Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Μηνύματα
7.064
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

σου φαινετε λιγος ο κοσμος που ηταν περσυ?


Τυπε κι εγω στην ταρατσα του σπιτιου μου στα λογια διαδηλωνω και καιω οτι γουσταρω.
Καιτε τουρκικες σημαιες. Μαιστα. Που? Στην...αθηνα? Στην...θεσσαλονικη? ....Στις γειτονιες σας? Τραβα να την καψεις στα ιμια αγορι μου να σε παραδεχτω.
Γιατι απο μαγκια σαν χωρα εχουμε να δωσουμε πολλα κιλα σε ολους. Τζαμπα μαγκια εννοειται.
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
το γιατί κάποιος καίει ή ανεμίζει νια σημαία
είναι κάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί ν' απαντήσει.

λογικά και συστηματικά πάντως είναι πράξεις ισότιμες.

το κίνητρο δε μ' ενδιαφέρει στην τελική.
(ούτε βέβαια και το ρώτησε ποτέ κανείς για να το απαντήσω)


τα συγκεκριμένα σύμβολα προστατεύονται από απλές διατάξεις του πκ
που μπορούν ν' αλλάξουν σε μια μέρα ή νύχτα.

στις ηπα πχ το κάψιμο της σημαίας, ως προσβολή συμβόλου, έχει συνταγματικό έρεισμα.

Αφού ειναι τόσο απλό ας το βάλει ο Αρχηγός στο πρόγραμμα του
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Για το πως θα είναι η φωτογραφία
συνεργάτη της Ασφάλειας , ηγέτη αντικομμουνιστικής - αντιαναρχικής σταυροφορίας
στο επόμενο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
θα πρέπει να σας στείλω την δική μου φωτογραφία.

Την άλλη φορά δεν έλεγες ότι μοιάζεις με το Ρομπερτ Ρεντφορντ; Τι θα τρομάξεις έτσι;
 

Επισκέπτης
images


 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Να κληθούν οι άνεργοι να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας, χωρίς επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις που θα τους απασχολήσουν, προτείνει από την προσωπική του ιστοσελίδα, ο Πέτρος Δούκας.

Στο άρθρο του «90+ προτάσεις για ένα ελληνικό NEW DEAL II», ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι με το «βαρύ» φορολογικό νομοσχέδιο, δύσκολα θα επενδύσει κάποιος στη χώρα μας, για να βρεθούν θέσεις εργασίας.

«Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), ή άλλα αγροτικά προϊόντα, να καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα, σε μαγαζιά, συνεργεία, επιχειρήσεις, ανάλογα με την ηλικία, τις δεξιότητες, την έφεση και την όρεξη του καθενός. Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες χωρίς επιβάρυνση (για τις επιχειρήσεις, κλπ.)».

Οι προκλητικές δηλώσεις του κ. Δούκα όμως δεν σταματούν εκεί.

«Χωρίς επιπλέον κόστος (για τους εργοδότες)/(Το Δημόσιο, εκτός από το επίδομα ανεργίας θα πληρώνει και ειδικό επιμίσθιο, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες).

Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι καταχρεωμένες και δεν μπορούν να πληρώσουν! Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό οι άνεργοι με την εθελοντική εργασία να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή. Να έρθουν σε επαφή με τους αυριανούς εργοδότες. Παράλληλα, θα βγει και κάποιο επωφελές έργο για την χώρα, τώρα που υπάρχει ανάγκη! Το ένα θα ανατροφοδοτεί το άλλο! Η παραγωγή κάποιου έργου θα δημιουργήσει ευκαιρίες και ανάγκη και πραγματική ζήτηση για περισσότερο έργο (και περισσότερες πραγματικές και κανονικά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας). Ας μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει ειδική λύση μόνο για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Για αυτό και παρά τις εκατοντάδες "εξαγγελίες νέων ειδικών μέτρων για την καταπολέμηση της ανεργίας", η ανεργία ξεπέρασε το 25%! Όσοι νομίζουν πως υπάρχουν τέτοιες λύσεις και κουτοπόνηροι ελιγμοί, απλά είναι άσχετοι!», υποστηρίζει ο κ. Δούκας.

ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ????
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επίθεση εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2013.


«Είναι ντροπή για την ιστορία των Αθηνών να εκφράζει με τέτοιο χυδαίο τρόπο την αθεΐα και το αντιχριστιανικό του μένος ο δήμαρχος Καμίνης. Η άρνησή του να κόψει το πατροπαράδοτο "κομμάτι του Χριστού" και η μετέπειτα θλιβερή συμπεριφορά του, προκαλούν την οργή και την απέχθεια της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού», αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.



 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χρυσή Αυγή: Ο Κολοκοτρώνης ετοιμάζεται να... πάρει την Πελοπόννησο




Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την διεκδίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου από την Χρυσή Αυγή, είναι και ο Λάκωνας Κολοκοτρώνης Χαράλαμπος. Το εν λόγω στέλεχος, είχε εκλεγεί μάλιστα και βουλευτής στις πρώτες εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά το κόμμα του δεν κράτησε την έδρα στις επαναληπτικές του Ιουνίου.

Τώρα το όνομα του επανέρχεται καθώς χαίρει της άκρας εκτίμησης του κ. Μιχαλολιάκου, ενώ προέρχεται από έναν νομό που η Χρυσή Αυγή έχει αυξημένα ποσοστά.

Επιπλέον το όνομα του προκαλεί θετικούς συνειρμούς σε όλους τους Πελοποννήσιους καθώς το μυαλό όλων πάει στον Γέρο του Μοριά...

 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
96ef0e6f1c81afdae0044f073b7aaecc_XL.jpg


Ο πρόεδρος της νεολαίας των Τσάμηδων «Λέσχη των Νέων Πατριωτών» Ardit Bido, προέβη σε μια ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς τες «πυροτεχνήματα για δημιουργία τεχνητής έντασης».

«Η Λέσχη των Νέων Πατριωτών καλεί την κυβέρνηση να απαγορεύσει την είσοδο στην Αλβανία σε οποιοδήποτε πρόσωπο που έχει διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ενώ προσθέτει  πως, «αν η αλβανική κυβέρνηση δεν δράσει, εμείς, η αλβανική νεολαία, θα τους σταματήσουμε και θα επαναφέρουμε μόνοι μας την αξιοπρέπεια του έθνους μας απέναντι στους Έλληνες νεο-ναζί».

«Έχουμε δει και πριν από δυο μήνες την ανδρεία τους, όταν ο βουλευτής αυτής της οργάνωσης-κόμμα προσπάθησε να πάει στην Κλεισούρα αλλά επέστρεψε από την μέση του δρόμου, φοβούμενος τον αποκλεισμό από τους νέους πατριώτες. Την ίδια τύχη θα έχουν και άλλοι εκπρόσωποι των νεο-Ναζί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στην Αλβανία» συνεχίζει η προκλητική ανακοίνωση της νεολαίας του τσάμικου κόμματος.

«Όλοι να ενωθούν με την “Λέσχη των Νέων Πατριωτών”, για να γίνουμε το φράγμα των αντι-αλβανών», δήλωσε ο Ardit Bido.

«H "Λέσχη των Νέων Πατριωτών" επιθυμεί να προσκαλέσει κάθε συμπατριώτη, ούτως ώστε να γίνουμε το αδιαπέραστο φράγμα των αντι-αλβανών και να δώσουμε την ευρωπαϊκή μας απάντηση σε αυτούς που θέλουν να μας ποδοπατούν. Επίσης, καλούμε αυτούς που η Χρυσή Αυγή "ορκίζεται πως θα τους προστατέψει" να αποστασιοποιηθούν άμεσα από τους νεο-Ναζί. Ειδάλλως θα λάβουν την απάντηση που τους αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση της τσάμικης νεολαίας απειλώντας ανοιχτά τους Βορειοηπειρώτες πως να δεν αποστασιοποιηθούν άμεσα από την Χρυσή Αυγή θα έχουν επιπτώσεις.

ΠΗΓΗ aftonomi


 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[size=20pt]Χρυσή Αυγή: Πολιτική κάθαρση εδώ και τώρα [/size]



Την άμεση παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο των Γ. Παπακωνσταντίνου, Ευ. Βενιζέλου, αλλά και «όσων έκρυβαν το μαύρο χρήμα της πλουτοκρατίας και της διαφθοράς» ζητεί η Χρυσή Αυγή.

Σχολιάζοντας την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ζητεί «να πάψει η κυβέρνηση και η βουλή να καλύπτουν τους απατεώνες. Πολιτική κάθαρση εδώ και τώρα».


Το εθνικιστικό κόμμα αμφισβητεί μάλιστα το έργο των επιτροπών της Βουλής, καθώς αναφέρει πως «απλά καλύπτουν τη διαφθορά δεκαετιών και ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού».

«Πολιτική κάθαρση θα επέλθει μόνο όταν δούμε τους κλέφτες στη φυλακή και τα κλεμμένα να επιστρέφουν στο δημόσιο», σημειώνει η Χρυσή Αυγή.



 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χρυσή Αυγή: Άμεση μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης

Όπως υποστηρίζει, πρέπει να παραιτηθούν άμεσα «οι αποτυχημένοι παράγοντες της συγκυβέρνησης που μας οδηγούν στην καταστροφή» καθώς στέρησαν μισό δισ. από τα κρατικά ταμεία, μόλυναν την ατμόσφαιρα και πάγωσαν τη χώρα».




Την άμεση μείωση του πετρελαίου θέρμανσης στα 88 λεπτά το λίτρο, ζητά με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.


 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[size=30pt]Wikipedia: Ελλάδα, Χρυσή Αυγή και Σουλεϊμάν στα δημοφιλέστερα του 2012[/size]

657e23d01b42c356ca6dc5fa265f9a1c_XL.jpg


Η πρώτη θέση ανήκει στην Ελλάδα με 443.000 εμφανίσεις, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Χρυσή Αυγή, Σουλεϊμαν Α' ο Μεγαλοπρεπής, Χρυσή Τομή και Οδυσσέας Ελύτης.


 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αλ Σάλεχ: Δεν μιλάω για τη Χρυσή Αυγή γιατί θα βρεθώ σε χαντάκι!




Η υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ για τα social media Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δηλώνει ανοιχτά ότι φοβάται τη Χρυσή Αυγή καθώς όπως λέει όλοι πρέπει να προσέχουν «γιατί είναι περίεργα τα κυκλώματα».

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, θέτει το ερώτημα πού βρίσκει η Χρυσή Αυγή τα λεφτά ενώ τονίζει ότι με αυτά που λέει φοβάται μήπως βρεθεί σε κανένα χαντάκι.

«Δεν θέλω να πω τίποτα. Δεν θέλω να βρεθώ και σε καμία λακκούβα. Εικασίες υπάρχουν πολλές, αλλά εσείς πρέπει να το βρείτε. Πρέπει να προσέχουμε όλοι γιατί είναι περίεργα κυκλώματα η Χρυσή Αυγή. Προφανώς και φοβάμαι».

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ απαντά και στον Ηλία Κασιδιάρη για τις δηλώσεις του περί ρυτίδων...

«Με αποστόμωσε πολιτικά το επιχείρημα ότι έχω ρυτίδες. Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα έχω και κυτταρίτιδα και δεν θα μπορούσα να απαντήσω» ενώ σχολιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει ότι έκανε μεγάλο κακό στην Αριστερά: «Έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό. Η Αριστερά είναι Αριστερά της διανόησης».


 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο Αθηναίων;
Μάκη Βορίδη
25%
Ρένα Δούρου
3%
Φώφη Γεννηματά
4%
Ηλία Κασιδιάρη
49%
Λιάνα Κανέλλη
7%
Βασίλη Κικίλια
5%
Ζωή Κωνσταντοπούλου
6%


parapolitika.gr ψηφοφορια σε εξελιξη!
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
96ef0e6f1c81afdae0044f073b7aaecc_XL.jpg


Ο πρόεδρος της νεολαίας των Τσάμηδων «Λέσχη των Νέων Πατριωτών» Ardit Bido, προέβη σε μια ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς τες «πυροτεχνήματα για δημιουργία τεχνητής έντασης».

«Η Λέσχη των Νέων Πατριωτών καλεί την κυβέρνηση να απαγορεύσει την είσοδο στην Αλβανία σε οποιοδήποτε πρόσωπο που έχει διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ενώ προσθέτει  πως, «αν η αλβανική κυβέρνηση δεν δράσει, εμείς, η αλβανική νεολαία, θα τους σταματήσουμε και θα επαναφέρουμε μόνοι μας την αξιοπρέπεια του έθνους μας απέναντι στους Έλληνες νεο-ναζί».

«Έχουμε δει και πριν από δυο μήνες την ανδρεία τους, όταν ο βουλευτής αυτής της οργάνωσης-κόμμα προσπάθησε να πάει στην Κλεισούρα αλλά επέστρεψε από την μέση του δρόμου, φοβούμενος τον αποκλεισμό από τους νέους πατριώτες. Την ίδια τύχη θα έχουν και άλλοι εκπρόσωποι των νεο-Ναζί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στην Αλβανία» συνεχίζει η προκλητική ανακοίνωση της νεολαίας του τσάμικου κόμματος.

«Όλοι να ενωθούν με την “Λέσχη των Νέων Πατριωτών”, για να γίνουμε το φράγμα των αντι-αλβανών», δήλωσε ο Ardit Bido.

«H "Λέσχη των Νέων Πατριωτών" επιθυμεί να προσκαλέσει κάθε συμπατριώτη, ούτως ώστε να γίνουμε το αδιαπέραστο φράγμα των αντι-αλβανών και να δώσουμε την ευρωπαϊκή μας απάντηση σε αυτούς που θέλουν να μας ποδοπατούν. Επίσης, καλούμε αυτούς που η Χρυσή Αυγή "ορκίζεται πως θα τους προστατέψει" να αποστασιοποιηθούν άμεσα από τους νεο-Ναζί. Ειδάλλως θα λάβουν την απάντηση που τους αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση της τσάμικης νεολαίας απειλώντας ανοιχτά τους Βορειοηπειρώτες πως να δεν αποστασιοποιηθούν άμεσα από την Χρυσή Αυγή θα έχουν επιπτώσεις.

ΠΗΓΗ aftonomi

είπαν οι απόγονοι των συνεργατών των ορίτζιναλ ναζί :jerking:
 

Επισκέπτης
Να κληθούν οι άνεργοι να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας, χωρίς επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις που θα τους απασχολήσουν, προτείνει από την προσωπική του ιστοσελίδα, ο Πέτρος Δούκας.

Στο άρθρο του «90+ προτάσεις για ένα ελληνικό NEW DEAL II», ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι με το «βαρύ» φορολογικό νομοσχέδιο, δύσκολα θα επενδύσει κάποιος στη χώρα μας, για να βρεθούν θέσεις εργασίας.

«Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), ή άλλα αγροτικά προϊόντα, να καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα, σε μαγαζιά, συνεργεία, επιχειρήσεις, ανάλογα με την ηλικία, τις δεξιότητες, την έφεση και την όρεξη του καθενός. Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες χωρίς επιβάρυνση (για τις επιχειρήσεις, κλπ.)».

Οι προκλητικές δηλώσεις του κ. Δούκα όμως δεν σταματούν εκεί.

«Χωρίς επιπλέον κόστος (για τους εργοδότες)/(Το Δημόσιο, εκτός από το επίδομα ανεργίας θα πληρώνει και ειδικό επιμίσθιο, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες).

Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι καταχρεωμένες και δεν μπορούν να πληρώσουν! Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό οι άνεργοι με την εθελοντική εργασία να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή. Να έρθουν σε επαφή με τους αυριανούς εργοδότες. Παράλληλα, θα βγει και κάποιο επωφελές έργο για την χώρα, τώρα που υπάρχει ανάγκη! Το ένα θα ανατροφοδοτεί το άλλο! Η παραγωγή κάποιου έργου θα δημιουργήσει ευκαιρίες και ανάγκη και πραγματική ζήτηση για περισσότερο έργο (και περισσότερες πραγματικές και κανονικά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας). Ας μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει ειδική λύση μόνο για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Για αυτό και παρά τις εκατοντάδες "εξαγγελίες νέων ειδικών μέτρων για την καταπολέμηση της ανεργίας", η ανεργία ξεπέρασε το 25%! Όσοι νομίζουν πως υπάρχουν τέτοιες λύσεις και κουτοπόνηροι ελιγμοί, απλά είναι άσχετοι!», υποστηρίζει ο κ. Δούκας.

ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ????
Στοκε το ιδιο ακριβως ειχε πει και ο Γερμενης στη βουλη πριν 2-3 μηνες
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom