Επισκέπτης
το ξέρεις ότι αν ήθελα να σε πάω δικαστικώς για αυτά που ανεβάζεις θα σου έσκιζα τον πάτον για συκοφαντική δυσφήμιση ????
Μπουμπου γερα παρτου τα λεφτα
το ξέρεις ότι αν ήθελα να σε πάω δικαστικώς για αυτά που ανεβάζεις θα σου έσκιζα τον πάτον για συκοφαντική δυσφήμιση ????
στο δικο μου δεν χοραει στον δικο σου καλυμπαειναι έχω κάτι καλύτερο:
τα κορίτσια φυλακή και τα αγόρια στη βουλή.
γνωρίζεις ότι τα στοιχεία τα οποία επικαλείσαι δεν περνάνε σε δικαστήριο ??
θα αρχίσω α ανεβάζω και εγω φωτοσοπιές, έχει να πέσει πολύ γέλιο
ρε Μούφα1982 για δεν κάνεις παράθεση όλο το σχόλιο ???
Μπουμπου γερα παρτου τα λεφτα
τι μουτσουνες ειναι αυτες ρε τυπε
τυπε φασιστες ειμαστε θελεις να μας πεις κατι;;;Πέσαμε σε βλάκα! Ποια συκοφαντική δυσφήμιση αγόρι μου; Του κόμματος;;;
Όλες οι φωτογραφίες είναι από επίσημα sites της Χρυσής Αυγής και από λογαριασμούς fb στελεχών της.
Όταν δεν έχετε τι να πείτε, αρχίζετε την άρνηση και τις απειλές για μηνύσεις κλπ. Τόσα άντρες είστε, τόσο 'αντρίκια' απαντάτε!
Ναζιστικές κοτούλες χωρίς ίχνος ήθους, αξιοπρέπειας και τιμής. Κρύβεστε πίσω από ψέματα και παιδικές δικαιολογίες. Μια είναι παλιά, μια είναι photoshop, μια δεν έχουν σημασία.
Είστε για γέλια και για κλάματα!
το να ειναι ή οχι ναζι ειναι το λιγοτερο τυπεΆριοι κακομοίρηδες!
κατα πρώτον δεν απείλησα με μήνυσηΠέσαμε σε βλάκα! Ποια συκοφαντική δυσφήμιση αγόρι μου; Του κόμματος;;;
Όλες οι φωτογραφίες είναι από επίσημα sites της Χρυσής Αυγής και από λογαριασμούς fb στελεχών της.
Όταν δεν έχετε τι να πείτε, αρχίζετε την άρνηση και τις απειλές για μηνύσεις κλπ. Τόσα άντρες είστε, τόσο 'αντρίκια' απαντάτε!
Ναζιστικές κοτούλες χωρίς ίχνος ήθους, αξιοπρέπειας και τιμής. Κρύβεστε πίσω από ψέματα και παιδικές δικαιολογίες. Μια είναι παλιά, μια είναι photoshop, μια δεν έχουν σημασία.
Είστε για γέλια και για κλάματα!
και που εσύ που έχεις νορμάλ μουτσούνα(λέμε τώρα), σε τι σου χρησίμευσε?το να ειναι ή οχι ναζι ειναι το λιγοτερο τυπε
πρεπει να τους μαζεψει η φατσονομια
τυπε εγω ειμαι ομορφοπαιδοκαι που εσύ που έχεις νορμάλ μουτσούνα(λέμε τώρα), σε τι σου χρησίμευσε?
κατα πρώτον δεν απείλησα με μήνυση
κατά δεύτερον αν ήμουν ο κασιδιάρης και σου έκανα μήνυση για παραποιημένη φωτογραφία, έχεις υπόψιν σου ότι δεν μπορείς να το αποδείξεις σε δικαστήριο ????
ολα καλα εσυ;Τι παράνοια επιχείρημα είναι αυτό;
Άκουσες κάπου ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ψεύτικη ή έτσι το λες; Για όλα τα άλλα τίποτα; Κάποιο σχόλιο; Μια κουβέντα;
όπα μεγάλε, πάσο και να με συμπαθάς ...τυπε εγω ειμαι ομορφοπαιδο
καθόλου παράνοια ...Τι παράνοια επιχείρημα είναι αυτό;
Άκουσες κάπου ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ψεύτικη ή έτσι το λες; Για όλα τα άλλα τίποτα; Κάποιο σχόλιο; Μια κουβέντα;
Tυπε τους καλει σε μονομαχια ο Δασκαλος αλλα κλανουν μεντες τα ομορφοπαιδατο να ειναι ή οχι ναζι ειναι το λιγοτερο τυπε
πρεπει να τους μαζεψει η φατσονομια
http://[URL unfurl="true"]www.shooting.com.au/forum/uploads/monthly_08_2012/post-3740-0-55050600-1344345342.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δωωωσε τυπε
πολυπολιτισμος λεμε :headbang3: :headbang3: :headbang3:
πειμενουμε να τελειωσει το τσιγαρο ρε φιλε...Tυπε τους καλει σε μονομαχια ο Δασκαλος αλλα κλανουν μεντες τα ομορφοπαιδα