tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Το σκηνικο με την επιστρατευση εξιταρισε γενικα τους πατριδοαγαπουληδες...
γιατί εσένα σε χαλασε που θα πρέπει κάποιοι που πληρώνονται να δουλέψουν ???
Το σκηνικο με την επιστρατευση εξιταρισε γενικα τους πατριδοαγαπουληδες...
Ὧπ! Τὴν πάτησα! Καλά. Ὁρίστε κάτι πλέον σύγχρονον
Γιώργαρος ο Τουρτοφάγος
εισαι πουθενας και περνεις της απαντησεις που σου αρμοζουν...Καταπληκτικά τα επιχειρήματά σου για άλλη μια φορά.
ρε το κάνεις τσάμπα αυτό ή πληρώνεσαι ???
ασε τις μαλακιες σε μενα
Υπαρχει
Ο μαυρος κρινος
Οι ανενταχτοι
Το εθνικο μετωπο
και δεν ξερω γω τι αλλο για να εκφραστεις. Το οτι απαξιωνεις ΟΛΗ την ιδεολογια σου παει να πει οτι εισαι για τα μπαζα
αυτα..
εισαι πουθενας και περνεις της απαντησεις που σου αρμοζουν...
λοιπον για να τελειωνουμε...Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 19-5-13 ΣΤΟ ΤΡΑΓΚΑ..... : 1) 13.41 Εγκληματιας πολεμου ο χιτλερ. 2) 3.30 "Ειμαι ελλην εθνικιστης και οχι εθνικο-σοσιαληστης" 3) 5.55 - 6.05 "Πιστευω στην Δημοκρατια" 4) 7.50 Ειμαι αντισιωνιστης και οχι αντισημιτης. ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΣ επι 30 ΧΡΟΝΙΑ?
ο συνεπεστερος πολιτικος αρχηγος μακραν πλεον ... μετα τις χθεσινες δηλωσεις μιχαλολιακου ο Γιωργος Καρατζαφερης.... Ξιδακι Παγανιστες....
ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... Επειδή απαξίωσα τον Μιχαλολιά απαξίωσα την Ιδεολογία? έλεος... Είμαι Ανένταχτος πλέον και ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΜΠ Τύπε...
εγω το ειπα ρε παπαρα;;;;Με πληγώνεις ανεπανόρθωτα.
Αν θες πάντως μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση για τα προεκλογικά φυλλάδια της ΧΑ. Μπας και διασώσεις τίποτα δηλαδή. Πως το είπες ρε παιδί μου; Η ΧΑ δεν έβγαλε φυλλάδια;
λοιπον για να τελειωνουμε...
Οταν ο Συριζα χαραζει ΑΟΖ
Το Κκε μιλαει για ευρω
Το πασοκ για σοσιαλισμο
Και η ΝΔ για δεξια και επανιδρυση του κρατους
εχει πλακα να ακτιγορεις ενα ακραιο κομμα για συμβιβασμο
εγω το ειπα ρε παπαρα;;;;
Επίλογος? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΥΤΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α! ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ "ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ/ΖΩΕΣ"...
Πες αλήθεια, στους ανένταχτους υπάρχουν 'σκόπιμα' βλάκες ή τους απορρόφησε όλους η ΧΑ;
τρολ ξετρολ, το άτομο δήλωσε νεοναζί και κάνανε τουμπέκα όλοι
θεός ...
ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... Επειδή απαξίωσα τον Μιχαλολιά απαξίωσα την Ιδεολογία? έλεος... Είμαι Ανένταχτος πλέον και ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΜΠ Τύπε...
για σενα ηταν
εχεις κανεναν αντισυστημικοτερο να μου προτεινεις;;;;και εσυ συγκρινεσαι σαν 'αντισυστημικος" με αυτους που κατακρινεις?
εχεις κανεναν αντισυστημικοτερο να μου προτεινεις;;;;
οκ μεααΤον Φάντομ Ντακ
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΡΓΗΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο-Χ-Ι ΕΝΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ 'Η ΝΕΟΝΑΖΙ(ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ)