- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Άμα μου τύχαινε τέτοιο σκηνικό δεν θα έλεγα τίποτα σε κανέναν ούτε σε φίλους ούτε σε γονείς. Θα επιδίωκα επανάληψη συνεχώς. Δυστυχώς τυχαίνουν σε άτομα που δεν αξίζουν να γαμήσουν ποτέ στη ζωή τους.
Άμα μου τύχαινε τέτοιο σκηνικό δεν θα έλεγα τίποτα σε κανέναν ούτε σε φίλους ούτε σε γονείς. Θα επιδίωκα επανάληψη συνεχώς. Δυστυχώς τυχαίνουν σε άτομα που δεν αξίζουν να γαμήσουν ποτέ στη ζωή τους.
το μελαχροινο εε??Να μου τύχαινε να γαμήσω αυτό το μελαχρινό στα 16-17 μου και τι στον κόσμο!
Α ρε πουτάνα Αμερική, η χώρα της ευκαιρίας είσαι!
Ναι, όχι πως το ξανθό θα με χάλαγε, αλλά εξέφρασα την προτίμησή μου !το μελαχροινο εε??![]()
![]()
Στις φωτο ειναι σα χεσμενες γιατι τις εχουν μπουζουριασει. Ειναι ωραια μουνια και οι δυο.
Αλλα πηγαν απο καρφωτες τριτων μαθητων που προφανως δε γαμησαν.
Δεν παιζεις με αυτα. Και ειδικα αν ειναι ανηλικα. Μια καταγγελια απο εναν πατερα η μια μανα και την εκατσε ο/η καθηγητης/τρια.
εμεις καναμε κοπάνα απο το σχολειο για να πάμε να ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ να γαμήσουμε χειρότερες
φιλέ ποσο καιρό εχεις να ρίξεις κανέναν;Στις φωτο ειναι σα χεσμενες γιατι τις εχουν μπουζουριασει. Ειναι ωραια μουνια και