gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ναι φίλε.
Είναι ο μόνος που αγωνίζεται για την απαγκίστρωση..
.
αααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
Ναι φίλε.
Είναι ο μόνος που αγωνίζεται για την απαγκίστρωση..
Μπογδανος.....
Μια 45αρα μεσοκουτελα θελει αυτο το σιχαμα...
Καλα για τον προεδρα τι να λεμε,απαιχτος τρομπας
Μια χαρά τα έχουν καταφέρει πάντως.
Εδώ ο παπακωλοστήνου δήλωσε πως έτσι απλά και δυστυχώς ναούμε έχασε τη λίστα ..
και έχει και ένα ερειστικό ύφος ο μουνοπανίδηςΜια χαρά τα έχουν καταφέρει πάντως.
Εδώ ο παπακωλοστήνου δήλωσε πως έτσι απλά και δυστυχώς ναούμε έχασε τη λίστα κι εμείς ασχολούμαστε με τον μιχαλοβλάκα..
Μέχρι 32άρα καίω για πάρτη του. Παραπάνω είναι σπατάλη.
Μέχρι 32άρα καίω για πάρτη του. Παραπάνω είναι σπατάλη.
Μια χαρά τα έχουν καταφέρει πάντως.
Εδώ ο παπακωλοστήνου δήλωσε πως έτσι απλά και δυστυχώς ναούμε έχασε τη λίστα κι εμείς ασχολούμαστε με τον μιχαλοβλάκα..
...δεν τους παιρνει να στραφουν εναντιον εμας ολων γιατι απλουστατα θα χασουν την οποια αποδοχη εχουν και το ποσοστο τους θα κατρακυλησει παλι στο 0,00κατι,οποτε μην ανυσηχεις...γνώμη μου ότι το θέμα ΧΑ-ναζισμός έχει καταντήσει κουραστικό και γραφικό, δεν βρίσκω κάποιον πρακτικό λόγο γιατί πρέπει να αποδείξεις στον κόσμο ότι ο μιχαλολιάκος είναι οπαδός του χίτλερ ενώ ο ίδιος δεν αρνείται ότι είναι οπαδός του παπαδόπουλου
....Δυσκολοι καιροι κοσνικ,εντελως κατανοητο αυτο...βγαλε το pc απο την πριζα και βαλε μεσα το δαχτυλο σου...θα νιωσεις καλυτερα αμεσα,τσαμπα και δεν θα νιωθεις την αναγκη να ρωτας μαλακιες στα μπουρδελοσαιτ...αυτα,ευχομαι να βοηθησα εναν συνανθρωπο μου...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ....Σημερα ο πακης αυριο ο φουφουτος ΜΕΤΑ ΕΣΥ....ΝΑΖΙΣΜΟΣ σπρεχεν!
γνώμη μου ότι το θέμα ΧΑ-ναζισμός έχει καταντήσει κουραστικό και γραφικό, δεν βρίσκω κάποιον πρακτικό λόγο γιατί πρέπει να αποδείξεις στον κόσμο ότι ο μιχαλολιάκος είναι οπαδός του χίτλερ ενώ ο ίδιος δεν αρνείται ότι είναι οπαδός του παπαδόπουλου
....Δυσκολοι καιροι κοσνικ,εντελως κατανοητο αυτο...βγαλε το pc απο την πριζα και βαλε μεσα το δαχτυλο σου...θα νιωσεις καλυτερα αμεσα,τσαμπα και δεν θα νιωθεις την αναγκη να ρωτας μαλακιες στα μπουρδελοσαιτ...αυτα,ευχομαι να βοηθησα εναν συνανθρωπο μου...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ....Σημερα ο πακης αυριο ο φουφουτος ΜΕΤΑ ΕΣΥ....ΝΑΖΙΣΜΟΣ σπρεχεν!
γιατί ρε νούμερο ο φασισμός δεν κυνηγάει τους αντιφρονούντες; χρειάζεται να παλεύεις διαρκώς να αποδείξεις ότι ο άλλος είναι ναζιστής όταν ο ίδιος δηλώνει υποστηρικτής της χούντας;
και θα είχαν κάθε δίκιο να το κάνουνΔύνανται να σε κυνηγήσουν επειδή φοράς παντοφλέ παπούτσια και όχι δετά.
Αγαμήσου λέμε..ρε μαλάκα Νάτσε, το ξέχασα
[size=30pt]ΠΕΜΠΤΗ[/size] σήμερα
δεν σε χάλασε χαμουτζήΑγαμήσου λέμε..
ρε μαλάκα Νάτσε, το ξέχασα
[size=30pt]ΠΕΜΠΤΗ[/size] σήμερα
δεν σε χάλασε χαμουτζή
δεν είναι Πέμπτη ρε παπάρα [size=30pt]προΠαρασκευή[/size] είναι