CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
-κλοπυραιτ κυριος!Tι?
Έχουμε κανα θέμα με τη μάνα του Άρεως(μου έχει μείνει απ'τις περιγραφές του Φερέτη)??
-κλοπυραιτ κυριος!Tι?
Έχουμε κανα θέμα με τη μάνα του Άρεως(μου έχει μείνει απ'τις περιγραφές του Φερέτη)??
-ρε μεγαλε αμα καποιος ειναι μετεχων ελληνικης παιδειας γινετε ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΖΕΛΟΣ???το παιδι που εχει γεννηθει εδω και εχει τελειωσει και τα 12 χρονια του σχολειου και εχει σπουδασει και σε ελληνικη σχολη ειναι ελληνας ΤΕΛΟΣ Ο ΜΕΤΕΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
-ρε μεγαλε αμα καποιος ειναι μετεχων ελληνικης παιδειας γινετε ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΖΕΛΟΣ???
-κλοπυραιτ κυριος!
-ΝΤΑΞΕΙ ρε συ ,καλα αμαξια ειναι ,αξιοπιστα ,"σκυλια" και δεν καινε πολυ!Είδατε τι διαολόφαρα που είναι αυτοί οι αναρχοάπλυτοι;
Σου κλέβουν την ατάκα και μετά ποιούν τη νήσσαν.
τι παρντον ρε μαστορα? το λεει καθαρα το σποτ....το παιδι ειναι "διαφορετικο" ,ειναι βαζελος!ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ?Pardon?
Είδατε τι διαολόφαρα που είναι αυτοί οι αναρχοάπλυτοι;
Σου κλέβουν την ατάκα και μετά ποιούν τη νήσσαν.
τι παρντον ρε μαστορα? το λεει καθαρα το σποτ....το παιδι ειναι "διαφορετικο" ,ειναι βαζελος!ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ?
αχα!!!!ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΟΥΡΓΟΣ ΠΩΣ ΤΑ 586ε ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...Αρχισες να δινεις και αποζημειωσεις ετσι αερα-πατερα!!!!Θα πλερώσουμε κύριος.
Πίστωσέ μας μέχρι να βάλουμε στο χέρι τα φράγκα του τραβατρόμπα και θα πλερώσουμε λέμε..
αμα το χταποδι ειναι εξυπνο!ουτε να το ρωτησεις!Ετσι δικε μου
-ΝΤΑΞΕΙ ρε συ ,καλα αμαξια ειναι ,αξιοπιστα ,"σκυλια" και δεν καινε πολυ!
αμα το χταποδι ειναι εξυπνο!ουτε να το ρωτησεις!
και καθε βραδυ εχει ευκαιρο ενα γειτονα που λειπει η γυναικα του και πινουνε ουισκια στις 2 τη νυχτα.
Αντιρατσιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του μικροπωλητή
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης, 500 άτομα από την αντιφασιστική συνέλευση αλληλεγγύης και το σύλλογο Σενεγαλέζων. Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και κινήθηκε με μέτωπο στα ανατολικά της πόλης.
τυπε λακη 500 ατομα ηταν
Τί άλλο θ' ακούσουμε!Δλδ άμα τον σκοτώνανε με κανένα περίστροφο τί θα γινόταν;Αντιρατσιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του μικροπωλητή
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης, 500 άτομα από την αντιφασιστική συνέλευση αλληλεγγύης και το σύλλογο Σενεγαλέζων. Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και κινήθηκε με μέτωπο στα ανατολικά της πόλης.
τυπε λακη 500 ατομα ηταν
ας δωσει κανενας απο σαλονικη τον παλμο της συγκεντρωσης τυπεΔεν πήγε η έριναλ ;;;;;;;
Να φάει κανέναν αράπικο πούτσο ;;;;;;;;
Σε λιγο ουτε πιτσαρια δε θα γεμιζουν.τυπε λακη 500 ατομα ηταν
Τί άλλο θ' ακούσουμε!Δλδ άμα τον σκοτώνανε με κανένα περίστροφο τί θα γινόταν;