apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ωχ τι του έκανες τώρα ......
Πρέπει να παραδεχθούμε όμως δικέ μου ,
όσοι ξέρουμε τα πράγματα της Β' Πειραιώς
(πολύ πιο γαμημενη περιφέρεια από την Α' )
ότι στη Νίκαια είχαν τον πιο .... έντιμο δήμαρχο της ιστορίας !!!
Μετά έγινε και δήμαρχος πειραιά και αρίστευσε κι εκεί !!!!
Και τώρα πάει για δήμαρχος ρέντη !!!!!
Μπροστά του δηλαδή ....
τι να πω ....
κι ο Άκης είναι τίμιο και καθαρό παληκάρι ......
Δεν βλέπεις, δεν βλέπεις αλλά μία χαρά την είδες την σούφρα του γιατρού.
Και για περίπου 400 Ευρουλάκια δεν είδες και τα καλαμπαλίκια.
Πήρες και πρέφα 6-7 γραμμούλες πάνω σεν ένα πιάτο.
Γενικά κόβει το ματάκι σου......
Στο Δήμο Κερατσινίου, Νίκαιας, Κορυδαλλού ήθελε να πει ότι θα βρει κάποιος τους πιο καλούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ ή ΚΚΕδες που απομύζησαν τόσα χρόνια και το τελευταίο ευρώ των Δήμων αυτών... Ακόμα και τώρα, αλλά τι περιμένεις από έναν δήμο που το 70% του στις εκλογές του '12 ήταν Σύριζα και ΚΚΕ... Τί πρόοδο μπορεί κανείς να περιμένει από τα Κουμμούνια τύπε? Σφηκοφωλιά να'ούμε...
μεγάλα καργιόλια .......
και έχουν πάρει με το μέρος τους και κάτι κομματάρχες της ΝΔ,
που ξέρουν ότι δεν βγάζουν δικό τους με τίποτε,
οπότε στηρίζαν τα ΠΑΣΟΚ-ΚΟΥΜΜΟΎΝΙΑ
για κανένα ρουσφετάκι .......
(τους φτιάχνουν κάτι πεζοδρόμια που τα κάνουν γκαράζ κτλ κτλ κτλ).
Πάλι δείχνεις ότι εισαι μαλάκας.
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
Κι αυτό επειδή ήταν ακόμη σε ισχύ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ.
Κανείς αριστερός ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΥΤΟ.
ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
ΑΠΛΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ .....
Τα επιχειρήματά σου μέχρι τώρα ήταν ότι δεν ξέρω από ... Β' Πειραιώς
(μάλλον ξέρω περισσότερα από εσένα).
Τώρα σου απομένει ότι είσαι ... μεγαλύτερος ....
Η δεκαετία του 1980 , τελείωσε το 1989
και τότε κι εγώ τελείωνα το λύκειο , οπότε δεν .... πήγαινα νήπειο,
οπότε ξέρω πολλά και έχω άριστες αναμνήσεις.
Επίσης λόγω οικογενειακής ανάμιξης με οικοδομές,
ξέρω πολύ περισσότερο από εσένα , που δούλευες σε ... εκδόσεις
ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Εσυ μάλλον θα ξέρεις από ... βιβλία και χαρτικά .....
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ είσαι γιατρός, δηλαδή το καλύτερο παιδί στην κοινωνία.
Και θα βγεις εσύ να σφάξεις κομμούνια...
Τύπε θα δεις πολλά καλά παιδιά σ'ατούς τους ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΟΥΣ...
Κι ο δικός σας , ο Πολ Ποτ , ιατρός ήταν ....
Τους ξέρω καλά.
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
Γι'αυτό στο μέλλον , δεν θέλω καμία επαφή με αυτούς.
Και το παλιό πατρικό σπίτι θα πουληθεί
και δεν ξαναπατάω.
Πως να στο πω καλύτερα: αν ήθελες όντως να γίνεις κομμουνιστοφάγος, δεν θα γινόσουν γιατρός και μάλιστα οδοντίατρος (με ιδιαίτερη φροντίδα στο να μην πονάνε οι ασθενείς σου...)
Τώρα που έγινες γιατρός (επαναλαμβάνω, το κορυφαία αναγνωρισμένο ανθρωπιστικό επάγγελμα στην κοινωνία) είναι πολύ αργά για αυτές τις βλέψεις.
Υπόψιν, σέβομαι απεριόριστα το ιατρικό λειτούργημα.
Τέλος, δεν αποκλείω συνολικά να κάνεις την πλάκα σου μέσα στο site - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις διαβάσει όλα αυτά που παραθέτεις...
Soulbrother από πότε ένας γιατρός, (επειδή το είπες πολλές φορές κιόλας) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ 'Η ΠΑΣΟΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ? Έτσι ορίζει ο όρκος του Ιπποκράτη τύπε?
Κι ο δικός σας , ο Πολ Ποτ , ιατρός ήταν ....
Όχι βέβαια τύπε μου - αντιθέτως, μπορεί να πλειοψηφούν οι δεξιοί στον ιατρικό κόσμο.
Απλώς η φρασεολογία του Λάκη - όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, συν τα κουμπούρια που τα έχω πρόχειρα - είτε οδηγεί στο φαινόμενο "Dr. Jekyll & Mr. Hyde" (δηλαδή "διχασμένη προσωπικότητα"), είτε ο άνθρωπος μάς κάνει πλάκα.
Δηλαδή ένας γιατρός μιλάει και συμπεριφέρεται σαν τελειωμένος μπράβος (το λιγότερο). Εντάξει, είναι λίγο αστείο για ένα παιδί που έπρεπε να βγάζει 19άρια στο σχολείο...
Κι εγώ 19άρια έβγαζα τύπε προ 10ετίας στο σχολείο αλλά αποφάσισα να ακολουθήσω την ίδια Ιδεολογία. Δεν έχω καταλάβει από που έχει επικρατήσει η άποψη ότι πετυχημένα επαγγελματικά άτομα κτλ. είναι σφάλμα να είναι Ακροδεξιοί και όχι Αριστεροί. Το ότι ο καθένας πετάει μια μαλακία πίσω από το PC του εδώ μέσα δεν είναι αρκετό για να σε κάνει να μπεις αργά ή γρήγορα στην νοοτροπία να γίνεσαι κώλος με τους μισούς εδώ τύπε?
Μα επαναλαμβάνω Soda ότι δεν είναι θέμα συσχετισμού ιδεολογίας/ επαγγέλματος ή ιδεολογίας/ καλού μαθητή/φοιτητή.
Επειδή πρέπει να καληνυχτίσω, απλώς σε παραπέμπω σε πρότερα σημειώματα του Λάκη, όπου άσε την ιδεολογία κατά μέρος και πρόσεξε τα απύθμενα μπινελικώματα και την προσήλωση στην πιο ωμή βία κατά των αντιπάλων.
Να στο πω απλά, για να φύγουμε από τα κομματικά και να πάμε στα Πειραιώτικα: πόσους γιατρούς γνώρισες - ας πούμε - μέσα στη Θύρα 7 (εποχή Σοκολατένιου, Οικοδόμου κλπ);
Και μιλάμε για ένα γιατρό 40 ετών, έτσι, δε μιλάμε για φοιτητή...
Γι' αυτό μιλάς συνέχεια για "αριστερούς της Εκάλης".
Αν έμενες στη Δραπετσώνα ή στα Ταμπούρια, θα μίλαγες αλλιώς.
Όχι ότι δεν υπάρχουν δεξιοί και σε αυτές τις περιοχές.
Απλώς, θα είχες γνωρίσει - αναγκαστικά λόγω γειτονιάς - και κάποιου άλλου είδους κομμουνιστές, που δεν είναι ακριβώς το μοντελάκι που έχεις πλάσει στο μυαλουδάκι σου για αριστερούς της Εκάλης.
Εχεις δίκηο.Τα αφεντικά τού κόμματος όμως δεν έμεναν ποτέ στο Μοσχάτο ή στο Ζεφύρι.
Η ταξική σύνθεση τών στελεχών κομμουνιστικών κομμάτων απέχει πολύ από τίς κοινωνικές
τάξεις πού υποτίθεται ότι υπερασπίζονται.
Ακόμη κι ο πολύς Φλωράκης στο Χαλάνδρι έμενε.
ναι αλλά να σημειώσουμε όμως ότι στην ιστορία όλοι αυτοί που δημιουργούσαν ανατροπές δημιουργούσαν ιδεολογίες κλπ.κλπ. άσχετα αν συμφωνείς μαζί τους δεν ήταν ξυπόλυτοι ούτε πεινάλες το αντίθετο μάλισταΕχεις δίκηο.Τα αφεντικά τού κόμματος όμως δεν έμεναν ποτέ στο Μοσχάτο ή στο Ζεφύρι.
Η ταξική σύνθεση τών στελεχών κομμουνιστικών κομμάτων απέχει πολύ από τίς κοινωνικές
τάξεις πού υποτίθεται ότι υπερασπίζονται.
Ακόμη κι ο πολύς Φλωράκης στο Χαλάνδρι έμενε.
Ο Ναζισμός ήταν ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός της περιόδου 1933-1945.
Διαλύθηκε , ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Ένα ελληνικό αντίστοιχο του σήμερα, προσαρμοσμένο στη δική μας κοινωνία,
δεν θα με χάλαγε καθόλου προσωπικά.
Αλλά δεν μπορεί να ονομασθεί ναζισμός.