Επισκέπτης
έχει πάει να πάρει γραμμή....
http://[URL unfurl="true"]www.fundacionliberate.org.co/images/stories/cocaina-adolescentes.jpg[/img[/URL]]
Έτσι εξηγούνται πολλά..
έχει πάει να πάρει γραμμή....
οβεράκι κάργαΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ Vs ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΣΑΥΡΗΤΕΣ-ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ-ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣ
![]()
λοιπόν, ας δούμε την αγέλη των χα στο φόρουμ:
μπαρμπας: ο αρχηγός. αγελαδάρης!
ρεντ: το ζαβο. ο χαμάλης.
ιπτάμενος & λαλακις οι ψυχασθενείς παλαίουρες...
άλλοι?
http://[URL unfurl="true"]www.fundacionliberate.org.co/images/stories/cocaina-adolescentes.jpg[/img[/URL]]
Έτσι εξηγούνται πολλά..
[/quote]
αλήθεια ο υπερπόντικας που είναι..????
λίγη ώρα έλειψα και τι ρίξατε στην πρέζα
![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ φίλε Πορνόπαππε
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανες να με θεωρήσεις αρχηγό των ΧΑ εδώ μέσα. Είναι μια σημαντική αναγνώριση για μένα μιας και προέρχεται από έναν μεγάλο άνδρα που και εγώ με την σειρά μου θεωρώ αν όχι αρχηγό των κουμουνιών εδώ μέσα, τουλάχιστον ιδεολογικό καθοδηγητή (σαν τον Γιωτόπουλο ένα πράμα).
Θα μου επιτρέψεις όμως να μην δεχτώ αυτόν τον τιμητικό τίτλο. Κατά πρώτον, ένεκα της σεμνότητας μου που δεν μου το επιτρέπει και κατά δεύτερον ένεκα των χιλιάδων δημοσιεύσεων των συναγωνιστών μου εδώ μέσα που εγώ με μερικές εκατοντάδες δεν θα μπορούσα επ’ουδενί να ανταγωνιστώ. Θα σε παρακαλούσα να μην το ξανακάνεις μιας και τότε ο σκοπός σου θα ήταν εκ του πονηρού και με απώτερο σκοπό την διχόνοια …![]()
![]()
Λοιπόν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα – θέσεις της ΧΑ στο θέμα της παροχής ιθαγένειας στο θέμα του γάμου, επειδή βγαίνουν κάτι γραφικές φιγούρες και λένε ότι τους καπνίσει.
τι εστί τρίφιφος?1. "φίλος" και χα δεν γίνεται.
2. δεν το κάνω εγώ αλλά τα δικά σου λόγια.
3. τα της ιεραρχίας σας, βρείτε τα μόνοι σας. αν σφαχτείτε, ακόμα καλύτερα.
4. τι απαντά η ΧΑ στους τρίφιφους?
εγω επιμενω στα απλα,σκονες και μαλακιες
κρασομυκίνη...
κρασομυκίνη...
ΦΦΦανατικς!![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ φίλε Πορνόπαππε
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανες να με θεωρήσεις αρχηγό των ΧΑ εδώ μέσα. Είναι μια σημαντική αναγνώριση για μένα μιας και προέρχεται από έναν μεγάλο άνδρα που και εγώ με την σειρά μου θεωρώ αν όχι αρχηγό των κουμουνιών εδώ μέσα, τουλάχιστον ιδεολογικό καθοδηγητή (σαν τον Γιωτόπουλο ένα πράμα).
Θα μου επιτρέψεις όμως να μην δεχτώ αυτόν τον τιμητικό τίτλο. Κατά πρώτον, ένεκα της σεμνότητας μου που δεν μου το επιτρέπει και κατά δεύτερον ένεκα των χιλιάδων δημοσιεύσεων των συναγωνιστών μου εδώ μέσα που εγώ με μερικές εκατοντάδες δεν θα μπορούσα επ’ουδενί να ανταγωνιστώ. Θα σε παρακαλούσα να μην το ξανακάνεις μιας και τότε ο σκοπός σου θα ήταν εκ του πονηρού και με απώτερο σκοπό την διχόνοια …![]()
![]()