Επισκέπτης
Και γουσταρεις τους Γερμανους μιας αλλης εποχης.....
Αυτά τα λέν(τ)ε οι πούστρες των Εξαρχείων
Και γουσταρεις τους Γερμανους μιας αλλης εποχης.....
Μεταξύ μας οι μόνοι που θα φανούν 100% εντάξει στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις κ απόψεις θα'ναι οι χρυσαυγίτες.Γι΄αυτό πρέπει να στηρίζεται η προσπάθεια αυτών που ότι έλεγαν πρίν, λένε και μετά. (Και μεταξύ μας, αυτό το κάνουν προς το παρόν μόνο οι ακραίοι).
Βολντογκραντ ΟΚ, τραβα εκει και κανε τι γιορτουλα σου αλλα Μελιγαλα να δεις τιΔεν υπάρχει σήμερα Στάλινγκραντ βλάκα ........
ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ !!!!!!!
ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;;;;;;;;
Μεταξύ μας οι μόνοι που θα φανούν 100% εντάξει στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις κ απόψεις θα'ναι οι χρυσαυγίτες.
Αν αυτό θα αρέσει δεν ξέρω....![]()
Βολντογκραντ ΟΚ, τραβα εκει και κανε τι γιορτουλα σου αλλα Μελιγαλα να δεις τικαι
θα πεσει
Σωστα, αλλωστε αυριο στο Μελιγαλα οι πουστρες των εξαρχιων θα ειναι μεταμφιεσμενες σε Μιχαλολιακο, Παναγιωταρο, Κασιδιαρη κτλπΑυτά τα λέν(τ)ε οι πούστρες των Εξαρχείων
Λάκη τις μπλούζες της χρυσής αυγής πώς τις βρίσκεις,λένε τίποτα ή καμία σχέση με των SS;;;;
Εγω ειμαι καθεστωτικος κοινοβουλευτικος δεξιος.Εσύ αγορίνα,
πέραν της μίας γεμιστήρας στο ΠΝ
θα ρίξεις με κανένα όπλο
να είσαι έτοιμος όταν σε χρειαστούμε τις μέρες που έρχονται ;;;;;
Γιατί ;;;;;;Εγω ειμαι καθεστωτικος κοινοβουλευτικος δεξιος.
Σας καλω να γινετε το ιδιο.
Και απο που κι ως που πρεπει εγω να ψηφισω ενα ακραιο κομμα, ειτε αριστερα, ειτε δεξια, μονο και μονο επειδη ειναι συνεπες σε αυτα που λεει και τα οποια ΔΕΝ αποδεχομαι?Ούτε κι εγώ. Πάντως μέχρι στιγμής είναι στο 110%
Γιατι αυτο θεωρω επωφελές για την Χώρα μας.Γιατί ;;;;;;
Και απο που κι ως που πρεπει εγω να ψηφισω ενα ακραιο κομμα, ειτε αριστερα, ειτε δεξια, μονο και μονο επειδη ειναι συνεπες σε αυτα που λεει και τα οποια ΔΕΝ αποδεχομαι?
Και ειναι αυτος λογος να μην ψηφισω μετριοπαθως, επειδη οι προεκλογικες δεσμευσεις δεν τηρουνται παντα?
Αν εννοείς το ΚΚΕ ηττήθηκε από Σύριζα...ο Σύριζα τα ίδια μάζεψε περίπου.Γιατι αυτο θεωρω επωφελές για την Χώρα μας.
Και γιατι μονο ετσι ητταται ουσιαστικα το πτωμα του κομμουνισμου.
Εγω ειμαι καθεστωτικος κοινοβουλευτικος δεξιος.
Σας καλω να γινετε το ιδιο.
Γιατι αυτο θεωρω επωφελές για την Χώρα μας.
Και γιατι μονο ετσι ητταται ουσιαστικα το πτωμα του κομμουνισμου.
Γιατί ;;;;;;
Με τον κοινοβουλευτισμό,
δεν έχετε ούτε τα φράγκα να γίνετε παρ'αρείω .......
Αυτη η ιδεα, πώς σου εχει κολλησει βρε αδελφε?Γιατί ;;;;;;
Με τον κοινοβουλευτισμό,
δεν έχετε ούτε τα φράγκα να γίνετε παρ'αρείω .......
Και απο που κι ως που πρεπει εγω να ψηφισω ενα ακραιο κομμα, ειτε αριστερα, ειτε δεξια, μονο και μονο επειδη ειναι συνεπες σε αυτα που λεει και τα οποια ΔΕΝ αποδεχομαι?
Και ειναι αυτος λογος να μην ψηφισω μετριοπαθως, επειδη οι προεκλογικες δεσμευσεις δεν τηρουνται παντα?
Σορυ αγιε, καπου σε χανω.
Αυτη η ιδεα, πώς σου εχει κολλησει βρε αδελφε?
Δεν θελω να γινω παρ Αρειω.
1.500 ευρω ειναι, τα εχω. Αλλά τι να παω να κανω στον Αρειο Παγο?
Να παιρνω μια αναιρεση το χρονο? Δεν συμφερει.