Νέα

«Ερείπια: Οροθετικές Γυναίκες. Το Χρονικό Μιας Διαπόμπευσης»-Οι προβολές του Ντοκιμαντέρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
και το στυλακι εγω τα ξερω ολα και εσυ δεν ξερεις ειναι γνησια νεοελληνικη βλαχια

Έχεις προσπαθήσει να διαβέσεις Ουμπέρτο Έκο (υποθέτω πως αυτόν πρέπει να τον "πας" διότι είναι "προοδευτικών" πολιτικών πεποιθήσεων) να δεις πόσο φιγούρα για τις γνώσεις του κάνει;
Μιλάμε για "χυδαία" επίδειξη γνώσεων!
"Βλάχος" κι αυτός;

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
όσον αφορά το θέμα μας πιστεύω ότι σωστά έκαναν και έβγαλαν στη φόρα τα πρόσωπα γυναικών που εκδίδονται και έχουν έιτζ έτσι ώστε να προστατευτούν ανυποψίαστοι από την (διακιολογιμένη έως ένα βαθμό) κακία των γυναικών αυτών, στο να κολλήσουν κι άλλους....
δεν ξέρω για έναν αστικό μύθο που κυκλοφορούσε την δεκ του '80 όπου μια γκομενάρα με έιτζ σε ενα νησί, πηδιόταν με τον καθένα και το πρωί έγραφε με κραγιόν στον καθρέπτη "καλώς ήρθες στον κόσμο μας"
αλήθεια ή όχι δεν ξέρω αλλά η κίνηση αυτή δείχνει καθαρά εκδικητικές τάσεις!

Απ την άλλη όμως και η πολιτεία το να αφήνει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μέσα στη φυλακή τα άτομα αυτά, δείχνει για άλλη μια φορά το επίπεδο δημοκρατίας της χώρας μας!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
όσον αφορά το θέμα μας πιστεύω ότι σωστά έκαναν και έβγαλαν στη φόρα τα πρόσωπα γυναικών που εκδίδονται και έχουν έιτζ έτσι ώστε να προστατευτούν ανυποψίαστοι από την (διακιολογιμένη έως ένα βαθμό) κακία των γυναικών αυτών, στο να κολλήσουν κι άλλους....
δεν ξέρω για έναν αστικό μύθο που κυκλοφορούσε την δεκ του '80 όπου μια γκομενάρα με έιτζ σε ενα νησί, πηδιόταν με τον καθένα και το πρωί έγραφε με κραγιόν στον καθρέπτη "καλώς ήρθες στον κόσμο μας"
αλήθεια ή όχι δεν ξέρω αλλά η κίνηση αυτή δείχνει καθαρά εκδικητικές τάσεις!

Απ την άλλη όμως και η πολιτεία το να αφήνει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μέσα στη φυλακή τα άτομα αυτά, δείχνει για άλλη μια φορά το επίπεδο δημοκρατίας της χώρας μας!

"δικιοληγημένη" τουλάχιστον, αν όχι "δικαιολογημένη". Αναφέρομαι στο "γι" με γιώτα. Το άλφα που περισσεύει προφανώς είναι από λάθος πληκτρολόγηση.
Για να είμαι δίκαιος απέναντι στον άλλον, να μην νομίζει πως κάνω διακρίσεις με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις. :grin: :grin:

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
"δικιοληγημένη" τουλάχιστον, αν όχι "δικαιολογημένη". Αναφέρομαι στο "γι" με γιώτα. Το άλφα που περισσεύει προφανώς είναι από λάθος πληκτρολόγηση.
Για να είμαι δίκαιος απέναντι στον άλλον, να μην νομίζει πως κάνω διακρίσεις με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις. :grin: :grin:
αυτό δεν είναι ορθογραφικό λάθος φίλε! :tickedoff: :helpplea:
πληκτρογραφικό είναι! :2funny:
δικαιολογημένη έως ένα βαθμό βέβαια η παρατήρησή σου!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16

Από όλες αυτές που πίασανε τόσο καιρό που ειναι ελέυθερες πέρνει καμία θεράπεια η έστω να πηγαίνει σε πρόγραμμα του οκανα?καμία..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Επί της ουσίας η δημοκρατία στη χώρα μας μάλλον από υπερεπάρκεια (που οδηγεί στην ασυδοσία!) πάσχει, παρά από έλλειψη...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Επί της ουσίας η δημοκρατία στη χώρα μας μάλλον από υπερεπάρκεια (που οδηγεί στην ασυδοσία!) πάσχει, παρά από έλλειψη...
τυπε η δημοκρατια η η χαζομαρα φταιει (το ξερεις και απο εδω μεσα) που πανε και κανουν....ΑΚΑΠΟΤΑ αν μη τι αλλο

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
τυπε η δημοκρατια η η χαζομαρα φταιει (το ξερεις και απο εδω μεσα) που πανε και κανουν....ΑΚΑΠΟΤΑ αν μη τι αλλο
εγώ πάντως δε θα πηδούσα πουτ@να που θα έλεγε ότι έχεις έιτζ....ακόμα και με προφυλακτικό!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206

Πως μπορεί κανείς να διαφωνήσει σε κάτι αυτονόητο.
Ο "αφορισμός" μου έχει γενικότερη σημασία, μην ανοίξουμε τώρα κουβέντα.
Τόση ώρα προσπαθώ να αποσυνδεθώ, αλλά είναι "εξάρτηση" και το άτιμο το διαδίκτυο. :grin:

Ξανά καληνύχτα και οριστικά τώρα!

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ενοειτε ρε τυπε...γιατι λοιπον εμπλεξες την δημοκρατια σε αυτο?
γιατί πιστεύω ότι σωστά βγήκαν στο κανάλι οι τύπισες αυτές, σε πείσμα των "δημοκρατικών" μας αντανακλαστικών που με αρχή τα "ανθρώπινα δικαιώματα" θα έπρεπε να συνεχίσουν το έργο τους.

ουπς λάθος...μάλλον εννοείς αυτό:
θες κάποια διευκρίνηση για εδώ?

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Πως μπορεί κανείς να διαφωνήσει σε κάτι αυτονόητο.
Ο "αφορισμός" μου έχει γενικότερη σημασία, μην ανοίξουμε τώρα κουβέντα.
Τόση ώρα προσπαθώ να αποσυνδεθώ, αλλά είναι "εξάρτηση" και το άτιμο το διαδίκτυο. :grin:

Ξανά καληνύχτα και οριστικά τώρα!
τώρα ήθελα να βρω κάτι να σε τσιτώσω και να ξαναποστάρεις...αλλά δεν βρίσκω! :2funny: :2funny: :2funny:

doctor2928

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ντοκιμαντερ για οσους κολλησαν ειτζ απο αυτες τις κυριες, θα γυρισει κανενας?
Ή θα πουμε τωρα οτι εγω ειμαι αναλγητος και αυτοι ανεγκεφαλοι που πηγαιναν μαζι τους χωρις προφυλαξη?

Επισης, εαν σωθηκε εστω και ενας ανθρωπος απο τη δημοσιοποιηση των φωτογραφιων, λυπαμαι αλλά το θεωρω σημαντικοτερο απο την "διαπομπευση".
Και εδω και εναμισι χρονο δεν εχω βρει αντεπιχειρημα σε αυτο.

Τελος, εαν λογω της "διαπομπευσης" εντατικοποιηθηκαν οι ιατρικες εξετασεις σε καποια στουντιο, παλι επιτυχια το θεωρω.
Δε χρειάζεται ντοκιμαντέρ για όσους κόλλησαν, γενικά ένα ντοκιμαντερ για το Aids χρεαιάζεται, για να υπενθυμίσει τη χαζομάρα που ρισκάρεις ένα λεπτό για μια ζωή.Γνωρίζω 2 (όχι προσωπικά ) οτι ήταν θετικοί λόγω ελεύθερου στοματικού.Οι εξετάσεις δεν εντατικοποιήθηκαν τα κορίτσια είναι υποχρεωμένα να κάνουν κάθε 15 μέρες εξετάσεις και δυστυχώς δεν κάνουν όλες.Και πάλι υπάρχει παράθυρο από την ενδήλωση του Ιου από την ὐπαρξη στον οργανισνό που δεν ανιχνεύεται.    

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
σημερα στις 8.30 θα παω να δω αυτο το ντοκιμαντερ για την αγιοποιηση των οροθετικων

http://[URL unfurl="true"]www.tokaravani.gr/wp-content/uploads/2013/11/Afisa_A3mainkaravani-690x350.jpg[/img[/URL]]

Προβάλουμε το ντοκιμαντέρ RUINS και συζητάμε το θέμα της καταστολής των «χωρίς φωνή», των ανθρώπων που δεν βρίσκονται στον χάρτη της εκάστοτε εξουσίας, με τους δημοσιογράφους του περιοδικού Unfollow, Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και Αυγουστίνο Ζενάκο . Πέμπτη 7 Νοέμβρη στις 8:30 , στο Κοινωνικό Στεκι- Στεκι Μεταναστών Χανίων, Χ’’Μιχάλη Νταλιάνη 5 - See more at: [URL unfurl="true"]http://www.tokaravani.gr/2013/11/imaste-oli-ekdidomenes-ke-orothetikes-sizitisi-provoli-sto-steki/#sthash.6aCsBNQg.dpuf[/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom