μακρινός συγγενής του Μιχαλολιάκου, γνωστός και ως «πουλέν ή δεξί χέρι του αρχηγού», τοποθετήθηκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Υπολοίπου Αττικής. Ενδεικτικό της επιθυμίας του φυρερίσκου να έχει μαζί του στον …κοινοβουλευτικό αγώνα το πρωτοπαλίκαρό του, είναι ότι, για να φαντάζει πρώτος στο ψηφοδέλτιο Υπολοίπου Αττικής,  απέκλεισε από τη λίστα κάθε άλλο υποψήφιο που το επώνυμό του άρχιζε από "Α" έως "Κ".

Ο Κασιδιάρης σε συνέντευξη τύπου με φόντο μια χειροβομβίδα του ναζιστικού στρατού (φωτο)

Model 24 Stielhandgranate. []


Ήταν μια ελάχιστη ανταμοιβή στο πρόσωπο του υποψήφιου βουλευτή, που για πάνω από δέκα χρόνια προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στο «κίνημα». Τραμπουκισμοί, δράσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που κατέληγαν σε βανδαλισμούς και μαχαιρώματα, τυφλές επιθέσεις σε ιδεολογικούς αντιπάλους, πογκρόμ και πολλά άλλα, είναι μερικά από αυτά που έχουν χρεωθεί κατά καιρούς στον Κασιδιάρη και που ο Μιχαλολιάκος αρέσκεται να αποκαλεί «μάχες για την κυριαρχία του πεζοδρομίου».


Τελευταίο (;) περιστατικό της πολυετούς δράσης του, η συνδρομή που παρείχε σε 5 δράστες οι οποίοι στις 24 Οκτωβρίου του 2007 ξυλοκόπησαν, λήστεψαν και μαχαίρωσαν καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών στο χώρο στάθμευσης της πανεπιστημιούπολης στο Ζωγράφο.

Αφού οι 5 πλησίασαν το θύμα τον χτύπησαν με γκλομπς και τον μαχαίρωσαν στον μηρό, στη συνέχεια του αφαίρεσαν την ταυτότητα και έφυγαν με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη.

Δυστυχώς γι αυτόν αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν την πινακίδα του αυτοκινήτου του και έτσι εντοπίστηκε από τις αρχές.

Μάθαμε ότι, στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, ισχυρίστηκε ότι εκείνη την ώρα το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ στο Φλοίσβο, αλλά την απόδειξη δεν την προσκόμισε ποτέ, λέγοντας πως την έχασε. Όμως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που ανήκει το συγκεκριμένο πάρκινγκ, είπε ότι ο χώρος πάρκινγκ είναι δωρεάν και άρα είναι αδύνατον να έχει εκδοθεί απόδειξη για στάθμευση εκεί.



Εκτός από “street fighter”, ο υποψήφιος βουλευτής Κασιδιάρης είναι επίσης και ανερχόμενο λογοτεχνικό ταλέντο! Στις 6 Ιουνίου 2010, λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, ο νεαρός ευνοούμενος του Μιχαλολιάκου παρουσίασε το βιβλίο του με τον τίτλο «Τομέας Χ». Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι όταν αποκαλύπτει την έμπνευση του τίτλου, ο οποίος προέρχεται από την οργάνωση «Χ».


Η «Χ» δεν είναι άλλη από τους γνωστούς Χίτες που στη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής προμηθεύτηκαν οπλισμό από τα SS για να καταστείλουν την αντίσταση του ελληνικού λαού προς όφελος της ναζιστικής Γερμανίας. Όπως παρουσιάσαμε στον «Φάκελο: Χρυσή Αυγή», οι ένοπλοι δωσιλογικοί σχηματισμοί της «Χ» και των Ταγμάτων Ασφαλείας ασκούν μια πρωτοφανή έλξη στους γερμανόψυχους χρυσαυγίτες, που έχουν το θράσος να κατηγορούν όλους τους άλλους σαν «εθνοπροδότες».



Προσέξτε στο τέλος της ομιλίας του, όταν ο «λογοτέχνης» αναφέρεται στις «σκηνές που ζήσαμε όλοι και απολαύσαμε στις 2 Φεβρουαρίου του 2008». Με ένα χαμόγελο που αποτελεί ταυτόχρονα και «κλείσιμο ματιού» στους παρευρισκόμενους, υπονοεί την επίθεση των χρυσαυγιτών σε ανθρώπους που διαμαρτύρονταν για τη φασιστική συγκέντρωση που σκόπευαν να κάνουν οι πρώτοι στην πλατεία Κολοκοτρώνη.


Η επίθεση αυτή ήταν το αποκορύφωμα της τζάμπα μαγκιάς των θρασύδειλων νεοναζί που αυτοπροβάλλονται ως ατρόμητοι πολεμιστές, ενώ πραγματοποίησαν την έφοδό τους μέσα από τις τάξεις των ΜΑΤ, τα οποία τους κάλυψαν μέχρι την επιστροφή τους. Η επίθεση αυτή ενάντια σε άοπλους αντιφασίστες διαδηλωτές υπήρξε άλλο ένα αποτέλεσμα της άψογης διαχρονικής συνεργασίας των νεοφασιστών με το κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του.


Εκτός από “street fighter”, «λογοτέχνης» και «ιστοριοδίφης», ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει επίσης διατελέσει και μοντέλο για διαφημίσεις! Σε προηγούμενο post («Ο σιωνιστικός χαιρετισμός του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη») δημοσιεύσαμε ένα έξοχο διαφημιστικό που παρουσιάζει τον Κασιδιάρη να προωθεί την τελευταία λέξη της νεοναζιστικής μόδας με ιδεολογικά μπλουζάκια της αμερικανικής φίρμας “Resistance”.



Για την επιθεση του 2007, αθωωθηκε φετος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom