Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
pidhi qij nënën tuaj
pidhi qij nënën tuaj
αρε αθάνατο Google translate
te qi pidhin e nënës tuaj αυτό ήθελες να γράψεις αλλά δε σου βγήκε.
pidhi qij nënën tuaj
pidhi qij nënën tuaj
Μαλακίες.
Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΩΙ.
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΤΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
Είπε όμως στο επιτελείο του, ότι η ιστορία δεν καταγράφει την ώρα των τηλεγραφημάτων,
παρά μόνο την ημερομηνία, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!!
και ζησαμε εμεις καλα κι αυτοι καλυτερα. Καληνυχτα βοδιαΚαι μάλιστα οι Βενιζελικοί πλαστογράφησαν την ωρα έκδοσης του τηλεγραφήματος αργότερα για να φαίνεται οτι το έστειλε πρωι πρωι το σκύβαλο ο Βενιζέλος.
έχει και ταυροκαθάψια για τους ζωόφιλουςΚαλώς τον. Τι έχει σήμερα το πρόγραμμα, ελληνική επανάσταση, βυζαντινή αυτοκρατορία, μινωικό πολιτισμό?
έχει και ταυροκαθάψια για τους ζωόφιλους![]()
δεν εκνευρίζεται ρε, είναι βράχοςΜη μου τον εκνευρίζεις απο τώρα, η βάρδια κρατάει μέχρι τις 2 το πρωί.
Πιο συγκεκριμένα συμβαίνει πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ ΚΙΝΑΣ και ΕΥΡΩΠΗΣ.
το μικρό ψάρι τρώγεται απ το μεγάλο, οπότε ολη την πίση την τρώμε εμεις (και άλλοι οπως Πορτογαλλία, Ιρλανδια κτλ) που ειμαστε αδύνατο κράτος προτεκτοράτο ολων, οι Γερμανοί τη γλιτώνουν προσωρινά και πατάνε πόδι στην Ευρώπη (παμπάλαιος σκοπός τους), οι Αμερικάνοι χτυπάνε το Ευρώ και την Ευρώπη, κρατάνε το δολλάριο σκληρό αποθεματικό νόμισμα και οχι το Ευρω, διότι αν γίνει το Ευρω αυτό το πράγμα η Αμερική θα υποταχθεί οικονομικά στην Κίνα.
Ταυτόχρονα απο την κρίση στην Ευρώπη μειώνονται οι κινεζικές εξαγωγές, εξασθενεί και οι ΗΠΑ κερδίζουν χρόνο
Που'σαι ρε πεταμένε?
Για πες μας για τους μΥγάδες..
Που'σαι ρε πεταμένε?
Για πες μας για τους μΥγάδες..
σκούζετε σα τις νανάδες σας
Πόσο ανάρχιδο πουστράκι είσαι ρε??![]()
![]()
Ασε, δε το χεις.
καπελιά..σου πω...
Μη πας να μου τη βγεις γιατι οταν άνοιγες τα μάτια σου ερχόμουνα για δέκατη φορά. Ασε, δε το χεις.
καπελιά..σου πω...
Μη πας να μου τη βγεις γιατι οταν άνοιγες τα μάτια σου ερχόμουνα για δέκατη φορά. Ασε, δε το χεις.