pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Από το 8ώρο πόσες ώρες κάνεις στον Μπενύ;;;οχι ρε εγω δεν θελω να ανοιξω θελω να κανω το 8ωρο και να φευγω
Από το 8ώρο πόσες ώρες κάνεις στον Μπενύ;;;οχι ρε εγω δεν θελω να ανοιξω θελω να κανω το 8ωρο και να φευγω
Ε τώρα αν από εμένα μαθαίνεις ότι οι λέξεις έχουν περισσότερες από μία σημασία συνήθως τι να πω....γύρνα στο: ''να Λόλα ένα μήλο''.να τα κάνουμε όλα σε δολλάρια να συνενοούμαστε τότε.
οι λέξεις έχουν συγκεκριμένο νόημα και περιγράφουν συγκεκριμένα πράγματα.
στο τέλος με τόσες ορολογίες θα καταντήσουμε να μιλάμε άλλος καλιαρντά, άλλος τακμανικά, άλλος κουμουνιστικά, άλλος σοσιαλιστικά κ.ο.κ.
η πένσα σημαίνει το ίδιο για τον ηλεκτρολόγο και τον γιατρό, γι' αυτό ο γιατρός τη δικιά του τη λέει λαβίδα για να μπορεί να συνεννοείται.
Οι Δ.Υ. είναι εργάτες του κράτους.Οι δημοσιοι υπαλληλοι, οι οποιοι ούτε μεσα παραγωγης κατεχουν, αρα δεν ειναι αστοί, και προφανως δεν ειναι ουτε εργατες ουτε αυτοαπασχολουμενοι ούτε ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
Φυγε απο την ΚΝΕ ΤΩΡΑ.Οι Δ.Υ. είναι εργάτες του κράτους.
Εργοδότης: το κράτος.
Από το 8ώρο πόσες ώρες κάνεις στον Μπενύ;;;
Είπα εγώ ότι ο ψιλικατζής είναι αστός;;;Φυγε απο την ΚΝΕ ΤΩΡΑ.
Εχεις ηδη λαλήσει.
Εργατης ο διευθυντης ενος υπουργειου, αλλά αστος ο ψιλικατζης.
ΣΥΝΕΛΘΕ.
Φυγε απο την ΚΝΕ ΤΩΡΑ.
Εχεις ηδη λαλήσει.
Εργατης ο διευθυντης ενος υπουργειου, αλλά αστος ο ψιλικατζης.
ΣΥΝΕΛΘΕ.
Κοίτα επειδή εσύ δεν μιλάς σοβαρά με κανένα κ ποτέ...αδειασέ μας την γωνιά.αφου καθεσε και μιλας σοβαρα μαζι του καλα να παθεις
Το ψιλικατζιδικο δεν ειναι μεσο παραγωγης?Είπα εγώ ότι ο ψιλικατζής είναι αστός;;;
Aυτοαπασχολούμενος είναι.
Γι'αυτό κ το ΚΚΕ τον υπερασπίζεται επίσης.
πες μου τι διαφορετικό είπα;Προς Τσολιά:
αστική τάξη
Πολυλεκτικός όρος
αστική τάξη,θηλυκό:
(ιστορία) η τάξη των εμπόρων και βιοτεχνών
(κοινωνιολογικά) η μεσαία τάξη, ανάμεσα στην εργατική τάξη και την ανώτερη κοινωνική τάξη
(οικονομία) η κοινωνική τάξη που στο καπιταλιστικό σύστημα κατέχει τα μέσα παραγωγής
Nα μην τα λέμε μόνο όπως μα βολεύει έτσι....
αστός-> αυτός που ζει σε πόλη
αστική τάξη -> όσοι ασχολούνται με τον 2ο-γενή και 3ο-γενή τομέα παραγωγής, δηλαδή υπηρεσίες και μεταποίηση προιόντων του 1ο-γενή τομέα.
πες μου πως στον πούτσο λες εκ τον προτέρον ότι αυτός που ανήκει στον 2ογενή και τριτογενή τομέα, δηλαδή είναι έμπορος και βιοτέχνης είναι κύριος του χρήματος; πως; μόνο πλούσιοι έμποροι, βιοτέχνες, ταξιτζήδες(τριτογενής τομέας- υπηρεσία), φορτηγατζήδες(τριτογενής τομέας- υπηρεσία) υπάρχουν; ε;Αστός=αυτός που ανήκει στην αστική τάξη,κύριος του χρήματος δηλαδή.
ναι ναι, διάβασε από πάνω και να ξέρεις ότι είτε δευτερογενής τομέας πεις είτε εμποροβιοτέχνης είναι το ίδιο πράγμα, και είτε τριτογενής τομέας πεις είτε ταξιτζής, φορτηγατζής είτε τράπεζα είναι το ίδιο πράγμα.Ε τώρα αν από εμένα μαθαίνεις ότι οι λέξεις έχουν περισσότερες από μία σημασία συνήθως τι να πω....γύρνα στο: ''να Λόλα ένα μήλο''.
Κοίτα επειδή εσύ δεν μιλάς σοβαρά με κανένα κ ποτέ...αδειασέ μας την γωνιά.
Μέσο παραγωγής είναι αλλά δεν εκμεταλλεύεται τον εργαζόμενο(συνήθως) ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο οι αστοί.Το ψιλικατζιδικο δεν ειναι μεσο παραγωγης?
Δεν παραγει πλούτο?
Κι αν σε χαλαει το ψιλικατζιδικο, μια βιοτεχνια οικογενειακή τι ειναι?
Αυτοαπασχολουνται τα μελη της, ή ειναι αστοί?
Παραγουν ΑΕΠ ναι ή οχι?
Τρεις διαφοερετικές σημασίες έχει η λέξη(αν κ κοινωνιολογικά όσο κ οικονομικά μάλλον είναι η ίδια ):πες μου τι διαφορετικό είπα;
if(istroll(pz89))
goto cosmopolitan;
ο έμπορος δεν είναι αυτοαπασχολούμενος ε;Είπα εγώ ότι ο ψιλικατζής είναι αστός;;;
Welcome to communistic paranoia.ο έμπορος δεν είναι αυτοαπασχολούμενος ε;
τεβε κολλάει ο ένας τέβε κολλάει και ο άλλος.
μαγαζί έχει ο ένας μαγαζί και ο άλλος,
κυλότες σουτιέν πουλάει ο ένας, τσίχλες και τσιγάρα ο άλλος.
τι στον πούτσο διαχωρισμός είναι αυτός;
Ο ψιλικατζής δηλαδή δεν είναι έμορος,τί είναι;;;ο έμπορος δεν είναι αυτοαπασχολούμενος ε;
τεβε κολλάει ο ένας τέβε κολλάει και ο άλλος.
μαγαζί έχει ο ένας μαγαζί και ο άλλος,
κυλότες σουτιέν πουλάει ο ένας, τσίχλες και τσιγάρα ο άλλος.
τι στον πούτσο διαχωρισμός είναι αυτός;
Τί παράνια μωρέ κ συ;;;Welcome to communistic paranoia.
Είπα εγώ ότι ο ψιλικατζής είναι αστός;;;
Άντε για στον Μπενύ...μέχρι εκεί είσαι.αυτο το ανεκδοτο αντικαθιστα αυτο με τον τοτο;