- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
το ότι νομιμοποιήθηκε, στη συνέχεια, από την ίδια χώρα, δε σου κάνει?
είδες να γράφω πουθενά να κυνηγηθούν οι νόμιμοι μετανάστες??
και η μετέπειτα νομιμοποίηση δόθηκε με κάποιους όρους και συνθήκες τους οποίους πρέπει να ακολουθούν.. αλλιώς σύμφωνα με τον νόμο υπάρχει άρση της νομιμοποίησης αυτής και μεταπίτουν σε καθωστώς παρανομίας...
όσοι είναι νόμιμοι (σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις) παραμένουν.. όσοι δεν είναι φεύγουν...
και αυτό ισχύει συνεχώς...
Ερωτηθείς δε αν όλα αυτά συνεπάγονται φόβο και για τους νόμιμους μετανάστες ο Παναγιώταρος απαντά: «Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Ούτε ένας».
[size=20pt]Συνελήφθη ο Πέτρος Γαϊτάνος [/size]
Συνελήφθη και κρατείται μέχρι αυτήν την ώρα στη ΓΑΔΑ ο γνωστός Δεξιός ψάλτης Πέτρος Γαϊτάνος.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο Πέτρος Γαϊτάνος συνελήφθη σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όταν μετά από εξωνυχιστικό έλεγχο που του έγινε από μικτό κλιμάκιο μοτοσυκλετιστών ΔΙΑΣ και ταγματασφαλιτών της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στην κωλοτρυπίδα του μικροποσότητα σπέρματος που στάλθηκε στα εργαστήρια του ΚΕΕΛΠΝΟ και φαίνεται να προέρχεται από άντρα πακιστανικής καταγωγής.
Στον Πέτρο Γαϊτάνο αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σύμφωνα με το νόμο 4000/12 πέρι ομοφυλοφιλίας και το νόμο περί απαγόρευσης συνουσίας Ελλήνων με αλλόφυλους και διατήρησης της λευκότητας των Ελλήνων, γνωστό νόμο-δημιούργημα των Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη.
Επίσης αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα στο Γενικό Αρχείο του Κράτους μην τυχόν η οικογένεια των Γαϊτάνων έχει αλβανικές ρίζες. Στην περίπτωση αυτή θα απαγγελθεί εναντίον του κατηγορία με βάση το νόμο περί "γαμημένων αλβανικών κωλοτρυπίδων" του 2012, γνωστότερο στο ευρύ κοινό και ώς "νόμο Παναγιώταρου".
Εχω τις πηγες μου στη ΓΑΔΑπου το βρήκες αυτό ρε τράγο
με φώναξε κανείς?Εχω τις πηγες μου στη ΓΑΔΑ
με φώναξε κανείς?
Μπάτσος είσαι;Εχω τις πηγες μου στη ΓΑΔΑ
και συ μπάτσος;με φώναξε κανείς?
Tι θα γινει ρε,θα μου την σβησεις αυτη τη κληση για παρανομο παρκαρισμα η να την πληρωσω?με φώναξε κανείς?
κι ο παππούς με το φανελάκι?και συ μπάτσος;
ΑστυνομικοςΜπάτσος είσαι;
δεν προλαβαίνω ρε φίλε έχω να ασχοληθώ με την κωλοτρυπίδα του ΓαιτάνουTι θα γινει ρε,θα μου την σβησεις αυτη τη κληση για παρανομο παρκαρισμα η να την πληρωσω?
με φώναξε κανείς?
θα στην σβήσω εγω με το αζημίωτοTι θα γινει ρε,θα μου την σβησεις αυτη τη κληση για παρανομο παρκαρισμα η να την πληρωσω?