The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.805
- Πόντοι
- 25.467
Τα οδοιπορικά μου.
Την Ευλογία σας Αγιε.
Ευλογία Κυρίου και έλεος Αυτού, τέκνκον μου.
Τα οδοιπορικά μου.
Την Ευλογία σας Αγιε.
η αγία τριάς διαφυλάττει πάντα υμάς, καλημέρα σαςΕυλογία Κυρίου και έλεος Αυτού, τέκνκον μου.
ε τότε είσαι σκατόγερος με αλσχάιμερ αν δεν θυμάσαι τη διαφήμισηΘα σε κεράσω καφέ,οταν θα έχω λεφτα.
Μου έφτιαξες την μέρα.
Aποφασίστε γερολαδάς ή σκατόγερος;ε τότε είσαι σκατόγερος με αλσχάιμερ αν δεν θυμάσαι τη διαφήμιση
ποιοι να αποφασίσουμε? Ένας είμαιAποφασίστε γερολαδάς ή σκατόγερος;
O Παναγιώταρος με την (κενή) γκλάβα είναι βουλευτής και όταν δίνει συνέντευξη με αυτή την ιδιότητα εκφράζει τις απόψεις του κόμματός του. Και δεν διώκεται για τις πράξεις του, έχει ασυλία.
Εξ΄απ ανέκαθεν...
Αν θέλετε σας λέω και τα σημεία φύλαξης, στην διαδρομή από το πατρικό μου (γνωρίζετε που βρίσκεται άλλωστε) μέχρι την οικία ενός τέως πρωθυπουργού είς το Χεζολίθαρον.
μμμμ... νομίζω ότι θα βάλω ψηφοφορία για την ανάδειξιν του μεγαλυτέρου τεφτεριτζή..
Ο πανικός τών αριστεριτζήδων για την εθνική αφύπνιση δεν έχει ιστορικό προηγούμενο!
Οι Ελληνες αυτοκτονούν και τα αριστερά τσογλάνια σιγοντάρουν.Εφόσον δεν έχουν την παραμικρή πρόταση, κυνηγούν τούς εθνικιστές.
Μια ζωή δηθενιά, μικροαστισμός και πρακτοριλίκι.Αυτοί είναι οι "προοδευτικοί".
Ανίκανοι ακόμη και να διαχειρισθούν τον τρόμο τους!!!
Περαστικά και να τρώτε όλο το φαί σας.
ρε το Γαιτάνοοοοοοοοοοοοοοοοο
ε ρε κάτι παίδαρους που βγάζει η γεωπονικήΈχει κάτσει στα ίδια έδρανα με τον κασιδιάρη..
Έχει σπουδάσει ο κ. Γαϊτάνος ζαρζαβάτ ντοκτόρ;ε ρε κάτι παίδαρους που βγάζει η γεωπονική
το γύρισε σύντομα όμως σε ζαρζαβάτ προκτώρΈχει σπουδάσει ο κ. Γαϊτάνος ζαρζαβάτ ντοκτόρ;
Δεν το ήξευρα...
Για 2 το πολύ 3 εξάμηνα.Έχει σπουδάσει ο κ. Γαϊτάνος ζαρζαβάτ ντοκτόρ;
Δεν το ήξευρα...
Για 2 το πολύ 3 εξάμηνα.
Μετά τον κέρδισε το τραγούδι και ο δεσπότης..
Κατά πρώτος αρούρια του συστήματος είστε κατά κόρον εσείςΗ τακτικη των καραφλων ειναι γνωστη.
Χρυση Αυγη εναντιων ολων (εκτος απο απο την αστυνομια που ειναι φιλαρακια και μας ψηφιζει,εκτος της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας που μας ταιζει,εκτος της εκκλησιας που ολο και καποιο ψηφουλακι θα μας φερει απο χριστιανοταλιμπαν,εκτος των Αλβανων που αλλωστε δεν εχουμε και τιποτα να χωρισουμε κτλ)
Ενααντιων ολων λοιπον,αλλωστε το 15 σε εναν ηταν παντα τακτικη των αρουραιων του συστηματος.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Αίμα και τιμή
στο[/size]
[size=10pt]Κόκκινο βρακί![/size][/size][/size]
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106700.0;attach=412826;image[/img[/URL]]
[/quote]
Το κόκκινο βρακί έχει όνομα και στο φωνάζει.
«Με λένε Σταύρο Καρεφυλλάκη και μένω στα Χανιά. Σας γράφω στα αρχίδια μου και μου κλάνετε μια μάντρα». Το μόνο που μπορείτε να μου κάνετε απρόσωποι είναι να σχολιάζετε το βρακί μου :2funny: :2funny:. Ένας εναντίον ενός είπαμε :shit:…
Όσο για το άλλο που έγραψες δεν κάνω ποτέ μισές δουλειές. Παράθεσα το λινκ για να δουν όλοι τις ρουφιανιές σας. Απλά δεν ανοίγω σεντόνια …
νάτσε φίλε μου δεν έχω ιδέα για ποιόν ομιλείς ...Ρε μπάρμπα, είπες να καλύψεις τα κενά του μπόλντη τις ώρες που αυτός λείπει??