jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ευτυχως δεν ειμαι μονος μου...υπηρξε κι αλλος...
το λεκιασες το μονιτορ;
Ευτυχως δεν ειμαι μονος μου...υπηρξε κι αλλος...
α δεν ημουν μονο εγω που ερεθιστηκα επομενως......
ειμαστε πολλοι...ερχομαστεΕυτυχως δεν ειμαι μονος μου...υπηρξε κι αλλος...
Φίλε μην αγχώνεσε ο Τσόχας βγήκε απο εχθές έξω αλλά........... με περιοριστικούς όρουςκαι ο τσοχας που ειναι στην φυλακα δεν αλλαξε τιποτε...μηπως θες να τον βγαλουμε και αυτον εξω??????
τι σκατα,πιπες εκανες ολοι μερα ρε βιολετα???????????εδω βουηξε ο κοσμος λεμε....επειδη ημουν εκτός και δεν παρακολουθησα τα νεα,
ολοι αυτοί συνελφθησαν επειδη ειχαν παρανομα οπλα σπιτι τους?
λόγω του φακελου που ειχε αποσταλεί στον εισαγγελέα?
ή κρίθηκε πράνομη η Χρυση Αυγή?
Μαραθωνιο σεξ εκανες?επειδη ημουν εκτός και δεν παρακολουθησα τα νεα,
ολοι αυτοί συνελφθησαν επειδη ειχαν παρανομα οπλα σπιτι τους?
λόγω του φακελου που ειχε αποσταλεί στον εισαγγελέα?
ή κρίθηκε πράνομη η Χρυση Αυγή?
τι σκατα,πιπες εκανες ολοι μερα ρε βιολετα???????????εδω βουηξε ο κοσμος λεμε....
Μαραθωνιο σεξ εκανες?
Ελα, σβησε αυτο το ποστ. Προλαβαινεις ακομη. Μην εκτιθεσαι. Μεσα ειναι ο Ακης.Φίλε μην αγχώνεσε ο Τσόχας βγήκε απο εχθές έξω αλλά........... με περιοριστικούς όρους
Σύσταση εγκληματικης οργανωσης και συμμετοχη σε αυτην.μαραθώνια δουλεια.
Ακομα δεν εβγαλα ακρη απο τα μπλογκς.
Ποιες ειναι οι κατηγοριες που τους βαραινουν?
Ασε ρε Μπαλούρδο...Τα εκατομμυρια οπαδων της χ.α δεν τα ειδες στους δρομους. Εκαναμεν επανασταση!
Σύσταση εγκληματικης οργανωσης και συμμετοχη σε αυτην.
Ο Αντεισαγγελεας του Αρειου Παγου που μελετουσε τις δικογραφιες, εβγαλε το πορισμα του και κατεληξε οτι προκειται για εγκληματικη οργανωση.Λογω του φακελου με τις κατηγορίες ?
Ναι. Να σωσει τον κώλο του.Αυτό που ίσως είναι το πιο σημαντικό είναι η πληροφορία που κυκλοφορεί ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α και υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο, Χρήστος Παππάς, φυγοδικεί με εντολή του αρχηγού του Ν. Μιχαλολιάκου, «για να εκτελέσει κάποια αποστολή».
Ο Αντεισαγγελεας του Αρειου Παγου που μελετουσε τις δικογραφιες, εβγαλε το πορισμα του και κατεληξε οτι προκειται για εγκληματικη οργανωση.
Και εξεδωσε τα σχετικα ενταλματα.
Μια φορά να μην την πέσεις σε ότι θηλυκό εδώ μέσα δεν μπορείς ε;Μαραθωνιο σεξ εκανες?