διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
κι ο παππούς με το φανελάκι?
κι ο παππούς με το φανελάκι?
Σε βαλαν να ψαξεις το D.N.A του σπερματος?δεν προλαβαίνω ρε φίλε έχω να ασχοληθώ με την κωλοτρυπίδα του Γαιτάνου
θα στην σβήσω εγω με το αζημίωτο
70+30
Το πρωι 8 η ωρα που περασα ειχε μονον 6.Βλέπω ότι λάβατε από νωρίς, θέσεις μάχης. Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται ήδη 12 κλούβες.
Να μου κοψεις τιμολογιο να το περασω στα εξοδα.θα στην σβήσω εγω με το αζημίωτο
70+30
Το πρωι 8 η ωρα που περασα ειχε μονον 6.
δεν την θυμάσαι την διαφήμιση? Πιτσιρικάς είσαι?
έχω δώσει σήμα για άλλες 15Βλέπω ότι λάβατε από νωρίς, θέσεις μάχης. Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται ήδη 12 κλούβες.
Το πρωι 8 η ωρα που περασα ειχε μονον 6.
Αααα εγω ειδα μονο αυτες που ηταν στην κατω μερια της πλατειας.Ώρα 08:55.
3 στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής, 4 μπροστά από τα Έβερεστ, 2 στην όθωνος, 2 στην Καραγιώργη Σερβίας και 1 στην Ξενοφώντος.
Ώρα 08:55.
3 στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής, 4 μπροστά από τα Έβερεστ, 2 στην όθωνος, 2 στην Καραγιώργη Σερβίας και 1 στην Ξενοφώντος.
Τα οδοιπορικά μου.Τα +30 αφορούν δέυτερη εκτόνωση;
ο Παναγιώταρος και κάθε Παναγιώταρος όπως και ο υπερπόντικας και κάθε υπερπόντικας μπορούν ν λένε ότι κατεβάσει η (κενή) γκλάβα τους... εξάλλου ο λόγος δεν μπορεί να διωχθεί .. οι πράξεις διώκονται
η Ελληνική Πολιτεία έχει νόμους τους οποίους πρέπει
(1) να τους τηρούν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως
(2) οι προβλέψεις τους να εφαρμόζονται σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως
(3) οι προβλεπόμενες από τους νόμους κυρώσεις σε περίπτωση παράβασης να επιβάλλονται σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως...
Αφου τα έκλεισες τα βιβλία.Να μου κοψεις τιμολογιο να το περασω στα εξοδα.
Αναμενουμε δηλωσεις του μικρου Σαντικαι για τον μυθο του Πολυτεχνειου και την μεγαλυτερο σιωνικο ψεμα με τους φουρνους του Αουσβιτς.Είναι ο τραγουδιστής που γίνεται επίκαιρος στη διάρκεια χριστιανικών εορτών, ιδιαίτερα το Πάσχα. Ο Πέτρος Γαϊτάνος τώρα προκαλεί αίσθηση με τη γοητεία που του ασκεί ο... τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής.
Μιλώντας σε εκπομπή του "Μακεδονία TV", αφού εξέφρασε τη λύπη του για το επίπεδο των νεοελλήνων, ανέφερε ότι κάποιες φορές θα ήθελε και ο ίδιος να κάνει αυτό που κάνουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Εκφράζοντας την αγανάκτηση του για το παραεμπόριο με τα cd που πωλούνται παρανόμως, είπε:
"Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή όλα τα Μέσα Ενημέρωσης έχουν πνιγεί μέσα στην ευγένεια, θέλουν όλα να είναι ευγενικά, όλα να είναι ωραία, όλα στρογγυλά; Και γιατί η Χρυσή Αυγή είναι επιθετική, γιατί υποκαθιστά την Αστυνομία; Ξέρετε πόσες φορές, παρακολουθώντας τα ΜΜΕ, τα τεκταινόμενα της χώρας μας, ήθελα να κάνω αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή; Ξέρετε πόσες φορές κυκλοφορώ στους δρόμους και βλέπω να πωλούνται παράνομα τα cd μας και μου έρχεται να πιάσω αυτούς τους μαύρους και να πάρω αυτά τα cd και να τα σπάσω στο κεφάλι τους; Και να βλέπω απέναντι τους αστυνομικούς να τους κοιτάζουν; Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Να πούμε ευγενικά πάρτε τα cd από εδώ; Καλά κάνει η Χρυσή Αυγή".
Θα σε κεράσω καφέ,οταν θα έχω λεφτα.δεν την θυμάσαι την διαφήμιση? Πιτσιρικάς είσαι?
τεφτεριτζής και υμείς???