το τριημεράκιΠοιο ρε ??
η κυρά εν τω μεταξύ θέλει να πάμε τον κολλητό σου στους εορτασμούς για την απελευθέρωση για να δει τους καβαλάρηδες

το τριημεράκιΠοιο ρε ??
εν τω μεταξύ οι φίλτατοι πιλότοι της ΠΑ έχουν βαλθεί να μας κατεβάσουν τις τζαμαρίες
Ποιο ρε ??
Έχουνε και πέφτουλα του αϊ μήτσου αυτοί..
έλα να βγαίνουν τα τεφτέριαασε και δω στην γειτονιά μου έχω αϊ μήτσο και από το πρωί .. γίνεται τσι πουτάνας στην πανόρμου...
ασε και δω στην γειτονιά μου έχω αϊ μήτσο και από το πρωί .. γίνεται τσι πουτάνας στην πανόρμου... στήνουν πάγκους πανηγυρτζίδικους .. ελπίζω για το καλό τους τα χρσυαύγουλα να μην κάνουν κανέναν ντού γιατί έχω μεγάλο απόθεμα από παλιές γλάστρες στο μπαλκόνι... το αυτό ισχύει φυσικά και για τους αναρχοάπλυτους...
το τριημεράκι
γι αυτό και το ειρωνικό "δεν σε χάλασε"Για σένα είναι το 3μερο ρε μαλέα, εγώ μια αργία κι αυτή έπεσε Κυριακή![]()
Καλώς.
Αρκεί να μην επεκτείνετε τις "επιχειρήσεις" σας, στον δικό μου χώρο ευθύνης (από Κεδρηνού έως Λ. Αλεξάνδρας).
Δεν τις ξέρω τις εκκλησίες της Πανόρμου.ασε και δω στην γειτονιά μου έχω αϊ μήτσο και από το πρωί .. γίνεται τσι πουτάνας στην πανόρμου... στήνουν πάγκους πανηγυρτζίδικους .. ελπίζω για το καλό τους τα χρσυαύγουλα να μην κάνουν κανέναν ντού γιατί έχω μεγάλο απόθεμα από παλιές γλάστρες στο μπαλκόνι... το αυτό ισχύει φυσικά και για τους αναρχοάπλυτους...
[move]γι αυτό και το ειρωνικό "δεν σε χάλασε"
ξύπνααααααααααααααα
έλα αύριο για το βββββββββββββββββ[move]
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααγαμήσου λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/move]
αφού εμείς έχουμε διαμοιράσει τα χωράφια μας... εσύ από την πλευρά της κεδρηνού και εγώ από την πλευρά της ριανκούρ...
...ασε κι εχουν κλεισει την ανοδο της πανορμου ,με δυσκολια περασα με το μηχανακι ,το βραδυ θαν' χειροτερα...αφού εμείς έχουμε διαμοιράσει τα χωράφια μας... εσύ από την πλευρά της κεδρηνού και εγώ από την πλευρά της ριανκούρ...
Που'σαι ρε πρόεδρα??Χθες το ξεφτιλησε ο λιακο το μπογδα
...ασε κι εχουν κλεισει την ανοδο της πανορμου ,με δυσκολια περασα με το μηχανακι ,το βραδυ θαν' χειροτερα...
Ώπα...
Η Λ. Ριανκούρ από Φθιώτιδος μέχρι Πλατεία, είναι στην δικαιοδοσία μου. Μιλημένα, ξηγημένα...
εντάξει αλλά εγώ θα διαφεντεύω την άλλη πλευρά της Φθιώτιδος και πάνω προς την πλατεία της πανόρμου.. εσύ την πλευρά μέχρι αλεξάνδρας.. θα μου δίνεις και 5% του τζίρου γιατί έχει περισσότερο κόσμο...
Δεν τις ξέρω τις εκκλησίες της Πανόρμου.
Μια γκόμενα που είχα τότε τα παλιά τα χρόνια, ανήκε στην ενορία της εκκλησίας που είναι πάνω στην Κηφισίας (Αγ. Τριάδα αν θυμάμαι καλά).
Κι όταν λέω ανήκε στην ενορία, εννοώ εκκλησιαζόταν κανονικά![]()