Επισκέπτης
ας δωσει κανενας απο σαλονικη τον παλμο της συγκεντρωσης τυπε
Ο παπαζόλης , με το νέο (Μπρεχτικό) του προφίλ ..........
Ο παπαζόλης , με το νέο (Μπρεχτικό) του προφίλ ..........
http://[URL unfurl="true"]www.augensound.de/l49783-zeichnungen_comic-mackie_messer.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ο παπαζολης σιγουρα θαχε παει τυπε
ο παπαζολης σιγουρα θαχε παει τυπε
(γιατι τα αλλα ειναι)...ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΥ???
τύπε, είναι πλέον ρατσιστικό να σε κυνηγάει η αστυνομία;Αντιρατσιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του μικροπωλητή
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης, 500 άτομα από την αντιφασιστική συνέλευση αλληλεγγύης και το σύλλογο Σενεγαλέζων. Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και κινήθηκε με μέτωπο στα ανατολικά της πόλης.
τυπε λακη 500 ατομα ηταν
"ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 360 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΚΙΣ θα παρει 580....
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ 5 ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΩ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΩΡΕΑΝ..
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ...
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ 50 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ 43% ΑΠΟ ΤΟ 20ΑΡΙΚΟ...
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ..."
πολυ σωστος αυτος που το εγραψε.
"ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 360 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΚΙΣ θα παρει 580....
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ 5 ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΩ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΩΡΕΑΝ..
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ...
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ 50 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ 43% ΑΠΟ ΤΟ 20ΑΡΙΚΟ...
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ..."
πολυ σωστος αυτος που το εγραψε.
ξέχασε τους αλβανούς που με 10 χρόνια ένσημα έπαιρναν συντάξεις του ογα , ενώ οι αγρότες δουλεύουν στον στο κάμα και στο κρύο για να πάρουν (Το ύψος της βασικής σύνταξης, για το έτος 2010, καθορίζεται στο ποσό των τριακοσίων εξήντα (360,00) ευρώ μηνιαίως, για 12 μήνες και αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 11 του νόμου περί συντάξεων.) στα 65-67.
ο αλβανός παίρνει τουλάχιστον τη βασική 350+ ευρώ και ζει στην αλβανία όπου ο δημόσιος υπάλληλος με 25 χρόνια προυπηρεσία παίρνει 200 ευρώ το μήνα.
μια ευγενική χορηγία του πασόκ.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..........Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει στοιχεία για τη δράση των Χρυσαυγιτών (pics)
Tις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας δύο συλληφθέντων για κατοχή όπλων
ειναι πολιτικη η διωξη τυπεΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..........
Είχαν δύο πιστόλια και ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ !!!!!!!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ
ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΟΝΤΕΗΝΕΡ ΟΠΛΑ
Να δούμε , ΕΚΕΙΝΩΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ;;;;
ειναι πολιτικη η διωξη τυπε
ηρθε η ωρα να φορεθουν τα πουκαμισα
ωραιος!!!Απ εξω τυπε ειμαι εγω...ο πατερας μου ναυτικος ο αδερφος μου ναυτικος και εγω μια ζωη παλευω για το μεροκαματο...εξω απο πολιτικους και ρουσφετια εξω απο ιδεολογιες και επαναστασεις του κωλου....και μακρια απο καθοδηγητες...
τι ωραίος ρε στόκε; ``μακρια απο καθοδηγητες`` είπε ο άνθρωπος...ωραιος!!!
ο ενας του 94 δεν ειχε καν οπλοειναι πολιτικη η διωξη τυπε
ηρθε η ωρα να φορεθουν τα πουκαμισα
γιατι εγω τι ειπα δικε μου;;;τι ωραίος ρε στόκε; ``μακρια απο καθοδηγητες`` είπε ο άνθρωπος...
ρε στοκε για τν πακιστανο που βιασε μια μικρή και μια 34χρονη γιατι δν το ποσταρες;;;Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής για την επίθεση σε αλλοδαπούς!
Οι αστυνομικοί, που έχουν συλλάβει ήδη έναν 34χρονο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για την αιματηρή επίθεση, ταυτοποίησαν άλλα τέσσερα άτομα.
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ένα από τα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι και ο εκπαιδευτικός, η σύζυγος του οποίου ήταν υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Επίσης, σύμφωνα με το CretaLive, για την ίδια επίθεση αναζητούνται άλλοι πέντε άνθρωποι.
Φέρονται να επιτέθηκαν σε τρεις Πακιστανούς, τους οποίους τραυμάτισαν. Τα θύματα είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο κρατούνται, γιατί βρίσκονται παράνομα στη χώρα και θα κινηθεί η διαδικασία για την απέλασή τους.
Ο άνδρας που έχουν πιάσει οι αστυνομικοί, ζήτησε και πήρε προθεσμία και αφέθηκε ελεύθερος,
ενώ και τα δέκα άτομα που συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο βαρύνονται με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών
Εδω προκυπτει μεγα ερωτημα για την αποτελεσματικοτητα του ελεγχου, περι παρανομων λαθρομεταναστων....Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής για την επίθεση σε αλλοδαπούς!
Οι αστυνομικοί, που έχουν συλλάβει ήδη έναν 34χρονο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για την αιματηρή επίθεση, ταυτοποίησαν άλλα τέσσερα άτομα.
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ένα από τα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι και ο εκπαιδευτικός, η σύζυγος του οποίου ήταν υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Επίσης, σύμφωνα με το CretaLive, για την ίδια επίθεση αναζητούνται άλλοι πέντε άνθρωποι.
Φέρονται να επιτέθηκαν σε τρεις Πακιστανούς, τους οποίους τραυμάτισαν. Τα θύματα είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο κρατούνται, γιατί βρίσκονται παράνομα στη χώρα και θα κινηθεί η διαδικασία για την απέλασή τους.
Ο άνδρας που έχουν πιάσει οι αστυνομικοί, ζήτησε και πήρε προθεσμία και αφέθηκε ελεύθερος,
ενώ και τα δέκα άτομα που συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο βαρύνονται με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών