Επισκέπτης
Τελικά ο Πασόκος προυπήρχε του 1981
Ὠνωμάζετο... παπανδρεϊκός.
Τελικά ο Πασόκος προυπήρχε του 1981
Γιατί το να ΓΑΜΑΣ άνευ πίπας τραβυ είναι ομοφυλοφιλία? Δεν τό'ξερα τύπε... Εγώ γυναίκες βλέπω με βυζιά και κώλο. Η πούτσα τους από την στιγμή που δεν και δεν θέλει να μπει στο λοκώ μου μπορεί να υπάρχει εκεί, στον πάπαρό μου κιόλας τύπε!
συνεχισε τυπε... λιωνω λεμεΜα όταν εκλαμβάνει η δική μου καύλα και σεξουαλικότητα μια τρανς σαν γκόμενα και σαν κανονική γυναίκα δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι πάω με άντρα... Ακόμα κι έτσι να είναι όμως δεν ένιωσα ποτέ πούστης όπως το παρουσιάζεις εσύ τύπε, όχι ότι έχω τίποτα με τους gay απλά δεν ένιωσα έτσι ποτέ...
μαζί με το ζειμπέικο ρίξε και ένα καρσιλαμά λοφέ.
τραβα για νανακια εδω ειναι bou.com και παιζει τεφτερι τυπε...
Καλά πόσο μαλάκας είσαι πραγματικά? Είσαι ο τύπος που για σένα έχουν γραφτεί βιβλία, τι βιβλία, τόμοι. χαχα Το ότι έχω γαμήσει τα μισά τρανσάκια της Αθήνας ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ με το συγκεκριμένο θρεντ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΥΠΕ?
τύπε εγώ ως ομοφυλοφυλία το βλέπω... και άσχετα αν δεν με φτιάχνει εμένα πρωσωπικά η ιδέα να άντρα με βυζιά, δεν το θεωρώ κακό.
αλλά είναι δεν είναι ομοφυλοφιλία τι σημασία έχει ? κάνε ότι σε φτιάχνει.όπως είπες στον πάπαρό σου κιόλας...
φαντασου να ησουν στην φρουρα του χιτλερ και να ελεγες εγω γουσταρω να πουστρακιαΤύπε ίσως είναι ομοφυλοφιλία ασυνείδητα μου και όχι ενσυνείδητα. Τώρα ο άλλος ξεκίνησε τις μαλακίες του και μπροστά στην μαλακία του cthulhu666 λυγίζουν όχι σίδερα, αλλά γέφυρες και κτίρια!
Αν έχει κάποια σημασία για σένα, ο τίτλος του τόπικ λέει "Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή". Όταν μπήκα μέσα είδα κάποιους, μεταξύ τους και εσάς τους δύο, να αρνείστε οποιονδήποτε ναζισμό εντός ΧΑ.
φαντασου να ησουν στην φρουρα του χιτλερ και να ελεγες εγω γουσταρω να πουστρακια
Ο Ναζισμός ήταν ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός της περιόδου 1933-1945.
Διαλύθηκε , ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Ένα ελληνικό αντίστοιχο του σήμερα, προσαρμοσμένο στη δική μας κοινωνία,
δεν θα με χάλαγε καθόλου προσωπικά.
Αλλά δεν μπορεί να ονομασθεί ναζισμός.
ετσι ρε λακηηηηηηηηηηηηηΟ Ναζισμός ήταν ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός της περιόδου 1933-1945.
ομωρφοπαιδο μου δινεις την φωτια σου;;;;Θα πεις κι άλλα τέτοια ακόμα τύπε? χαχαχα Τέτοιο χιούμορ δεν θυμάμαι ούτε στην ΣΤ' Δημοτικού να κάναμε. χαχαχα
ομωρφοπαιδο μου δινεις την φωτια σου;;;;
γεια σου κουκλιτσα μου θα τα πουμε αυριο
οκ τραβα Συγγρου για 69 τοτε...Δεν καπνίζω τύπε για να σου δώσω την φωτιά μου, μόνο πίπες δίνω.
οκ τραβα Συγγρου για 69 τοτε...
για εξήγησέ μας το σκεπτικό σου;
τι θα αλλάξει εάν πάψουν τα πληρώνονται σε ευρώ και θα παίρνουν δραχμές;
φίλε από ότι κατάλαβα δεν γνωρίζεις πολά περί Laki, άστο καλύτερα, δεν βγάζεις άκρη, και επειδή δεν απαντά σε νέα μέλη επειδή τα σνομπάρει και εσύ που του μιλάς έτσι είσαι: ``κουμουνι αναρχικός που γλείφεις πακικες ψωλές στα Εξάρχεια κάπου στο λόφο του Στρέφη διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ στον ΗΣΑΠ, -συνάδελφος δικός μου δηλ.-`` και αν συνεχίσεις να του την ''λες'' θα σου ποστάρει το κουμπούρι του που θα στο αδειάσει στο κεφάλι σου όταν θα έρθουν αυτός και οι παρέα του στα πράματα... και άλλες τέτοιες πίπες!!δες κ αυτό και βγάλε γνώμη, επίσης από ότι έχω καταλάβει είναι στα 40, δηλώνει οδοντίατρος και ζει στη ΓλυφάδαΓι΄αυτά και για πολλά άλλα που έχεις πει, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Επειδή όμως έχεις μεταβληθεί στον μέγα Μάγκα του site που μπινελικιάζει τους πάντες, επίτρεψέ μου να σε ρωτήσω την ηλικία σου και τι δουλειά κάνεις (στο περίπου έστω), διότι παίζει τρομερά η πιθανότητα να είσαι ασφαλίτης, μπάτσος ή στρατιωτικός, γεγονός που θα δικαιολογεί πολλά.