Νέα

Επιθυμίες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν έχω τι να κάνω και γράφω αυτό που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή.

Θέλω να κάνω σχέση με μια Αγγλιδούλα, που να έχει την όμορφη Αγγλική προφορά, αν ξέρει να παίζει Cello θα την ερωτευτώ παράφορα.

Επίσης, αν είναι και ψυχολόγος θα γουστάρω ακόμα περισσότερο. Το ψυχολόγος επειδή γουστάρω πολύ αυτό το επάγγελμα, στην θεραπεία είναι ήρεμοι, προσπαθούν να κάνουν με ηρεμία αυτό που πρέπει, ενώ στην προσωπική τους ζωή είναι ακόμα πιο γάμησέ τα από τους άλλους. Θέλω λοιπόν να με ερωτευτεί μια τέτοια.

Όχι, δε ξέρω καμία τέτοια, απλά θα γούσταρα τη φάση, κυρίως αφού δε νομίζω να με ερωτευτεί ποτέ καμία, έχω το δικαίωμα να έχω στο μυαλό μου ότι θέλω.

Ναι ναι, ξέρω, η ζωή είναι σκατά ούτως ή άλλως.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μακρυα απο ψυχολογους τυπε.

Κανουν τις πιο μαλακισμενες ερωτησεις και ειναι απιστευτα βαρετες.

Και εχουν τα μεγαλυτερα συμπλεγματα, συνηθως.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Διαφωνώ, εμένα τουλάχιστο ο δικός μου με βοήθησε αρκετά. Όμως έχεις δίκιο στο ότι είναι και αυτοί άνθρωποι με πολλά συμπλέγματα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Διαφωνώ, εμένα τουλάχιστο ο δικός μου με βοήθησε αρκετά. Όμως έχεις δίκιο στο ότι είναι και αυτοί άνθρωποι με πολλά συμπλέγματα.

Γκομενες ψυχολογους εννοω!

Αν εχεις αναγκη η θες να δεις ψυχολογο, εντελως αλλο θεμα, προφανως και θα πας!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ααααααααααα, μα ρε σύ!!! Αυτό ακριβώς εννοώ! Πως θέλω μια που ενώ η δουλειά της να είναι ακριβώς το να προσπαθεί να κατανοήσει για πιο λόγο κάποιοι άνθρωποι συμπεριφέρονται με τον Α ή τον Β τρόπο, να μη μπορεί καν να παρατηρήσει στον εαυτό της τα Α ή Β!

Αυτό μου αρέσει. Όσο πιο πολύ αρρώστια τόσο το καλύτερο!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ααααααααααα, μα ρε σύ!!! Αυτό ακριβώς εννοώ! Πως θέλω μια που ενώ η δουλειά της να είναι ακριβώς το να προσπαθεί να κατανοήσει για πιο λόγο κάποιοι άνθρωποι συμπεριφέρονται με τον Α ή τον Β τρόπο, να μη μπορεί καν να παρατηρήσει στον εαυτό της τα Α ή Β!

Αυτό μου αρέσει. Όσο πιο πολύ αρρώστια τόσο το καλύτερο!

Βαρεμαρα.

θα βαρεθεις την ζωη σου. Κοβω τον πουτσο μου.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μιλάς από εμπειρία;

Πάντως δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο, στην αρχή να είναι γοητευτικό και μετά να σκυλοβαρεθείς.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πάντως, σκέψου την εξής φάση.

Να είναι με έναν ασθενή στο γραφείο της, και να του λέει πως η συμπεριφορά του πάνω σε κάποιο θέμα, π.χ. το οτι θυμώνει ή το ότι ζηλεύει πολύ οφείλεται σε κάποιο μπλα μπλα μπλα.... και όταν είναι με εσένα, δηλαδή την προσωπική της ζωή, να θυμώνει ή να ζηλεύει ακόμα πιο πολύ και να μη το καταλαβαίνει καν!

Αυτό δεν είναι από μόνο του γοητευτικό;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πάντως, σκέψου την εξής φάση.

Να είναι με έναν ασθενή στο γραφείο της, και να του λέει πως η συμπεριφορά του πάνω σε κάποιο θέμα, π.χ. το οτι θυμώνει ή το ότι ζηλεύει πολύ οφείλεται σε κάποιο μπλα μπλα μπλα.... και όταν είναι με εσένα, δηλαδή την προσωπική της ζωή, να θυμώνει ή να ζηλεύει ακόμα πιο πολύ και να μη το καταλαβαίνει καν!

Αυτό δεν είναι από μόνο του γοητευτικό;

Ειναι γοητευτικο ρε τυπε να θυμωνει και να ζηλευει η γκομενα τοσο πολυ και να μην το καταλαβαινει καν?

Τι διαολο, διαβαζεις αυτα που λες?

Αν ειναι να σου δωσω ενα λουτρινο ημι-αυτοματο που εχω, να το βραχυκυκλωσω κιολας να ειναι σαν 5χρονο μαλακιστηρι, να κανεις την δουλεια σου.

Υ.Γ. ασχετα βεβαια ολα αυτα με το γεγονος οτι αν ειναι σοβαρη ψυχολογος δεν θα σου πει το παραμικρο για την δουλεια της.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Όχι όχι, δε κατάλαβες τι λέω, προφανώς το να κάνει μαλακίες δεν είναι ωραίο, όμως η αντίφαση είναι γοητευτική.

Ισχύει πως δε πρέπει να πει για τη δουλειά της.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Όχι όχι, δε κατάλαβες τι λέω, προφανώς το να κάνει μαλακίες δεν είναι ωραίο, όμως η αντίφαση είναι γοητευτική.

Ισχύει πως δε πρέπει να πει για τη δουλειά της.

Εσυ ξερεις τυπε.

Ψαχνεις ομως για διαταραγμενα ατομα, αν το εχεις καταλαβει. Με την κακη εννοια διαταραγμενα, οχι να εχουν διαστροφες στο σεξ.

Οποτε γαμησε τα  :2funny:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι, γενικά όσες μου αρέσουν είναι διαταραγμένες. Προφανώς και δεν είναι τυχαίο.

Πάντως καμία από αυτές δεν ήθελε εμένα. Τόσο γάμα τα είμαι.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ναι, γενικά όσες μου αρέσουν είναι διαταραγμένες. Προφανώς και δεν είναι τυχαίο.

Πάντως καμία από αυτές δεν ήθελε εμένα. Τόσο γάμα τα είμαι.
Ερωτηση κανεις η εισαι και εσυ σιγουρος οτι εισαι γαματα ???

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Δεν έχω τι να κάνω και γράφω αυτό που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή.

Θέλω να κάνω σχέση με μια Αγγλιδούλα, που να έχει την όμορφη Αγγλική προφορά, αν ξέρει να παίζει Cello θα την ερωτευτώ παράφορα.

Επίσης, αν είναι και ψυχολόγος θα γουστάρω ακόμα περισσότερο. Το ψυχολόγος επειδή γουστάρω πολύ αυτό το επάγγελμα, στην θεραπεία είναι ήρεμοι, προσπαθούν να κάνουν με ηρεμία αυτό που πρέπει, ενώ στην προσωπική τους ζωή είναι ακόμα πιο γάμησέ τα από τους άλλους. Θέλω λοιπόν να με ερωτευτεί μια τέτοια.

Όχι, δε ξέρω καμία τέτοια, απλά θα γούσταρα τη φάση, κυρίως αφού δε νομίζω να με ερωτευτεί ποτέ καμία, έχω το δικαίωμα να έχω στο μυαλό μου ότι θέλω.

Ναι ναι, ξέρω, η ζωή είναι σκατά ούτως ή άλλως.
μακρυα απο ψυχολογο φιλαρακο.... αμα ειναι να ριχνεις κανα πηδουλο αριστερα και δεξια θα σε ψυχολογει για τις ατασταλιες σου και θα πεφτει παντοφλα.... βρες μια δημοσιο υπολληλο να χεις το κεφαλι σου ησυχο...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
βρες μια δημοσιο υπολληλο να χεις το κεφαλι σου ησυχο...
:2funny: :2funny: :2funny:

από την άλλη όμως, στο Δημόσιο πέφτει φουλ αλλαξοκωλιά μεταξύ "συναδέλφων"¨, άσε που έχουν και απλετο διαθέσιμο χρόνο  :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ψυχολογοι , μπατσοι , γιατροι , δηκηγοροι , πουτανες , χαζοπαρθενες
stay away
images

Σοβαρα τωρα ..

Ονειρευομαι αρα υπαρχω  :rockon:

κι οπως σοφα ελεγε και το λαικο ασμα
Ό,τι ονειρευόμαστε είμαστε ....κι οτι  μας αξίζει το ζούμε ...

keep Dreeming  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom