alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι?Δεν σας προέτρεψα να ψηφίσετε. Κάνατε σχόλιο για στήριξη και σας απάντησα πως αρκετοί ίσως θα βρούν πιό λογικό να στηρίξουν τους συνεπείς.
Γιατι?Δεν σας προέτρεψα να ψηφίσετε. Κάνατε σχόλιο για στήριξη και σας απάντησα πως αρκετοί ίσως θα βρούν πιό λογικό να στηρίξουν τους συνεπείς.
ναι μωρε,σιγα.Και απο που κι ως που πρεπει εγω να ψηφισω ενα ακραιο κομμα, ειτε αριστερα, ειτε δεξια, μονο και μονο επειδη ειναι συνεπες σε αυτα που λεει και τα οποια ΔΕΝ αποδεχομαι?
Και ειναι αυτος λογος να μην ψηφισω μετριοπαθως, επειδη οι προεκλογικες δεσμευσεις δεν τηρουνται παντα?
Σορυ αγιε, καπου σε χανω.
Γιατι?
Γιατι?
Οι προεκλογικες δεσμευσεις δεν τηρουνται ποτε Αλεξ... ο αλλος ελεγε λεφτα υπαρχουν και εφερε το ΔΝΤ και μετα ο ΣΥΡΙΖΑ 30%, ο δικος σου ελεγε αναδιαπραγματευση και τα κατεβασε μονος του βαζωντας και βαζελινη και τωρα ο Λακης γραφει 15αρια και ονειρευεται τεταρτο γυρο. Η λυση ειναι ενας ηγετης που θα δωσει στην χωρα την χαμενη ανεξαρτησια και θα αντιμετωπισει οπως πρεπει φαινομενα τυπου Χρυση Αυγη, να με συγχωρεις αλλα αυτος ο ηγετης δεν μπορει να ερθει παρα μονο απο την αριστερα (οχι ομως αυτης που αυτο-αποκαλειται "δημοκρατικη")Και απο που κι ως που πρεπει εγω να ψηφισω ενα ακραιο κομμα, ειτε αριστερα, ειτε δεξια, μονο και μονο επειδη ειναι συνεπες σε αυτα που λεει και τα οποια ΔΕΝ αποδεχομαι?
Και ειναι αυτος λογος να μην ψηφισω μετριοπαθως, επειδη οι προεκλογικες δεσμευσεις δεν τηρουνται παντα?
Σορυ αγιε, καπου σε χανω.
Θυμάσαι τι έλεγε ο αρχηγός της ΠΟΛ.ΑΝ
για το χαράτσι πριν τις εκλογές ;;;;;
Τώρα ;;;;;
Τι έκανε ;;;;;;;
Γιατι αυτο θεωρω επωφελές για την Χώρα μας.
Και γιατι μονο ετσι ητταται ουσιαστικα το πτωμα του κομμουνισμου.
Οποιαδήποτε απόπειρα εφαρμογής του προγράμματος
του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ
ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟΤΕΡΟΥ
ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΟΥ 1936.
Ο Λάκης είναι υπέρ μιας αναίμακτης λύσης.Καλό δεν είναι αυτό για τον Λαϊκό Σύνδεσμο; Αν δεν με απατά η μνήμη μου νίκησαν οι δυνάμεις του Φράνκο.
Ο Λάκης είναι υπέρ μιας αναίμακτης λύσης.
πολιτική είναι η καταγγελία, κι ο ανήλικος στέλεχος νεολαίας.
δεν υπάρχει θέμα.
το σπέρμα, ρούφα το!
Aχ η καθημερινή μας ενημέρωση για το τι κάνει η χρυσή αυγή....κάτσε να ακούσουμε.
ναι πες μας ότι δεν θα το δεις κιόλαςAχ η καθημερινή μας ενημέρωση για το τι κάνει η χρυσή αυγή....κάτσε να ακούσουμε.
Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία νομικά....γιατί μου φαίνεται χαζό η χρυσή αυγή να κρέμασε έτσι 2 βουλευτές της...μάλλον την έχουν ψάξει την δουλειά κ αθώοι θα βγούνε...θα γίνουν κ λαϊκοί ήρωες από πάνω.
Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία νομικά....γιατί μου φαίνεται χαζό η χρυσή αυγή να κρέμασε έτσι 2 βουλευτές της...μάλλον την έχουν ψάξει την δουλειά κ αθώοι θα βγούνε...θα γίνουν κ λαϊκοί ήρωες από πάνω.