asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
βαλε τη σβαστικα στο κωλο σου και βαρα μια μαλακιαΚι ομως μόνο αυτός κατάλαβε οτι είμαστε αδελφό κίνημα των αυτονομιστ5ών Χαμας, φαταχ χεζμπολαχ.
βαλε τη σβαστικα στο κωλο σου και βαρα μια μαλακιαΚι ομως μόνο αυτός κατάλαβε οτι είμαστε αδελφό κίνημα των αυτονομιστ5ών Χαμας, φαταχ χεζμπολαχ.
ΓΕΛΑΣ??? ΘΑ κανει ρικκσυ αυτος!
αμα το ειπε ο λοβερδος
βαλε τη σβαστικα στο κωλο σου και βαρα μια μαλακια
ΓΕΛΑΣ??? ΘΑ κανει ρικκσυ αυτος!
ρε σαλτα και γαμισου που θα με απειλησεις ξενους να πεις το σοι σου, εγω εδω γεννηθηκα, εδω υπηρετησα φανταρος (εφεδρος αξιωματικος) εδω πληρωνω τους φορους μου, και μονο ελληνικη υπηκοοτητα εχωΔε με αντιπροσωπεύει καμία σβάστικα, τουλάχιστον οπως την εννοείς εσυ, αυτιστηκέ άσχετε ξένε. Φϋγε απο τη χώρα μου μόνος σου γιατι αμα σε διώξουμε εμεις θα σε πονέσει πολυ. Για το κα΄λό σου στο λέω ασιάτη.
ρε σαλτα και γαμισου που θα με απειλησεις ξενους να πεις το σοι σου, εγω εδω γεννηθηκα, εδω υπηρετησα φανταρος (εφεδρος αξιωματικος) εδω πληρωνω τους φορους μου, και μονο ελληνικη υπηκοοτητα εχω
περισσοτερο απο σενα νεοναζιΕισαι Έλληνας??
...Ειναι ατριχος ομως?Και ο Λοβ έχει μάνα..
-ΑΠΑΝΤΑ ΜΩΡΗ ΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ?Εισαι Έλληνας??
περισσοτερο απο σενα νεοναζι
-ΑΠΑΝΤΑ ΜΩΡΗ ΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ?
γιατι δεν ακουμπατε το οργανωμενο εγκλημα (ελληνοαλβανικο, ρωσογεωργιανο κτλ) ομως δεν απαντας? το κανεις γαργαρα
εγω βλαμμενε συλλαμβανα και επαναπροωθουσα αλλοδαπους που εισερχονταν παρανομα στην ελλαδα και διοικουσα και ολοκληρο φυλακιο εσυ τι εκανες για τη πατριδα σου?Σκατα είσαι. Αν έχεις Ελληνικό αίμα εσυ εγώ ειμαι ο ντάρθ βέιντερ.
Δεν είμαι ουτε νεοναζί ουτε παλαιοναζί. Το οτι μας μισέις δείχνει οτι ή ξένος εισαι ή προδότης Έλληνας, δηλαδή αριστερός ανθελληνας. Οτι και να εισαι φύγε. Κρίμα που αφήνουν άτομα σαν εσένα να γίνονται δόκιμοι στο στρατό. Με τέτοιο μυαλό οχι δόκιμο, ουτε να σφουγγαρίζεις σε μκπουρδέλο δε θα σε έβαζα.
-ΡΕ ΣΥ !ΗΣΟΥΝΑ και συ χρυση αυγη παλια?εγω βλαμμενε συλλαμβανα και επαναπροωθουσα αλλοδαπους που εισερχονταν παρανομα στην ελλαδα και διοικουσα και ολοκληρο φυλακιο εσυ τι εκανες για τη πατριδα σου?
ναι εξαθρωσατε μια πολυμελης σπειρα με 10 μπαγκλαντεσιανους και πακιστανους που ειχαν καροτσακια σουπερμαρκετ(χωρις πινακιδες) και μαζευαν παλιοσιδερα απ τους καδους αποριμματων βλαμμενε ποιος να πιστεψει τις μαλακιες που λες νομιζετε οτι ειστε το CSI μαιαμιΚι εσυ που ξέρεις οτι δε το ακουμπάμε? Και τι σε νοιάζει εσένα? Σε θίξαμε προσωπικά? Εχουμε χτυπήσει μαφιόζικες σπείρες διαφόρων εθνικοτήτων. Εσυ και το κόμμα που ειναι πλησιέστερα στις απόψεις σου τι κάνετε για να προσφέρετε στη δημόσια τάξη και την ασφάλεια σε αυτό τον τόπο? (το ερώτημα ισχύει αν εισαι στην πραγματικότητα Έλληνας, αν οχι δε θα περίμενα να σε νοιάζει κάτι τέτοιο).
ημουν 1 χρονο πριν αναλαβουν οι συνοριοφυλακες, τοτε τη δουλεια αυτη την εκανε ο στρατος και αποσπασματα της αστυνομιας απ τις πολεις-ΡΕ ΣΥ !ΗΣΟΥΝΑ και συ χρυση αυγη παλια?