Νέα

Επιτελους!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ωρέ πείτε είπα. Όχι ρωτήστε... Εάν αυτά οριοθετούν κατ' εσάς κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία. Πού διαφωνείτε. Εάν τα ενστερνίζεστε. Εάν τα απορρίπτετε. Εάν φωτογραφίζουν κάποιον ως δεκσό

Είμαι σε Battery Low mode τώρα μάγκες, sorry. Αύριο τα σπουδαία.

Πάντως για να σου απαντήσω στο ερώτημα, θεωρώ πατριώτη αυτόν που πονά την πατρίδα. Με την έννοια του νοιάζομαι, ανησυχώ, στενοχωριέμαι εάν κάτι δεν πάει καλά...΄

Αλλά σε αυτά που λέει ο tramountana και αυτό να βγάλεις νομίζω ότι υπερκαλύπτεται από τα άλλα.

Νύχτεεεεεες

Μαζί σου να συζητήσω,ότι θέλεις.
Επί των απόψεών σου εννοώ.
Γι'αυτό ακριβώς σε ρώτησα τι σημαίνει για σένα πατριώτης.
Πάνω στις απόψεις του συγκεκριμένου μέλους δε σχολιάζω τπτ,διότι και μόνο που βλέπω αυτό το νικ αναγουλιάζω..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λέω ότι με το να βάζεις το όνομά σου δίπλα σε ράφη, μέμο, ίσιο και όσους αντιμάχονται τον αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτισμό, αυτοτοποθετείσαι στους δεκσούς. Ή όχι? (Αυτοαδικείσαι πάντως...)

Έλα να βγαίνουν τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων!

Υ/γραφο: Όταν έρθετε στα πράγματα, σε ποια θέση είμαι στη λίστα με τις εκκαθαρίσεις;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ρε μλκ ΦΠ εγώ ρώτησα για την ψυχική σου υγεία κι εσύ μου βάζεις

πρόχειρο διαγώνισμα πατριδογνωσίας;;;

δεν παίζεσαι ρε πούτη!!!

θα κεράσεις πολλά μισόκιλα!!!

Θα 'ρθεις κάτω ρε να τα πιούμε όλοι παρέα?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εσύ έχεις βάλει σκοπό να μ' εκθέσεις απόψε... πάλι συμφωνούμε   :2funny: :2funny: :2funny:

Σύρε γαμήσου λέμεεεεεεεεεεεεεεε
εισαι κρυφοδεκσος ρε και μας τοκρυβες τοσο καιρο?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε μλκ ΦΠ εγώ ρώτησα για την ψυχική σου υγεία κι εσύ μου βάζεις

πρόχειρο διαγώνισμα πατριδογνωσίας;;;

δεν παίζεσαι ρε πούτη!!!

θα κεράσεις πολλά μισόκιλα!!!

Ρε απλά παρασύρθηκα σε μαλακώδη συζήτηση στο νήμα για το μπλόκο, μετά με ξαναδιάβασα, δε μου άρεσα, βαρέθηκα και κομματάκι να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι χουτντοφασιστοακρομεσοδεκσο εθνίκι και τέλος.

Παίζει γιορτή μπύρας πάντως τώρα που το είπαμε. Σοβαρά μιλάω, 1-10 Σεπτ. Ας στήσουμε και ένα stand bou.com.

ΥΓ: Κάθε χρόνο ρε παιδιά πηγαίνω και βλέπω μια θεά μουνάρα ματάρες στο σταντ της μπυραρίας DIVER. Αξίζει...

Νύχτα....

Επισκέπτης
Έλα να βγαίνουν τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων!

Υ/γραφο: Όταν έρθετε στα πράγματα, σε ποια θέση είμαι στη λίστα με τις εκκαθαρίσεις;
Εξαρταται...

Ανηκεις στους απολιτικ,η σε αυτους που διατηρησαν την"ιδιοτητα"τους?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε απλά παρασύρθηκα σε μαλακώδη συζήτηση στο νήμα για το μπλόκο, μετά με ξαναδιάβασα, δε μου άρεσα, βαρέθηκα και κομματάκι να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι χουτντοφασιστοακρομεσοδεκσο εθνίκι και τέλος.

Παίζει γιορτή μπύρας πάντως τώρα που το είπαμε. Σοβαρά μιλάω, 1-10 Σεπτ. Ας στήσουμε και ένα stand bou.com.

ΥΓ: Κάθε χρόνο ρε παιδιά πηγαίνω και βλέπω μια θεά μουνάρα ματάρες στο σταντ της μπυραρίας DIVER. Αξίζει...

Νύχτα....

που παιζει ακριβως φιλε ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα σε πάω σε κυνηγότοπο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν κάνεις και την αρκούδα με οίστρο, θα έρθω από μόνος μου!  :grin:
Εξαρταται...

Ανηκεις στους απολιτικ,η σε αυτους που διατηρησαν την"ιδιοτητα"τους?

Στους αμετανόητους!

Αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα (κοπυραίτ Πλε)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Τελικά ή είσαι δεκσός και θεωρείς ότι το κόμμα είναι επικίνδυνο, ή είσαι του κόμματος και το θεωρείς αληθινά επαναστατικό. Μη φοβάσαι πάντως, τίποτις από τα δυο δε συμβαίνει. Το κόμμα απλώς ζητάει να μεγαλώσει το κομμάτι που του αναλογεί στην πίτα της εξουσίας, και αυτό με επόλυτα νόμιμο τρόπο. Γι' αυτό και προτεραιότητα δίνει πάντα στην αντιμετώπιση του εχθρού στ' αριστερά του, και μετά στα δεξιά του. Απλό?

Πολύ απλό, ΑΠΛΑ ΑΣΧΕΤΟ με την ερώτηση μου.
Εν πάσει περιπτώσει, έχει το κόμμα "εχθρούς"?
Νόμιζα πως έχει πολιτικούς αντιπάλους...
Τώρα βέβαια το να θεωρεί το 7.5% ως έχθρους όλους τους υπόλοιπους, είναι οξύμωρο...ανησυχητικό & φαιδρό ταυτόχρονα.
Υ.Γ  Sorry που αργώ αλλά χαζεύω μπασκετάκι. :grin:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πολύ απλό, ΑΠΛΑ ΑΣΧΕΤΟ με την ερώτηση μου.
Εν πάσει περιπτώσει, έχει το κόμμα "εχθρούς"?
Νόμιζα πως έχει πολιτικούς αντιπάλους...
Τώρα βέβαια το να θεωρεί το 7.5% ως έχθρους όλους τους υπόλοιπους, είναι οξύμωρο...ανησυχητικό & φαιδρό ταυτόχρονα.
Υ.Γ  Sorry που αργώ αλλά χαζεύω μπασκετάκι. :grin:

Σωστό....
στ' αριστερά του είναι εχθροί. Στα δεξιά του πολιτικοί αντίπαλοι. Την πάλη των τάξεων και τη βία ως μαμή της ιστορίας (Μαρξ) τα έχουν ξεχάσει προ πολλού.

Επισκέπτης
Οι εξ αριστερων ειναι σιγουρα εχθροι οπως εχει το πραμα σημερα...Για τους εκ δεξιων καθημενους τωρα,δεν μπορω ακομα να ξεχασω τα συχαρικια του Κ/Φ πριν δυο χρονια περιπου...

Βγαλε τα συμπερασματα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom