Επισκέπτης
μου αρεσει που απαντας σοβαραποιον μαχαιρώσαμε και τραμπουκίσαμε?
μου αρεσει που απαντας σοβαραποιον μαχαιρώσαμε και τραμπουκίσαμε?
Ο εμφύλιος είναι ένα μεγάλο λάθος, κόστισε πολύ και δεν έπρεπε να γίνει.Είναι ένα θέμα το οποίο θέλει ξεχωριστή συζήτηση.
Είσαι λοιπόν υπέρ της Οκτωβριανής επανάστασης;;(έγινε να σου θυμίσω κατά του κακού μονάρχη του τσάρου και των λοιπών αριστοκρατών).
Ὁ κ. Chevalier εἶναι βασιλικός.
μου αρεσει που απαντας σοβαρα
φαντάζομαι εννοείς αναλογικά και όχι ποιοτικά. μη παραλληρίζουμε τον στάλιν με τον πέτρο κωνσταντίνου ...Nα μη λέμε κι ότι θέλουμε όμως!
Η Οκτωβριανή επενάσταση έγινε κατά της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης Κερένσκυ για να πάρει την εξουσία το μικρό, ακραίο και μάλλον τρομοκρατικό κόμμα των μπολσεβίκων, κάτι σαν τον σημερινό ΑΝΤΑΡΣΥΑ και βάλε. (Είναι γνωστό πως πριν πάρουν την εξουσία οι ληστείες τραπεζών ήταν από τα αγαπημένα τους χόμπυς!)
Οι Τσάροι και οι ευγενείς είχα ΗΔΗ χάσει την εξουσία. (Απλά δεν τους είχαν εκτελέσει, όπως έκαναν μετά οι μπολσεβίκοι).
Ουσιαστικά η Οκτωβριανή επανάσταση στη Ρωσία ήταν το αντίστοιχο της επικράτησης της "τρομοκρατίας" των Ροβεσπιέρου και Σαιν Ζυστ, μετά την Γαλλική (αστική) επανάσταση. Ευτυχώς που αυτοί είχαν σύντομα κι οι ίδιοι την τύχη των θυμάτων τους!
Βέβαια αν ρωτήσεις κανέναν ιστορικά μορφωμένο ανταρσυατζή, ενδεχομένως και συριζαίο (από συγκεκριμένες συνιστώσες ιδίως) ενδέχεται και να θαυμάζουν τον Ροβεσπιέρο και να τον θεωρούν αδικημένο σαν ιστορική πραγματικότητα.
Είναι οι ίδιοι που θαυμάζουν (θαυμάζετε;) και τα επιτεύγματα των Λένιν και Στάλιν...
φαντάζομαι εννοείς αναλογικά και όχι ποιοτικά. μη παραλληρίζουμε τον στάλιν με τον πέτρο κωνσταντίνου ...
το καμάρι του δημοτικού συμβουλίου ΑθηνώνΕννοώ για το βαθμό της ακρότητος των πιστεύω και των πρακτικών (και πάλι ενδέχεται να αδικώ τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ!)
Τώρα για την πραγματική απήχησή τους στις μάζες νομίζω πως είχαν γύρω στο 5% (πάντα 5% θα έχουν τα "συνεπή" κομμουνιστικά κόμματα, σε ελεύθερες εκλογές! )
Τον Πέτρο Κωνσταντίνου δεν τον ξέρω, αλλά ειλικρινά το βρίσκω δύσκολο να είναι χειρότερος από τον Στάλιν!
Ούτε ο Πάσαρης ή ο Σορίν Ματέι δεν ήταν. Ο Πολ-Ποτ ίσως μόνον...
1.Εθνικιστής
αυτός που αγωνίζεται για τα δικά του εθνικά ιδεώδη με πάθος, αλλά χωρίς να παύει να αναγνωρίζει και να σέβεται τα δίκαια άλλων εθνών
Πατριώτης
αυτός που αγαπάει την πατρίδα του
Στα υπόλοιπα που αναφέρεις βάση δικών σου αυθαίρετων συμπερασμάτων δεν υπεισέρχομαι.
2. Αναφέρεστε συχνά πυκνά και εσύ σε κείμενα του Μιχαλολιάκου του 1985. Επίσης πολλοί ασχολούνται με τα εγκλήματα κατά του γερμανικού λαού (όχι των ναζί) για να δείξουν ότι οι «καλοί» έκαναν θηριωδίες εις βάρος άμαχου πληθυσμού. Αυτά δηλαδή για τα οποία κατηγορούν τους γερμανούς τα έκαναν και οι ίδιοι (πχ στάλιν).
3. οκ, άμα το κομμένο και ραμμένο κείμενο έχει μεγαλύτερη αξία από την απευθείας παραδοχή ή απόρριψη, πάω πάσο.
Α μπράβο, ασχοληθείτε με τα κάτουρα και τις αλβανικές κωλοτρυπίδες που είναι τωρινά και αφήστε τους ναζισμούς και τις λοιπές μαλακίες.
Θα συμφωνησω σε αυτο το ποστ σου μπουμπη.ποιον μαχαιρώσαμε και τραμπουκίσαμε?
Λοιπόν τελειώνετε με την καραμέλα των παλιών στοιχείων και τοποθετηθείτε για τον ναζισμό όσων ψηφίζετε. Τον καταδικάζεται; Είστε και εσείς ναζιστές; Σας έπεισαν πως όλα αυτά είναι κατασκευάσματα και προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή είναι μια γνήσια πατριωτική δύναμη; Τι στο διάολο; Γιατί δεν δίνετε μια αντρίκια απάντηση και κρύβεστε πίσω από την αμφισβήτηση των στοιχείων και πίσω από παιδικούς εξυπνακισμούς;
Θα συμφωνησω σε αυτο το ποστ σου μπουμπη.
Κανεναν δεν εχουν τραμπουκισει οι πιθηκοι,φαινετε αλλωστε απο την αντιδραση του Νο1 στελεχους της Χρυσης Αυγης στα Χανια,βουτηξε στο λιμανι να γλυτωσει τις φαπες απο αμουστακα Κουμουνια.
Πως θα μπορουσαν αυτες οι κοτερες να τραμπουκισουν τον οποιοσηποτε?
+1 για το ποστ σου Μπουμπη
εχω πολλα αλλα σιγα σιγα....
είσαι θεός
θα αρχίσω να ανεβάζω και εγώ φωτοσοπιές
ξυδι εμεις ετσι ειμαστε1. Σε που διαφωνούμε; Πατριωτισμός και εθνικισμός είναι συνώνυμα μόνο όταν υπάρχει αγάπη για το έθνος-πατρίδα χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής αυτό δεν ισχύει γιατί σαφώς υπάρχει και ρατσισμός οπότε ο εθνικισμός μετατρέπεται σε σοβινισμό. Τα αυθαίρετα συμπεράσματα είναι ότι στην Χρυσή Αυγή υπάρχει ρατσισμός;;;
2. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στον ρατσισμό του Παππά με συγκεκριμένα στοιχεία όλα από το 2002 και μετά. Για αυτά απάντα και όχι για όσα θες. Ακόμα όμως και για τον ναζισμό του Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών της ΧΑ μπορούμε να συζητήσουμε και να σου παραθέσω στοιχεία πολύ πιο νεότερα από το 1985. Αφού όμως τελειώσουμε με την περίπτωση του Παππά.
3. Το κείμενο βρίσκεται στις εκδόσεις των ναζιστών, αν θες υπάρχει και ολόκληρο. Δηλαδή μου λες ότι τα κείμενα σε επίσημες εκδόσεις του κόμματος είναι λιγότερο σημαντικά από μια παρέμβαση-στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων-προβάτων στη τηλεόραση; Γιατί προσωπικά θεωρώ πολύ πιο σημαντικά όσα έχουν γραφτεί-λεχθεί σε χρόνο που δεν υπήρχε τόση δημοσιότητα ούτε τόση ανάγκη για ψηφοφόρους. Θεωρώ ότι τότε είχαν τα αρχίδια (και κανένα άγχος) να γράφουν ότι πραγματικά πιστεύουν.
Ρε τύπε σοβαρά τώρα. Έχω βάλει άπειρα στοιχεια εδώ μέσα για τον τωρινό ναζισμό ορισμένων. Κάθε τρεις και λίγο μπαίνει και κάποιος και λέμε πάλι τα ίδια!
Άντε πάμε άλλη μία (δώσε βάση, όλα τα στοιχεία, φωτογραφίες κλπ είναι πάρα πολύ πρόσφατα! θέλει ο ναζιστής να κρυφτεί...)
http://[URL unfurl="true"]www.antikleidi.com/wp-content/uploads/2012/05/9.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106700.0;attach=484277;image[/img[/URL]]
[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558539_499850853415092_2054436145_n.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106700.0;attach=484271;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106700.0;attach=484275;image[/img[/URL]]
[img]http://xyzcontagion.files.wordpress.com/2013/03/cf87cf81cf85cf83ceae-ceb1cf85ceb3ceae-cebdceadceb1-ceb5cf85cf81cf89cf80ceb1cf8acebaceae-cf84ceaccebeceb9cf82-ceb7-ceb4ceb9ceb1ceba9.jpg?w=511&h=689
Επίσης δες εδώ ένα εμβατήριο της Χρυσής Αυγής που είναι copy paste ναζιστικού ύμνου. Ακόμα και ο τίτλος είναι ίδιος.
Λοιπόν τελειώνετε με την καραμέλα των παλιών στοιχείων και τοποθετηθείτε για τον ναζισμό όσων ψηφίζετε. Τον καταδικάζεται; Είστε και εσείς ναζιστές; Σας έπεισαν πως όλα αυτά είναι κατασκευάσματα και προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή είναι μια γνήσια πατριωτική δύναμη; Τι στο διάολο; Γιατί δεν δίνετε μια αντρίκια απάντηση και κρύβεστε πίσω από την αμφισβήτηση των στοιχείων και πίσω από παιδικούς εξυπνακισμούς;
τι μουτσουνες ειναι αυτες ρε τυπε
ξυδι εμεις ετσι ειμαστε
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΟ ΠΑΝΩ Σ ΑΡΜΑ ΟΔΗΓΟ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Μ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ
εχεις κατι καλυτερο ;;;; και αν ναι τι;;;
το ξέρεις ότι αν ήθελα να σε πάω δικαστικώς για αυτά που ανεβάζεις θα σου έσκιζα τον πάτον για συκοφαντική δυσφήμιση ????Αυτή είναι η απάντησή σου για όλα αυτά;;;; Ποιο απ όσα έβαλα είναι Photoshop; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.