tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Περισσότερος κόσμος, περισσότερες "ζημιές". Δεν βγαίνω ρε πουλάκι μου... Μέχρι 2% θα σας τα δώσω με την καρδιά μου...
3% και κλείσαμε... ;)
Περισσότερος κόσμος, περισσότερες "ζημιές". Δεν βγαίνω ρε πουλάκι μου... Μέχρι 2% θα σας τα δώσω με την καρδιά μου...
Δεν τις ξέρω τις εκκλησίες της Πανόρμου.
Μια γκόμενα που είχα τότε τα παλιά τα χρόνια, ανήκε στην ενορία της εκκλησίας που είναι πάνω στην Κηφισίας (Αγ. Τριάδα αν θυμάμαι καλά).
Κι όταν λέω ανήκε στην ενορία, εννοώ εκκλησιαζόταν κανονικά
Ήταν και μέλος της Ν.Ο.Π.Ο;
[/quote...]ν.ο.π.ο. ? χα χα που τη θυμηθηκες αυτη, παντως γενικα η γειτονια μας παντα ειχε παραδοση στην ακροδεξια ,δεν ξερω αν θυμασαι το περιστατικο μ ενα ρωσο ομογενη που το ειχαν σκοτωσει σε μια ντισκο στην πατησιων ,μιλαμε για 1983-84 ,ε ολοι αυτοι ηταν απο εδω ,αμπελοκηπιωτες ,οννεδιτες και ενεκιτες....
Βαζέλω πάντως ήταν.
Και πασπίτισσα..
αχααχααχαχαχχχαχααχχαχα χαχααχ τι ακουν τα ομορφα μου αυτα σε αυτο το θρεντ
Καστανή με κεχριμπαρί μάτια γύρω στο 1,63 και αθλητικό σωματότυπο;
Και που να σου πω για την άλλη που έμενε δίπλα απ'τον Αγ. Θωμά στο Γουδί.
Μύριζε το διαμέρισμα σαν τεκές απ'το λιβάνι..
[/quote...]ν.ο.π.ο. ? χα χα που τη θυμηθηκες αυτη, παντως γενικα η γειτονια μας παντα ειχε παραδοση στην ακροδεξια ,δεν ξερω αν θυμασαι το περιστατικο μ ενα ρωσο ομογενη που το ειχαν σκοτωσει σε μια ντισκο στην πατησιων ,μιλαμε για 1983-84 ,ε ολοι αυτοι ηταν απο εδω ,αμπελοκηπιωτες ,οννεδιτες και ενεκιτες....
Το θυμάμαι πολύ καλά. Έγινε στην μπον μπον.
Όσον για τους δράστες, τους γνώριζα.
...εναν ηξερα απ αυτους, ηταν μεγαλυτεροι απο μενα ,παιδια μπουμπουκια...Το θυμάμαι πολύ καλά. Έγινε στην μπον μπον.
Όσον για τους δράστες, τους γνώριζα.
...μηπως συχναζε στο μουσικο καφενειο , ενα φρικουλε μπαρακι διπλα στον αη θωμα...?Και που να σου πω για την άλλη που έμενε δίπλα απ'τον Αγ. Θωμά στο Γουδί.
Μύριζε το διαμέρισμα σαν τεκές απ'το λιβάνι..
ΝΑΙ!!!!
Δεν υπήρξε ποτέ καμια ΝΟΠΟ ...
...πως δεν υπηρξε, ναζιστικη οργανωση παναθηναικων οπαδων...Δεν υπήρξε ποτέ καμια ΝΟΠΟ ...
φήμες φίλε μου ......πως δεν υπηρξε, ναζιστικη οργανωση παναθηναικων οπαδων...
3% και κλείσαμε... ;)
...εναν ηξερα απ αυτους, ηταν μεγαλυτεροι απο μενα ,παιδια μπουμπουκια...
...παντως καποτε ειχαν γεμισει τους τοιχους , ν.ο.π.ο εδω ν.οπ.ο. εκει ,μαλλον ηταν συνιστωσα των οπαδων του π.α.ο...φήμες φίλε μου ...
...εναν που εμενε στην ευριτανιας ,κατα συμπτωση αυτος ειχε αθωωθει ,μπορει και ναναι μακαριτης γιατι ηδη απο τοτε ειχε πεσει στη ντρογκα...Από τους μακαρίτες ή από τους νεκροζώντανους;