redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εφοριακος τυπε;πλην παρασυρει το οτιδηποτε να πληρωνει τους φορους του στην εφορια ο φοροφυγας Μιχαλολιακος
εφοριακος τυπε;πλην παρασυρει το οτιδηποτε να πληρωνει τους φορους του στην εφορια ο φοροφυγας Μιχαλολιακος
περιεργο τυπε 10 χρονια συναγωνιστεςΒιβλίο γράφεις μ'αυτούς τύπε και γίνεται best-seller στην πλατεία Εξαρχείων να'ούμε...
tnx το βλέπω τώρα...
λέει το έκανε 15 χρονών ο άνθρωπος.
ερωτηση 10 χρονων ΝεοναζιΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ -0- ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Κανείς δεν παραδέχεται στον βωμό των ψηφοφόρων και της καλοπέρασης και της 8αρούς το μήνα, ότι ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ! Όλοι στα 15 και στα 10 το έκαναν... Όταν ήταν παιδάκια, και τους άφησε η μάνα τους τότε ανήλικα να κάνουν τατουάζ... Ούτε καν αρχίδια έχουν να πουν ότι το έκαναν στα 20 που είχαν σχηματίσει προσωπικότητα και όχι στα 10 για να εισπράξουν επιπλέον ένα ελαφρυντικό! -1 από μένα!
ερωτηση 10 χρονων Νεοναζι
Δεν μου λες τι ελεγε η μαμα για το mein kampfqqqq
η μαμα σου το ξερει:::Είσαι πτυχιούχος και έχεις πάρει master στο ρίχνεις το λevel και να κάνεις ένα θρεντ μπουρδέλο τύπε! Δεν αργεί κάποιος να το καταλάβει.Το Mein Kampf το διάβασα στα 18 μου πριν 10 ακριβώς χρόνια. Εσύ άραξε και πέρνα κανά γερόντι απέναντι χαχαχαχαχα
Είσαι πτυχιούχος και έχεις πάρει master στο ρίχνεις το level και να κάνεις ένα θρεντ μπουρδέλο τύπε! Δεν αργεί κάποιος να το καταλάβει.Το Mein Kampf το διάβασα στα 18 μου πριν 10 ακριβώς χρόνια. Εσύ άραξε και πέρνα κανά γερόντι απέναντι χαχαχαχαχα
Γιατι μαζεψε την Χριστινα Σαμμη ο πακιστανος? θελει να κανει την χ.α οννεδ? χασισι και γαμισι επιστροφη στην φυση?
Γιατι μαζεψε την Χριστινα Σαμμη ο πακιστανος? θελει να κανει την χ.α οννεδ? χασισι και γαμισι επιστροφη στην φυση?
Σιγά σιγά τύπε η ΧΑ βγάζει τα μάτια της μόνη της με κάθε τρόπο και μετατρέπεται σε ΤΣΟΝΤΑ κυριολεκτικά όμως! Απλά είναι στον αφρό γιατί ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ... Δικό σας:
τρομερο κορμι παντως...
ο κοσμος ειναι κακος τυπεΣιγά σιγά τύπε η ΧΑ βγάζει τα μάτια της μόνη της με κάθε τρόπο και μετατρέπεται σε ΤΣΟΝΤΑ κυριολεκτικά όμως! Απλά είναι στον αφρό γιατί ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ... Δικό σας:
θα κατεβει με το λαος για ευρωβουλευτηςτι νέα από κάρα? θα επιστρέψει στη ΝΔ?
θα κατεβει με το λαος για ευρωβουλευτης
θα κατεβει με το λαος για ευρωβουλευτης
Δεν απαντάτε ... τι σημασία έχει ποιους θεωρώ εγώ σοβαρούς ? Τελικά υπάρχει κάποιος ή μήπως είναι ΟΛΟΙ μαλάκες οπότε δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη τους ?
Πλάκα κάνω τύπε! Ρόμπα τον έκανε ο δημοσιογράφος.