petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
ναι σε ολη μου την ζωη εσενα περιμενα...
ενα τρολ του bou.com να παιξω φαπες
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ ΜΕΞΙΚΑΝΕΣ?
ναι σε ολη μου την ζωη εσενα περιμενα...
ενα τρολ του bou.com να παιξω φαπες
για καφε ειμαι μεσα! οποτε γουσταρεις στειλε πμ. τωρα για το τι εισαι και τι οχι κρινω μονο απο τα γραφομενα σουόπως επιθυμείς. Δεν θέλω να παίξουμε φάπες.Για ένα καφέ μπορούμε να βρεθούμε και για ανταλλαγή απόψεων πάντα σε Δημοκρατικά πλαίσια τύπε... Πιστεύω θα με συμπαθήσεις σχεδόν αμέσως και θα σου λυθεί και η απορία αν είμαι Εθνικοσοσιαλιστής της πούτσας!
δεν ξερω τυπε τραβα ρωτα τον...Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ ΜΕΞΙΚΑΝΕΣ?
οκ μας τα ειπες ολα...O cthulhu666 σε μια εικόνα:
οκ μας τα ειπες ολα...
μαλακισου με την ησυχεια σου τωρα!!!
οκ μας τα ειπες ολα...
μαλακισου με την ησυχεια σου τωρα!!!
μονο τη ουρανια ρε τυπε; παρε την Τατιανα να μαθεις και αλλες λεπτομεριες...Ο ΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ?
Aκουγα ελληνοφρενεια σημερα τον ψιλοξεφτιλισαν τον βουλευτη της ΧΑ που ειχε βγει στον Καραμερο να σχολιασει το τατουαζ του
Aκουγα ελληνοφρενεια σημερα τον ψιλοξεφτιλισαν τον βουλευτη της ΧΑ που ειχε βγει στον Καραμερο να σχολιασει το τατουαζ του
χααχαχαχαχα
μονο τη ουρανια ρε τυπε; παρε την Τατιανα να μαθεις και αλλες λεπτομεριες...
Μα γιατί; Αφού μια χαρά τα είπε.
Τύπε για πες για τον Ηλιόπουλο καμιά βρώμα. Όντως του άρεσε η γραμματοσειρά;
Το ποτάμι
δεν γυρίζει πίσω και θα
παρασύρει στο διάβα
του το σαθρό και σάπιο
κατεστημένο
Αρχιδια ειπε μια χαρα .... και μετα δεν ξαναπηρε κιολας οταν εβγαλαν στην φορα το 5αστερο.
Καλα κοιτα και αυτοι υπο ελεγχο ειναι... νταξ εκαναν αυτο που εκαναν τις ημερες του Πασχα αλλα πρεπει να ελεγχονται καθημερινα για τις πραξεις τους απο τον ελληνικο λαο αλλο που ο λαος δεν θα παιξει ετσι επειδη εχει αγανακτησει και θα στραφει προς την ΧΑ.