Νέα

Καθηγήτριες έκαναν σεξ με μαθητές τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Άμα μου τύχαινε τέτοιο σκηνικό δεν θα έλεγα τίποτα σε κανέναν ούτε σε φίλους ούτε σε γονείς. Θα επιδίωκα επανάληψη συνεχώς. Δυστυχώς τυχαίνουν σε άτομα που δεν αξίζουν να γαμήσουν ποτέ στη ζωή τους.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε μάγκες, εμείς στην ηλικία αυτών των πιτσιρικάδων τον είχαμε κάνει λάστιχο με κάτι φακλάνες και μπάζα φιλολόγους, θρησκευτικούδες, Γαλλικούδες κτλ και λέτε αυτές άσχημες; Μια χαρά μούναροι είναι για τους μαθητές, αυτό που τους καυλώνει πιο πολύ είναι ότι γαμάνε/τσιμπουκώνουν την MILF δασκάλα τους και όχι τόσο η εμφάνιση. Εγώ προσωπικά τον έχω παίξει για πολύ πιο μπάζα καθηγήτριες που είχαμε στα 80s - αρχές 90s.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Οι δασκάλες θα έπρεπε να διώκονται ποινικά μόνο αν έριχναν υπνωτικό ή εκβίαζαν τους μαθητές με σκοπό να τους στραπονιάσουν όμως.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Άμα μου τύχαινε τέτοιο σκηνικό δεν θα έλεγα τίποτα σε κανέναν ούτε σε φίλους ούτε σε γονείς. Θα επιδίωκα επανάληψη συνεχώς. Δυστυχώς τυχαίνουν σε άτομα που δεν αξίζουν να γαμήσουν ποτέ στη ζωή τους.

Μωρέ θέλουν να κρυφτούν αλλά η χαρά (και το κοκοριλίκι στους φίλους) δεν τους αφήνει  :S

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Να μου τύχαινε να γαμήσω αυτό το μελαχρινό στα 16-17 μου και τι στον κόσμο!
Α ρε πουτάνα Αμερική, η χώρα της ευκαιρίας είσαι!

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Στις φωτο ειναι σα χεσμενες γιατι τις εχουν μπουζουριασει. Ειναι ωραια μουνια και οι δυο.

Αλλα πηγαν απο καρφωτες τριτων μαθητων που προφανως δε γαμησαν.

Δεν παιζεις με αυτα. Και ειδικα αν ειναι ανηλικα. Μια καταγγελια απο εναν πατερα η μια μανα και την εκατσε ο/η καθηγητης/τρια.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
Καλοί παπάρηδες και οι Αμερικάνοι :uglystupid: Αντί να δώσουν βραβείο στα κορίτσια για το έργο τους, τις μπαγλάρωσαν :jerking:
Κανονικά πρέπει οι μαθητές να διαληλώσουν για τη δικαίωσή τους !!! :dancing:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πολύ μουνόπανα εκεί στην Αμερική ! Τις διαπομπεύουν και βγάζουν και φωτογραφίες τους σα να είναι εγκληματίες.Τα ίδια έκαναν και με τον Στρος Καν...
Η αριστερή στη φωτό είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν ξερουν να εκτιμανε στο Αμερικα.......Αφηστε βρε τιs φωτοδοτριεs δασκαλεs να μεταλαμπαδευσουν την γνωση τουs.....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Στις φωτο ειναι σα χεσμενες γιατι τις εχουν μπουζουριασει. Ειναι ωραια μουνια και οι δυο.

εμεις καναμε κοπάνα απο το σχολειο για να πάμε να ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ να γαμήσουμε χειρότερες

Αλλα πηγαν απο καρφωτες τριτων μαθητων που προφανως δε γαμησαν.
Δεν παιζεις με αυτα. Και ειδικα αν ειναι ανηλικα. Μια καταγγελια απο εναν πατερα η μια μανα και την εκατσε ο/η καθηγητης/τρια.

Εκαναν μαλακία γιατι τα πιτσιρικια κουτσομπολευουν παρα πολύ .  Από την αλλη σε μια ταινια ελεγαν "2 προβληματα εχουν τα κολλεγια , τις θεσεις παρκιν και το σεξ μεταξυ μαθητων / καθηγητων"

τεσπα αφου επετρεψαν τον γαμο μεταξυ ομοφυλόφιλων ας ριξουν και το οριο  για κολπικο και στοματικο σεξ στα 16 .

παντως καθηγητης μου παντρευτηκε πρωην μαθητρια μου και ειχα φιλο οταν τελειωσε το σχολειο που χουφτωνε μια δασκαλα μας

Οσο για το ποιος καρφωσε σερσε λα φαμ 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Aναλαμβανω δωρεαν την μελαχροινη, φοβερο γκομενακι  :cum:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Κατέβαλαν εγγυήσεις (20.000 και 50.000 δολάρια αντίστοιχα) και την Τετάρτη θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο.
=====
Παντως Εδώ οι καθηγητές μέσης εκπαιδευσης  παιρνουν πλεον 700-800 ε και δεν μπορουν να έχουν ούτε τα βασικά  για να ζήσουν.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Μαλάκες οι Αμερικάνοι σε όλα: νόμοι, σερίφηδες, καρφωτές και πάει λέγοντας. Από την άλλη μεριά, αυτές ήθελαν γούστα και μαγκιά τους, αλλά αφού ξέρουν τα κόλπα εκεί, γιατί δεν πρόσεχαν;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom