redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
στειλε να το δουμε τυπε...Στοκε το ιδιο ακριβως ειχε πει και ο Γερμενης στη βουλη πριν 2-3 μηνες
στειλε να το δουμε τυπε...Στοκε το ιδιο ακριβως ειχε πει και ο Γερμενης στη βουλη πριν 2-3 μηνες
Στοκε το ιδιο ακριβως ειχε πει και ο Γερμενης στη βουλη πριν 2-3 μηνες
Ελα για να ξυπνησεις λιγακιστειλε να το δουμε τυπε...
Γιατι αρλουμπες ?Κανενα σχολιακι κυριε redmanftw για το πιο πανω εχουμε η μονο ποσταρεις τις αρλουμπες των ουρακοταγκων???
Γιατι αρλουμπες ?
Μια χαρα τα λενε....
παπαριές λένε... ο άνεργος που παίρνει επίδομα ανεργίας έχει πληρώσει τα κέρατα του στον ΟΑΕΔ για την παροχή αυτή... οπότε σιλάνς τα μαλακιστήρια τα χρυσαύγουλα..
αυτό που έπρεπε να πούν είναι οι καταδικασθέντες για κακουργήματα (πάσης φύσεως) όπως επίσης και οι λάθροι που ζούνε με έξοδα του κράτους στα διάφορα κέντρ κράτησης να δουλεύουν για να εξασφαλίζουν την διαβίωση τους... να δουλεύουν σε δημόσια έργα κάθε μορφής (πχ σε εργοστάσιο διαλογής απορριμάτων για ανκύκλωση), σε αγροκτήματα κλπ κλπ κλπ κλπ....
μιλάνε και οι μηδέποτε εργασθέντες...
Eτσι.παπαριές λένε... ο άνεργος που παίρνει επίδομα ανεργίας έχει πληρώσει τα κέρατα του στον ΟΑΕΔ για την παροχή αυτή... οπότε σιλάνς τα μαλακιστήρια τα χρυσαύγουλα..
Δεν το καταλαβα τρανυ μουπαπαριές λένε... ο άνεργος που παίρνει επίδομα ανεργίας έχει πληρώσει τα κέρατα του στον ΟΑΕΔ για την παροχή αυτή... οπότε σιλάνς τα μαλακιστήρια τα χρυσαύγουλα..
αυτό που έπρεπε να πούν είναι οι καταδικασθέντες για κακουργήματα (πάσης φύσεως) όπως επίσης και οι λάθροι που ζούνε με έξοδα του κράτους στα διάφορα κέντρ κράτησης να δουλεύουν για να εξασφαλίζουν την διαβίωση τους... να δουλεύουν σε δημόσια έργα κάθε μορφής (πχ σε εργοστάσιο διαλογής απορριμάτων για ανκύκλωση), σε αγροκτήματα κλπ κλπ κλπ κλπ....
μιλάνε και οι μηδέποτε εργασθέντες...
Δεν το καταλαβα τρανυ μου
ορθως να παρουν επιδομα οσοι το εχουν πληρωσει.
Εγω εννοουσα τα υπολοιπα που λενε περι φυλακισεως κτλ οσων μας προδοσαν
Το καταλαβα φιλε μου...... ;)το μηδέποτε εργασθέντες δεν αφορά εσένα μήτσαρα... ;)
αφορά τους κκ.. κασιδιάρη, λαγό, τσίπρα, λαφαζάνη, δούκα κλπ κλπ κλπ κλπ
τι παπαριές που λέει ο σκατόγερος ;;“Η Χρυσή Αυγή θα βάλει φυλακή τους προδότες”
Χιλιετίες μπροστά τα άτομα..Εφτιχισμενο το 20013
Mε απλα λογια ο τραμου ειναι προθυμος να υπερασπιστει τους ΜΙΣΟΥΣ με την προυποθεση οτι θα πεταχτουν στα σκουπιδια οι ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ...Δηλαδη ΔΕΝ υπερασπιζεται τιποτε(εκτος ισως απο την παρτη του).παπαριές λένε... ο άνεργος που παίρνει επίδομα ανεργίας έχει πληρώσει τα κέρατα του στον ΟΑΕΔ για την παροχή αυτή... οπότε σιλάνς τα μαλακιστήρια τα χρυσαύγουλα..
Mε απλα λογια ο τραμου ειναι προθυμος να υπερασπιστει τους ΜΙΣΟΥΣ με την προυποθεση οτι θα πεταχτουν στα σκουπιδια οι ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ...Δηλαδη ΔΕΝ υπερασπιζεται τιποτε(εκτος ισως απο την παρτη του).
Mε απλα λογια ο τραμου ειναι προθυμος να υπερασπιστει τους ΜΙΣΟΥΣ με την προυποθεση οτι θα πεταχτουν στα σκουπιδια οι ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ...Δηλαδη ΔΕΝ υπερασπιζεται τιποτε(εκτος ισως απο την παρτη του).
Να πας να γαμηθεις και εσυ και η κριση σου και η υπερασπιση σου...εγω είμαι πρόθυμος να υπερασπιστώ τον οποιονδήποτε κρίνω ότι αξίζει υπεράσπισης....
Να πας να γαμηθεις και εσυ και η κριση σου και η υπερασπιση σου...