Νέα

«Ερείπια: Οροθετικές Γυναίκες. Το Χρονικό Μιας Διαπόμπευσης»-Οι προβολές του Ντοκιμαντέρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ναι,ο Λοβέρδος της φταιει της χαροκαμένης μανας.Οτι η κορη της εν γνωσει της οντας ναρκομανης και οροθετικη εκανε πεζοδρομιο οντας μια βομβα ετοιμη να εκραγεί,δε την απασχολησε ποτε.Ουτε και ότι η κορη της ηταν τοξικομανης.Μου θυμιζει τον συμπαθη ηθοποιο Μαλουχο,που μολις εχασε και τον δευτερο γιο του από ναρκωτικα,εβγαινε και κατηγορουσε τους παντες και τα παντα.Μεγαλη επιτυχια,δυο στα δυο.Μεχρι και στον Προεδρο της Δημοκρατιας πηγε για να κλαφτεί.Και τα δυο αδερφια Μαλουχοι είναι μεγαλης ηλικιας και εν ζωη.Που σημαινει ότι πολύ πιθανον και τα δυο παιδια του θα ζουσαν μια μακρα ζωη τη στιγμη που υπαρχουν διπλα τοσα και τοσα.Εκεινοι όμως προτιμησαν να μπουν από μικροι στο ψευτικο κοσμο των ναρκωτικών.Δικαιωμα τους,δικια τους η ζωη.Και βγαινει μετα ο πατερας και εξαπολυει δριμύ κατηγορω;Ατιμη κοινωνια;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
τα ορια είναι λεπτα σε αυτην την υποθεση....δηλαδή αυτοι που πανε με ερειπια που ψωνιζουν από πεζοδρομια, τι ακριβως νομιζουν ότι πανε με παρθενες και αμόλυντες?
Το κρατος οφειλει να προστατευει και να προλαμβανει.Αν τωρα ο  αλλος θελει οπωσδήποτε να παει,ας παει.Οπως ακριβως θελω εγω που παω σε στεγασμενο χωρο {μπουρδελο}  να υπαρχουν ελεγχοι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
όσοι είναι τοξικομανείς δική τους ευθήνη...αλλά..
τα ναρκωτικά τα πουλάει η αστυνομία και το κράτος και οταν δεν τα πουλάνε πέρνουν ποσοστά..

απλοί δημοσιογράφοι βρήκαν κάθε τόπο που προμηθεύεσαι ναρκωτικά
και η αστυνομία δεν μπορεί να βρει τους εμπόρους ε ?
δες τα με τα μάτια σου

πολλά τα λευκά..
από τις οροθετικές πήγανε να προστατέψουν την κοινωνία και η πρέζα πάει κι έρχεται με τις ευλογίες τους  
Εγω δυο φορες μεσα σε ένα χρονο που περναγα από Αχαρνων και Διδυμου και Πλατεια Αμερικής και μου προσφεραν μαυροι ναρκωτικα μερα μεσημερι,πηρα επιτοπου το 100 και ειπα.Μου προσφεραν ναρκωτικα,τι θα γινει;ξερω ότι στην Ομονοια τα εχετε ελευθερα αλλα τετοια πραγματα δεν είχαμε στη γειτονια μας.Και μου ζητησε ακριβη διευθυνση και στοιχεια για να στειλει περιπολικο.Τι εγινε δε ξερω αφου δε περιμενα να δω την εξελιξη.Αυτο που ξερω όμως είναι ότι τους επομενους μηνες που ξαναπερναγα ,δεν υπηρχαν πια στο ιδιο σημειο.Τωρα για την αστυνομια,το τμημα είναι στα 100 μετρα και βεβαια γνωριζουν.Το 100 πηρα εγω,δε πηγα στο αστυνομικο τμημα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Ναι,ο Λοβέρδος της φταιει της χαροκαμένης μανας.Οτι η κορη της εν γνωσει της οντας ναρκομανης και οροθετικη εκανε πεζοδρομιο οντας μια βομβα ετοιμη να εκραγεί,δε την απασχολησε ποτε.Ουτε και ότι η κορη της ηταν τοξικομανης.Μου θυμιζει τον συμπαθη ηθοποιο Μαλουχο,που μολις εχασε και τον δευτερο γιο του από ναρκωτικα,εβγαινε και κατηγορουσε τους παντες και τα παντα.Μεγαλη επιτυχια,δυο στα δυο.Μεχρι και στον Προεδρο της Δημοκρατιας πηγε για να κλαφτεί.Και τα δυο αδερφια Μαλουχοι είναι μεγαλης ηλικιας και εν ζωη.Που σημαινει ότι πολύ πιθανον και τα δυο παιδια του θα ζουσαν μια μακρα ζωη τη στιγμη που υπαρχουν διπλα τοσα και τοσα.Εκεινοι όμως προτιμησαν να μπουν από μικροι στο ψευτικο κοσμο των ναρκωτικών.Δικαιωμα τους,δικια τους η ζωη.Και βγαινει μετα ο πατερας και εξαπολυει δριμύ κατηγορω;Ατιμη κοινωνια;

τα ναρκωτικά τα πουλάει η αστυνομία και το κράτος και οταν δεν τα πουλάνε πέρνουν ποσοστά..

δες τα με τα μάτια σου

πολλά τα λευκά..
από τις οροθετικές πήγανε να προστατέψουν την κοινωνία και η πρέζα πάει κι έρχεται με τις ευλογίες τους  

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.296
Πόντοι
5.006
τα ορια είναι λεπτα σε αυτην την υποθεση....δηλαδή αυτοι που πανε με ερειπια που ψωνιζουν από πεζοδρομια, τι ακριβως νομιζουν ότι πανε με παρθενες και αμόλυντες?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εμ βεβαια,γιατι στην Ελλαδαρα ολα γίνονται για πολιτικους σκοπους και οι καθικαραδες εκμεταλευοντε τα παντα και παντου προκειμενου να κερδισουν λιγο πολιτικο εδαφος.Πριν απο τα περιστατικα αυτα τοσα χρονια δεν ηξερε κανενας καριολης υπουργος να κανει κατι για τις πουτανες στο δρομο για τα πρεζακια που χρηζουν βοηθειας και για το εμποριο ναρκωτικων που γινετε στα σενα του κεντρου.Μολις εσκασε η πολιτικη βοβμβα τρεξαν να ενδιαφερθουν. Γαμημενοι πουστηδες ολοι τους. Πειραν τα κακομοιρα πλάσματα τα βαλαν φυλακη για να πει ο μεσος μαλακας Ελληνας ''να ειδες? κατι κανανε τελικα''.Τους εμπορους ομως δεν τους αγκιζουνε εκει τους γινοντε τα πολιτικα τους αρχιδια σαν κουκουτσια απο καρπουζι.Να πας να γαμηθεις κυριε Λοβερδο που η μονη φορα που χρησημοποιησες την ιδιοτητα σου για αυτο το θεμα ηταν για τις μερες που κρατησε η ολη φαση.Τις βαλανε φυλακη γιατι? Επειδη ειναι σωματικα και ψυχολογικα διαταραγμενες και θα εκαναν τα παντα για τη δοση τους? Αυτος που πηγε και τις πηδαγε και στην ουσια εκμεταλευτικε την αρρωστια της για να παρει φτηνο και απροφυλαχτο σεξ δεν πρεπει να διοχθει? Αν εγω παω και παρω το τζοκερ που μολις κερδισε ενας καθηστερημενος δεν θα πρεπει να κατηγωρηθω για εκμεταλευση?Αντι να κοιταξουν να να φτιαξουν ενα συστημα που να αποτρεπει τους πολιτες απο τα ναρκωτικα και να καθαρισουν τους δρομους απο το εμποριο κυνηγανε τα παιδακια που εχουν ειδη χαθει εχοντας γινει χρηστες ηρωινης.Να πατε να πνηγειτε ξεφτιλες πολιτικοι της πουτσας.Αλλα δεν φταιτε εσεις,εμεις φταιμε με δε σας εχουμε βαλει την καρεκλα σας στον κολο και δε σας εχουμε γαμησει με αυτην.

:rockon: :rockon: :rockon:

Λοβέρδος από τους πλέον αδίστακτους που έχουν περάσει.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Εγω δυο φορες μεσα σε ένα χρονο που περναγα από Αχαρνων και Διδυμου και Πλατεια Αμερικής και μου προσφεραν μαυροι ναρκωτικα μερα μεσημερι,πηρα επιτοπου το 100 και ειπα.Μου προσφεραν ναρκωτικα,τι θα γινει;ξερω ότι στην Ομονοια τα εχετε ελευθερα αλλα τετοια πραγματα δεν είχαμε στη γειτονια μας.Και μου ζητησε ακριβη διευθυνση και στοιχεια για να στειλει περιπολικο.Τι εγινε δε ξερω αφου δε περιμενα να δω την εξελιξη.Αυτο που ξερω όμως είναι ότι τους επομενους μηνες που ξαναπερναγα ,δεν υπηρχαν πια στο ιδιο σημειο.Τωρα για την αστυνομια,το τμημα είναι στα 100 μετρα και βεβαια γνωριζουν.Το 100 πηρα εγω,δε πηγα στο αστυνομικο τμημα.

μόνο τους χρήστες μαζεύουν που πάνε να πουλήσουν καμιά δυο δόσεις για να βγάλουν την επόμενη δόση τους
πίσω από το πραγματικό εμπόριο κρύβονται τύποι επιπέδου Ψωμιάδη η Μαρινάκη...
μέχρι τώρα έχουν βγει ουκ ολίγοι διάλογοι της ευπ που καίνε τέτοιους τύπους (πήγαν να βρουν στημένα και βρήκαν πρέζα και παραδικαστηκό) και στο τέλος τους κλάνουν τ αρχίδια
αφού είναι μπλεγμένοι από δικαστικοί μέχρι υπουργοί στην ιστορία

αυτά οκ είναι πράγματα που στην ελλάδα δεν αλλάζουν, απλά σκουπίδια τύπου λοβέρδου θα μπορούσαν να μην προκαλούν τουλάχιστον με την και καλά έγνοια που έχουν για την κοινωνία

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
αυτά οκ είναι πράγματα που στην ελλάδα δεν αλλάζουν, απλά σκουπίδια τύπου λοβέρδου θα μπορούσαν να μην προκαλούν τουλάχιστον με την και καλά έγνοια που έχουν για την κοινωνία

ενω εσυ ρε μαστορα την ξερεις την κοινωνια απ εξω και ανακατωτα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Το κρατος οφειλει να προστατευει και να προλαμβανει.Αν τωρα ο  αλλος θελει οπωσδήποτε να παει,ας παει.Οπως ακριβως θελω εγω που παω σε στεγασμενο χωρο {μπουρδελο}  να υπαρχουν ελεγχοι.

Σωστό, δεν είναι δουλειά του όμως να διαπομπεύει, πόσο μάλλον με πολιτική σκοπιμότητα.

Υποκριτές είμαστε πάνω από όλα εμείς, διαβάζω τα σχόλια για την αλλαγή νόμου για την χωροθέτηση των μπουρδέλων και ξερνάω, μερικούς μήνες πριν ο Αντισθένης είχε κεντρικό νήμα την αλλαγή στον νόμο και κράζαμε που δεν είχε αλλάξει τίποτα αλλά αντίθετα είχαν προσθέσει και την απόσταση από τα ξενοδοχεία.

Αν δεν είμασταν υποκριτές, πρώτοι εμείς θα θέλαμε την νομιμοποίηση για άπειρους λόγους. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, έχουμε ακριβώς τους πολιτικούς που μας αντιπροσωπεύουν και μας αξίζουν, καθρέπτης μας είναι.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
ενω εσυ ρε μαστορα την ξερεις την κοινωνια απ εξω και ανακατωτα

τα ξαναείπαμε..
εγώ κάνω ότι θέλω γιατί δεν πήρα φράγκο ποτέ από το δημόσιο η από τράπεζα, δεν χρωστάω δεν μου χρωστάνε είμαι κύριος
και  ποτέ δεν ψήφισα τους πρεζέμπορους και τους κομπιναδόρους του πασοκ  :2on1:

το μισό αίμα των παιδιών που πεθαίνουν από την πρέζα που πωλείτε με την ευλογίες του κράτους η κάθε παιδιού που πεινάει είναι στα χέρια σας ως ψηφοφόροι τους  
εγώ μια φορά δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ ήσυχος αν έβαζα ποτέ με την ψήφο μου τέτοια αποβράσματα την βουλή

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

δες τα με τα μάτια σου

Για τα ναρκωτικά , τη λύση έχει προτείνει ο γέρο-Πλεύρης.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

Εφαρμόζεται (μερικώς και ήπια) στην Ινδονησία και αλλού.
indonesia-death-penalty-firing-squad-pinay-drug-mule-mary-jane-veloso.jpg

Ποινή θανάτου για κατοχή οποιασδήποτε ποσότητας.

Τον πρώτο χρόνο κρεμάς μερικές χιλιάδες.
Το δεύτερο καμιά 300ρια.
Τον τρίτο 5-10
μετά ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΘΕΜΑ.

Η Εφημερίδα των Συντακτών
είναι τα γνωστά καθίκια της παλιάς ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

Γαμιούνται όλοι.

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

Το δεύτερο καμιά 300ρια.
Τον τρίτο 5-10
μετά ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Γαμιούνται όλοι.
Κι αν σου πετάξω εγώ στο αυτοκίνητο μια ποσότητα και εσύ δεν μπορέσεις να αποδείξεις την αθωότητα σου στο δικαστήριο, τότε τι κάνουμε;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
οτι φανταζεται και αυτος που παει να πιει σισα ξεροντας οτι θα σαπισει...
Τον προμηθευτη κυνηγανε οχι τον πελατη

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

Το δεύτερο καμιά 300ρια.
Τον τρίτο 5-10
μετά ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Γαμιούνται όλοι.
λακη μηπως φανταζεσαι ποσες χιλιαδες 16χρονα θα πρεπει να εκτελεσεις επειδη ΒΡΗΚΑΝ και εχουν εναν μπαφο;

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
324
Πόντοι
2.287
και φυσικα στο μυαλο του επιβητορα Ελληναρα, αυτος που επιλεγει συνειδητα να παει με ιεροδουλες χωρις προφυλακτικο, δεν εχει ουδεμια ευθυνη ουτε για οτι παθει ουτε για οτι προκαλεσει....κ μην πειτε κανα κουφο...''αυτος δεν μπορει νε ξερει τι εχει η αλλη''....

μα ακριβως για αυτο πρεπει να παιενει προυφλαξεις.....οταν παει με μια που απιε με εκατονταδες αντρες...

δλδ καμια φορα σκεφτομαι πως καποιοι το επιλεγουν...

ειναι ηλιθιοι η προσποιουνται τους ηλιθιους?
Σωστος!!!!! Και να ξερουμε οτι και το ακαποτο στοματικο ειναι Νο1 να κoλησεις AIDS...!!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.296
Πόντοι
5.006
οτι φανταζεται και αυτος που παει να πιει σισα ξεροντας οτι θα σαπισει...
Τον προμηθευτη κυνηγανε οχι τον πελατη
παντως η κωλοτουμπα του λοβερδου και η προσπαθεια του να ριξει την ευθυνη της δημοσιοποιησης των φωτογραφιων στον εισαγγελεα, νομιζω κρινει οριστικα το ορθο ή μη της δημοσιοποιησης τους...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

Το δεύτερο καμιά 300ρια.
Τον τρίτο 5-10
μετά ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Γαμιούνται όλοι.
Αυτό ισχύει και για το αλκοολ η εκει δε πειραζει?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ποια διαπομπευση ρε μαστορια

αυτες ολες εχουν διαπομπευθει απο μονες τους

οταν βγαινουν στο πεζοδρομιο για την δοση τους τι κανουν;

κατηχητικο πανε;