xristosBBW
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η αμα μπεις πρεπει να περασεισ και στα ενδοτερα;
η αμα μπεις πρεπει να περασεισ και στα ενδοτερα
οχι απαγορευεται
συμφωνα με τον νομο 4357 φεκ 30/2/1999
οχι απαγορευεται
συμφωνα με τον νομο 4357 φεκ 30/2/1999
Εννοεις να περνας σε σταθερη βαση , σε συντομα χρονικά διαστηματα? Ποιος ο λόγος? Προσωπικα αν δεν δω καποια ενδιαφερουσα περιπτωση , κανω αρκετο καιρο να ξαναπερασω. Αν δεν μου αρεσουν οι κοπελες για ποιο λόγο να περναω συνεχεια?Παρόμοια απορια εχω και εγω . Οχι αν απαγορευεται αλλα αν ειναι frowned upon αν δηλαδη σε κακοχαρακτηριζουν . Οκ πας μια φορρα φευγεις πας 2η φευγεις αλλα την 3η φορα και με δεδομενο οτι τα κοριτσια στα μασαζ ειναι σταθερά μηπως αρχιζουν να σε βαριουνται και κάποιες βγαινουν και καποιες άλλες οχι ή αν τελικα παιρνουν την εκδικηση τους οι κοπελες για το σπάσομο νευρων οταν μπεις μέσα στο δωμάτιο ;
Συμφωνω. Δεν υπαρχει καποιος "αγραφος νομος" που να το απαγορευει. Εξαλου "με τον παρα σου γ...ς και την κυρα σου". Ομως θα σε συμβουλευα να μην γινεις γραφικος. Πχ. στο Ποσειδωνος ερχοταν καποιος επι σειρα μηνων, τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα, εβλεπε τις κοπελες, επινε μια πορτοκαλαδα, ελεγε "ευχαριστω" και αποχωρουσε. Στο τελος τον περασα στα παγια του μηνα (χαρτοσεντονα-τοσο, ΙΚΑ-τοσο, κυρΚωστας 4-5 πορτοκαλαδες-τοσο)Εννοεις να περνας σε σταθερη βαση , σε συντομα χρονικά διαστηματα? Ποιος ο λόγος? Προσωπικα αν δεν δω καποια ενδιαφερουσα περιπτωση , κανω αρκετο καιρο να ξαναπερασω. Αν δεν μου αρεσουν οι κοπελες για ποιο λόγο να περναω συνεχεια?
Και για το παληκαρι που εκανε την ερωτηση. Ολες θέλουντην αγάπητο πορτοφολι μας, καμια δεν μπορει να μας υποχρεωσει να το δωσουμε. Εμεις επιλεγουμε το πότε και που.
Στο τελος τον περασα στα παγια του μηνα (χαρτοσεντονα-τοσο, ΙΚΑ-τοσο, κυρΚωστας 4-5 πορτοκαλαδες-τοσο)
Ενταξει, αν το παρακανεις λογικο ειναι. Αυτο μπορει να συμβει και σε αλλους χωρους. Πχ. γνωρισα τυπο που πηγαινε συχνα στην τραπεζα που ειχε τα λεφτα του, και επινε καφε. "Μου αρεσει να βλεπω το χρημα να κινειται" ελεγε. Φαντασου καζουρα που θα γινοταν οταν πηγαινε.Αυτό ηταν αστείο
και μενα αυτην ειναι η απορια μου αν πχ πας 3 φορες σε ενα διμηνο αν κάποια στιγμη θα σε πάρουν στο ψιλό στο μαγαζί. (πααααααααααααααλι αυτός)
Με ολουs τουs τροπουs......Και χωριs ραντεβου, εφ οσον δεν εχειs καποια γνωστη απο κει μεσα.....η εφ οσον δεν θελειs το κινητο σου να μεινει αποθηκευμενο στο μαγαζι.....Περναs, χαιρεταs,κοιταs, ρωταs και αν σ αρεσει μπαινειs....Αν οχι , βιρα τιs αγκυρεs...Απλα πραματαρε μαγκες παω χρονια σε ντελα αλλα σε μασατζιδικα ποτε....εχω διαβασει για κατι καλα αλλα θελω να ρωτησω...πας αφου κλεισεις καποιο ραντεβου ??? και αν δεν γουσταρεις μπορεις να φυγεις????
οκ... καμιια καλη mature ξερεις αν παιζει???Με ολουs τουs τροπουs......Και χωριs ραντεβου, εφ οσον δεν εχειs καποια γνωστη απο κει μεσα.....η εφ οσον δεν θελειs το κινητο σου να μεινει αποθηκευμενο στο μαγαζι.....Περναs, χαιρεταs,κοιταs, ρωταs και αν σ αρεσει μπαινειs....Αν οχι , βιρα τιs αγκυρεs...Απλα πραματα
Τα γουστα του καθενοs διαφερουν και μπορει να μπερδεψουν η να αποπροσανατολισουν τον αλλο....Απλα διαβαζειs τιs κριτικεs απο δω και βγαζειs καποιο παραπλησιο συμπερασμα....Αλλωστε μπορει εκεινη την ημερα που θα παs να μην ειναι παρουσα η.......Τατιανα(υποθετικο ονομα)οκ... καμιια καλη mature ξερεις αν παιζει???
Συμφωνω. Δεν υπαρχει καποιος "αγραφος νομος" που να το απαγορευει. Εξαλου "με τον παρα σου γ...ς και την κυρα σου". Ομως θα σε συμβουλευα να μην γινεις γραφικος. Πχ. στο Ποσειδωνος ερχοταν καποιος επι σειρα μηνων, τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα, εβλεπε τις κοπελες, επινε μια πορτοκαλαδα, ελεγε "ευχαριστω" και αποχωρουσε. Στο τελος τον περασα στα παγια του μηνα (χαρτοσεντονα-τοσο, ΙΚΑ-τοσο, κυρΚωστας 4-5 πορτοκαλαδες-τοσο)
Οντως, το πολυ μεχρι 12 ειχε ερθει. Ουισκακι παντα επαιζε στο μαγαζι, αλλα μπορει να επινε "σπεσιαλ".Δεν είχε πάρει χαμπάρι κάτι άλλα που κερνάνε και ουίσκι γι αυτό σε είχε στανταράκι. Εκτός αν ο "κυρ-Κώστας" ερχόταν σε σένα πρωί και πήγαινε αργότερα για τα ουσικάκια του αλλού.