Νέα

Επμβαση στο διαφραγμα και σεξουαλικες επιδοσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greekfeet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Παιδια εχει κανεις εμπειρια με επεμβαση στο διαφραγμα; Αλλαζει λενε ολοι οι ζωη σου δραματικα προς το καλυτερο, πονοκεφαλοι κουραση κλπ λενε πως βελτιωνονται ή και εξαφανιζονται.
Εχει κανεις καμια εμπειρια ομως σε οτι αφορα καιμτην σεξουαλικη ζωη; Παει καλυτερα;

πρεπει να κανω διαφραγμα και παραλληλα υπαρχουν φορες που στο σεξ νιωθω πολυ γρηγορα κουραση και να μενω απο ´αναπνοες´.
Ευχαριστω

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
μετα την επέμβαση αναπνέεις ανετα απο τη μύτη αλλα σε εντονες ασκήσεις δεν κουράζεσαι λιγότερο. 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παιδια εχει κανεις εμπειρια με επεμβαση στο διαφραγμα; Αλλαζει λενε ολοι οι ζωη σου δραματικα προς το καλυτερο, πονοκεφαλοι κουραση κλπ λενε πως βελτιωνονται ή και εξαφανιζονται.
Εχει κανεις καμια εμπειρια ομως σε οτι αφορα καιμτην σεξουαλικη ζωη; Παει καλυτερα;

πρεπει να κανω διαφραγμα και παραλληλα υπαρχουν φορες που στο σεξ νιωθω πολυ γρηγορα κουραση και να μενω απο ´αναπνοες´.
Ευχαριστω

Φιλε την εχω κανει δεκα χρονια τωρα και το θεμα ειναι ποιος και πως θα στη κανει γιατι δε πετυχαινει παντα καθως καποιοι τη κανουν με τη παλια μεθοδο οπου σου αφαιρουν τον χονδρο στο μπροστινο μερος της μυτης με αποτελεσμα να ''πεφτει'' η μυτη και να σε δυσκολευει στην αναπνοη μετα απο χρονια να εισαι ισως και χειροτερα απο οτι αρχικα..σου'χει πει περισσοτερες λεπτομερειες ο γιατρος σου πως θα στη κανει με τη μεθοδο αν θα σου αφαιρεσαι και τις κογχες,κτλ ειναι πολυ σημαντικο και αυτο καθως αν τις αφαιρεσει τελειως δεν μπορεις να αναπνευσεις σχεδον καθολου χανεται το 90% της ικανοτητας αναπνοης απο τη μυτη..!!!!
ειναι πολυ σημαντικα ολα αυτα και πρεπει να τα συννενοηθεις εκ των προτερων με τον γιατρο σου αν ειναι συννενοησιμος,κτλ αλλιως πρεπει να πας και αλλου εχεις ρωτησει..;;??!!
αν θες στειλε μου πμ σε ποιον γιατρο πας,κτλ..

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Δεν υπάρχει κανένας λόγος τέτοιας εγχείρησης. Είναι δε (σε μερικές περιπτώσεις) άκρως επικίνδυνη. Την απέφυγα εδώ καί χρόνια, είμαι μιά χαρά. Φίλος που την έκανε , αναπνέει ακόμη από το στόμα καί στον ύπνο ,ροχαλίζει σαν τρακτέρ. SERAPIS.

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Να την κάνεις ΧΘΕΣ αν έχεις πρόβλημα ...

Πλέον με σύγχρονες τεχνικές και όχι με σφυροκάλεμο είναι πολύ εύκολη επέμβαση σχεδόν ρουτίνας με μικρό χρόνο ανάρρωσης

ΜΟΝΟ κερδισμένος θα βγεις καθώς η διαφορά στην αναπνοή σου θα αλλάξει ΠΑΝΤΕΛΩΣ την ζωή σου, από τον τρόπο που μιλάς και περπατάς μέχρι τον τρόπο που γαμάς και ξεκουράζεσαι. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ σου θα αλλάξει τραγικά προς το καλύτερο (εφόσον έχει πρόβλημα)

Στον φίλο που λέει για το ροχαλητό και δεν υπάρχει λόγος απλά δεν ξέρει πόσο πραγματικά επικίνδυνο είναι και κατά πόσο επιβαρύνει την ζωή του σε καθημερινή βάση και ή δεν έγινε σωστά ή έχει άλλο πρόβλημα υγείας (πχ: οξεία παχυσαρκία)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Έπρεπε να την είχα κάνει καί εγώ εδώ καί χρόνια αλλά μια που όπως καί να το κάνουμε θα έμπαινε λεπίδι , μια που συγγενείς καί γνωστοί μου μεταφέραν αρνητικές εμπειρίες τελικά δεν το προχώρησα όχι πώς έχω ιδιαίτερο πρόβλημα , εν' πάσει περιπτώσει νομίζω ότι άμα το αποφασίσεις καλό θα σου κάνει .

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πρεπει να την κανω και εγω και κολωνω...εχω τεραστιο προβλημα,δε μπορω να παρω ανασα...δεν κοιμαμαι καθολου καλα.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660

Ευχαριστω

Φιλαράκι όσοι εδώ μέσα σου είπαν να μην κάνεις την επέμβαση είναι μακριά νυχτωμένοι.
Έχω χρόνια που έχω κάνει διάφραγμα και πριν από καιρό έκανε συγγενής μου σε ηλικία 55 ετών.
Δεν μπορώ να σου περιγράψω την αλλαγή. Ειδικά εάν έχεις μεγάλο βαθμό σκωλίωσης και αναπνέεις μόνο με το στόμα. Θα νιώσεις ότι έχεις ξαναγεννηθεί. Η ταλαιπωρία των 2-3 ημερών δεν είναι τίποτα μπορστά στο αποτέλεσμα.

Το θέμα του γιατρού (εάν είναι καλός ή κακός είναι άσχετο με το αν πρέπει να κάνεις την εγχείρηση) θέλει ψάξιμο να μην πέσεις σε κανέναν σφάχτη, αν και αυτές οι επεμβάσεις είναι θέμα ρουτίνας.

Εάν λοιπόν αναπνέεις ακόμη από το στόμα .... ήδη έχεις αργήσει....

Σου εύχομαι τα καλύτερα.

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδες καλησπερα!!!!λογω του οτι κι εγω ανηκω σε αυτη τη κατηγορια προβληματος μπορειτε οσοι εχετε κανει αυτη την επεμβαση να στειλετε με πμ καποιους γιατρους να παω να ρωτησω?
α και το κοστος ποιο ειναι?
ευχαριστω!!!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
εγω την εκανα τα εσκασα στον μουλο τον γιατρο και δεν πετυχε.Μου λενε να την ξανακανω αλλα δεν μου εγγυωνται οτι θα πετυχει.Τα ιδια σκατα που ημουν πριν την επεμβαση ειμαι και μετα την επεμβαση

OP
OP
greekfeet

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
εχω ακουσει κι εγω για περιπτωσεις που δεν ενδείκνυται η επεμβαση η δεν περυχε. με ειχε δει ωρυλα πριν χρονια κ τοτε δεν το ειχα παρει ζεστα πλεον ομως δεν παει αλλο. εγω θα την κανω αφου πρωτα ξαναπαω να με δει κ να το συζητησω ο γιατρος,ακομα δεν εχω βρει ποιος.
κολλητος μου εκανε μεσω ικα ασφαλειας στον ευαγγελισμο,δεν πληρως τπτ του τα καλυψαν ολα. αλλαξε η ζωη του λεει, ακοα και στο σεξ, ορμενος απο εκει σας ρωτησα αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια.

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
την εκανα σε ιδιωτικο κεντρο την επέμβαση και η (ιδιωτική) ασφάλεια δεν τα καλυψε ολα τα εξοδα γιατι μετα ήμουν σε δωμάτιο με 1 μόνο κρεβάτι.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Λογω παλιου επαγγελματος (επ. ποδοσφαιριστης) αναγκαστικα εκανα αυτη την επεμβαση γιατι και οταν κοιμομουν και ξυπνουσα ειχα σαλια στο μαξιλαρι μου.
Με ειχανε πει οτι με την επεμβαση αυτη θα καλυτερεψεις προς το καλυτερο και θα δω τεραστια διαφορα...
Η αληθεια ειναι πως ειδα μια πολυ μικρη διαφορα στο τρεξιμο και τις αντοχες μου, αλλα στον υπνο μεχρι και σημερα μπορω να πω οτι αφηνω μερικες φορες σαλια στο μαξιλαρι μου οπως παλια...τα ιδια ακριβως δηλαδη στο θεμα "υπνος"

the spark

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εφόσον υπάρχει πρόβλημα (δύσπνοια, πονοκέφαλοι κλπ.) πιστεύω ότι η εγχείρηση πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Αρκεί να γίνει σε καλό γιατρό και όχι κομπογιαννίτη (π.χ. κάποιοι αφαιρούσαν τελείως το διάφραγμα και έκοβαν τελείως τις κόγχες με αποτέλεσμα να γίνεσαι χειρότερα). Τώρα για αντοχή δεν μπορώ να πω σίγουρα πάντως όσον αφορά την αναπνοή και τους πονοκεφάλους η βελτίωση είναι θεαματική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom