treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ωπα! Αποκτήσαμε και χρυσή πολυκατοικία;
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤHΣ
OI NAZIΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΥΛΟΒΟΥΛΕΙΟ-ΠΡΟΔΟΤΟΒΟΥΛΕΙΟ-ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΡΙΣΗΣ???
ολοκληρο το κειμενο
ΣΗΜΑ - ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" - "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου για τον σατανικό μασονοκινούμενο ρόλο και υποδομή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των συναφών οργανώσεων
Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
...τα χε πει ο σ. σοφιανοπουλος εδω και χρονια στην εκπομπη του κωστα χουντα στο χαι τσανελ για ολες τις προδοσιες που χουν συντελεστει τα τελευταια χρονια στην ελλαδα ,ηταν απ τους πρωτους που μιλησε για τα κοιτασματα πετρελαιου ,οπως και για τη χουντα των τραπεζων...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤHΣ
OI NAZIΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΥΛΟΒΟΥΛΕΙΟ-ΠΡΟΔΟΤΟΒΟΥΛΕΙΟ-ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΡΙΣΗΣ???
ολοκληρο το κειμενο
ΣΗΜΑ - ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" - "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου για τον σατανικό μασονοκινούμενο ρόλο και υποδομή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των συναφών οργανώσεων
Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤHΣ
o ΠΠ ερευνά ποια είναι τα χρυσαύγουλα του φόρουμ...
εχεις βρει 5. Καλη τυχη στο να βρεις και τους αλλους 340
ΜΑΘΕ ότι για να βγάζεις συμπεράσματα, χρειάζονται μερικές προϋποθέσεις.
1. γνώση των στοιχείων
2. κριτική ικανότητα
έχεις? μόλις απέδειξες πως όχι.
κι εσυ δεν εχεις. Και το δειχνεις καθε μερα.
ΜΑΘΕ ακόμη πως ό,τι διαβάζεις στο νετ δεν είναι απαραιτήτως και αλήθεια.
Επισης. Οπως και οτι διαβαζεις απο βιβλια και εντυπα που σου δινει το κομμα σου δεν ειναι αληθεια.
υγ στην αγέλη του γρέγου είσαι?
προς το παρον ειμαι μοναχικος λυκος. Πρωτα θα υπηρετησω τη θητεια μου για να πληρω 100% τις προυποθεσεις για να ειμαι μελος του κομματος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...τι ν απαντησω εγω ,υπαρχουν αλλοι αρμοδιοι ,ξερεις χελιστας ,σκιερος, αλεξ γιαννοπουλος, ρεντμαν ,ιπταμενος ,κ.λ.π. ο μπαρμπα μου φενεται μετριοπαθης χρυσαυγιτης...εδώ πρέπει να απαντήσει το κώμα...
ντέρτη ( από το ντερτιλής? ) θα απαντήσεις εσύ?
ή θα ρθει ο μπάρμπας?
o ΠΠ ερευνά ποια είναι τα χρυσαύγουλα του φόρουμ...
εχεις βρει 5. Καλη τυχη στο να βρεις και τους αλλους 340
ΜΑΘΕ ότι για να βγάζεις συμπεράσματα, χρειάζονται μερικές προϋποθέσεις.
1. γνώση των στοιχείων
2. κριτική ικανότητα
έχεις? μόλις απέδειξες πως όχι.
κι εσυ δεν εχεις. Και το δειχνεις καθε μερα.
ΜΑΘΕ ακόμη πως ό,τι διαβάζεις στο νετ δεν είναι απαραιτήτως και αλήθεια.
Επισης. Οπως και οτι διαβαζεις απο βιβλια και εντυπα που σου δινει το κομμα σου δεν ειναι αληθεια.
υγ στην αγέλη του γρέγου είσαι?
προς το παρον ειμαι μοναχικος λυκος. Πρωτα θα υπηρετησω τη θητεια μου για να πληρω 100% τις προυποθεσεις για να ειμαι μελος του κομματος Headbaning! Headbaning!
2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
...τι ν απαντησω εγω ,υπαρχουν αλλοι αρμοδιοι ,ξερεις χελιστας ,σκιερος, αλεξ γιαννοπουλος, ρεντμαν ,ιπταμενος ,κ.λ.π. ο μπαρμπα μου φενεται μετριοπαθης χρυσαυγιτης...
...αν θυμαμαι καλα κι ο αχαχουχας ειχε δηλωσει οτι θα ψηφηζε χ.α....είπαμε
ιπτάμενος και λαλάκις ψυχασθενείς.
σκιερός πιτσιρικάς δεν του κόβει.
ρεντ και χελι για χαμαλίκι.
γιαννόπουλος ΓΤΠ...
μπαρμπας μιλάει σαν κασιδιάρης
αν θες
απάντα εσύ μέχρι να ρθει ο μπάρμπας...
...αν θυμαμαι καλα κι ο αχαχουχας ειχε δηλωσει οτι θα ψηφηζε χ.α....
εδώ πρέπει να απαντήσει το κώμα...
( από το ντερτιλής? ) θα απαντήσεις εσύ?
...αλλο...?άλλο ψηφοφόροι, άλλο χρυσαύγουλα...