raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
και ο τσοχας που ειναι στην φυλακα δεν αλλαξε τιποτε...μηπως θες να τον βγαλουμε και αυτον εξω??????Έλα ρε,αφού μπήκαν πέντε βουλευτές της Χ.Α. φυλακή όλα θα στρώσουν
και ο τσοχας που ειναι στην φυλακα δεν αλλαξε τιποτε...μηπως θες να τον βγαλουμε και αυτον εξω??????Έλα ρε,αφού μπήκαν πέντε βουλευτές της Χ.Α. φυλακή όλα θα στρώσουν
κανονικα θα επρεπε να ειναι αλλο το ενα αλλο το αλλο....αλλα και εμεις ολοι πανω στο "θεμα" της ημερας πεσαμεΈλα ρε,αφού μπήκαν πέντε βουλευτές της Χ.Α. φυλακή όλα θα στρώσουν
όχι,θέλω να βάλουν μέσα και τους υπόλοιπους από την πρασινογαλάζια συμμορία.και ο τσοχας που ειναι στην φυλακα δεν αλλαξε τιποτε...μηπως θες να τον βγαλουμε και αυτον εξω??????
αρα μεχρι να τους βαλουν μεσα και αυτους,ολοι θα ειναι στο απυροβλητο, ετσι????όχι,θέλω να βάλουν μέσα και τους υπόλοιπους από την πρασινογαλάζια συμμορία.
τότε θα αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο,για να μην πω ΟΛΑ!!!!!!
οχι δεν χρειαζεται εχουμε αυτους εξω μας αρκεικαι ο τσοχας που ειναι στην φυλακα δεν αλλαξε τιποτε...μηπως θες να τον βγαλουμε και αυτον εξω??????
Συμφωνα με την απιστευτη λογικη πεντάχρονου που επιδεικνυεις, αν καποιος βιασει την αδελφη σου, δεν υπαρχει λογος να τον βαλουμε φυλακη, επειδη αυριο θα κανει περικοπες ο Σαμαρας.Απο αυριο ξεκιναει μια καινουρια μερα,μια μερα δημοκρατικη μια μερα με αγαπη προς την πατριδα και τον λαο,με περικοπες με κοινωνικες αιθερεσιες απολυσεις μειωσεις μισθων ξεπουλημα ,με φρικτα μνημονια κατασχεσεις...πεινα αυτοκτονιες.
ευτηχισμενοι ολοι μαζι ενωμενοι.
Δεν είναι ναζιστική οργάνωση,είναι εξόχως πατριωτική οργάνωση.αρα μεχρι να τους βαλουν μεσα και αυτους,ολοι θα ειναι στο απυροβλητο, ετσι????
ολοι ξερουν πως θα ακολουθησουν αλλα 500 μνημονια,αλλα αυτο τι σημαινει οτι δεν ειναι θετικο που μια ναζιστικη οργανωση ειναι στη φυλακη?????
Οι περικοπές φέρνουν τον ''βιασμό'' εντός και εκτός '' '').Συμφωνα με την απιστευτη λογικη πεντάχρονου που επιδεικνυεις, αν καποιος βιασει την αδελφη σου, δεν υπαρχει λογος να τον βαλουμε φυλακη, επειδη αυριο θα κανει περικοπες ο Σαμαρας.
Περιορισε τα ληγμενα. Σε χαλανε.Δεν είναι ναζιστική οργάνωση,είναι εξόχως πατριωτική οργάνωση.
Και όχι δεν είναι θετικό να βρίσκονται στην φυλακή ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!!!!!!
Δηλώνεις και συ αντιστασιακός ως νδημοκράτης;Περιορισε τα ληγμενα. Σε χαλανε.
ωχ...χιλια συγνωμη,δεν ηξερα οτι εισαι αμορφωτος....ληγει εδω η συζητηση....Δεν είναι ναζιστική οργάνωση,είναι εξόχως πατριωτική οργάνωση.
Και όχι δεν είναι θετικό να βρίσκονται στην φυλακή ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!!!!!!
α δεν ημουν μονο εγω που ερεθιστηκα επομενως......ετσι για το πνευμα του σαιτ...
γουσταρω μπατσινες μουναρες με κουκουλες
Ευτυχως δεν ειμαι μονος μου...υπηρξε κι αλλος...ετσι για το πνευμα του σαιτ...
γουσταρω μπατσινες μουναρες με κουκουλες