gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να γαμησουμε θα παμε οχι να καταλαβουμε υψωμα.....αστο νεος...
22 ετων
1,86
87 κιλα
πρωην καταδρομεας
νυν τιμημενος μπουρδελιαρης
περιμενω πμ
να γαμησουμε θα παμε οχι να καταλαβουμε υψωμα.....αστο νεος...
22 ετων
1,86
87 κιλα
πρωην καταδρομεας
νυν τιμημενος μπουρδελιαρης
περιμενω πμ
Εσυ εχεις καταλαβει ηδη το τσαντιρι με τα αιγοπροβατα ειπαμενα γαμησουμε θα παμε οχι να καταλαβουμε υψωμα.....
Ζηταω επιβητορα να πηδηξει την γυναικα μου. Ειμαι 38 η γυναικα μου 24 και ειμαι cuckold.
Να ειστε συντομοι με την ηλικια σας και την περιγραφη που επιθυμειτε.Μενουμε Αθηνα!!!
κανένας δεν είναι τέλειος.ειμαι cuckold.
θες να γινω ο επιβητορας σου φιλε;Εσυ εχεις καταλαβει ηδη το τσαντιρι με τα αιγοπροβατα ειπαμε
να γαμησουμε θα παμε οχι να καταλαβουμε υψωμα.....
Καλημερα και απο εμενα μαγκες ... ενταξει τι να σχολιασω τωρα απ'ολα αυτα που γραψατε ? τι στο διαολο ολοι 2 μετρα ειστε ? χαχαχα !
ψευτη36 1,88 115 κιλα τιμημενος πορνορεπορτερ του μπου με μακρα εμπειρια ερχεται στον χωρο σας να πηδηξει.....περαιτερω πληροφοριες σε πμ....τιμες λογικες και συζητησιμες....
ΥΓ δεν πηδαω τον συζυγο
τι διαολο ολοι εδω ψαχνουν να αποκαταστησουν την γυναικα τους
τι προγραμμα ψαχνεις;;;
αν θες ξεκωλιασμα παρε κανεναν απο τους 2μετρους απο πανω, αν θες συναισθημα παρε τον αχαχουχα...θα τον ταιζετε ολο το βραδυ με το μπιμπερο θα τον βαλετε για νανι και το πρωι θα του καθαρισετε τα χυσακια απο τον αφαλο
ααααααααααααααααχα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0τι διαολο ολοι εδω ψαχνουν να αποκαταστησουν την γυναικα τους
τι προγραμμα ψαχνεις;;;
αν θες ξεκωλιασμα παρε κανεναν απο τους 2μετρους απο πανω, αν θες συναισθημα παρε τον αχαχουχα...θα τον ταιζετε ολο το βραδυ με το μπιμπερο θα τον βαλετε για νανι και το πρωι θα του καθαρισετε τα χυσακια απο τον αφαλο
Εσυ εχεις καταλαβει ηδη το τσαντιρι με τα αιγοπροβατα ειπαμε
ααααααααααααααααχα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0
κλαίω
τα οποία χυσάκια θα έχουν μπλεχτεί με τα χνούδια από την άσπρη μινέρβα
μονο αν το σκηνικο ειχε και δερματινα εσωρουχα και αξεσουαρΜήτσο θα έκανες ποτέ σεξ με την κυρία του τύπου και αυτός να βλέπει από πίσω και να αυνανίζεται ?
μονο αν το σκηνικο ειχε και δερματινα εσωρουχα και αξεσουαρ
να γαμησουμε θα παμε οχι να καταλαβουμε υψωμα.....
νομιζω οτι δεν εχεις καταλαβει οτι εμεις εδω τα ξερουμε ολα!!τι διαολο ολοι εδω ψαχνουν να αποκαταστησουν την γυναικα τους
τι προγραμμα ψαχνεις;;;
μονο μην βρεθουμε να παιζουμε σε καμια τσοντα ετσι;αλλιως θα τα βρουμε ολα...Να ευχαριστησω και να ενημερωσω οτι η γυναικα μου ειναι 24 173 65 κιλα πολυ ομορφη.
Ενδιαφερομαστε πολυ και θα χαρουμε να επικοινωνησουμε συντομα μαζι σας .
Και πιτσιρικαδες μην δισταζετε.
Ευχαριστουμε.